noldu dolandırıcı ş...sizin sonu??? bulabildinmi abicim?
Printable View
noldu dolandırıcı ş...sizin sonu??? bulabildinmi abicim?
çok geçmiş olsun sahibinden.com da bu tip şeyleri yapanlarda var tabikide. en güzeli g.e.t ile satın almak veya GG den almak. benide buna benzer bi şekilde kandırmaya çalışmıştı adam bende almaktan vazgeçmiştim. önce parayı yatır hesabıma sonra yollarım kargonu dedi elimde hiçbir güvence yok nasıl güvenip yatırayım parayı bende arkadaşım sana yakın adressi bu ben parayı ona gönderiyorum sende malı ona teslim et al paranı dedim ben oralara gidemem sana kolay gelsin dedi telefonu hemen kapattı. bu tip insanlara dikkat etmek gerekli.
sonuc ne oldu acaba :)
gecmıs olsun sonuc ne oldu acaba?? bende okdr alısverısyaptım gonderdım hıc sorun olmadı cok sukur
sonuc yok arkadaslar bıraktım peşini sonucta benım hakkım o para alın terım kul hakkı helal etmıyorum hakkımı nihayet hesaplasacagımız zaman gelecek....
geçmiş olsun yazık olmuş parana bu dünyada olmasa öbürdünyada kesin ,
Tr de maalesefki internet alisverisine guven olmuyor....
GET ile alın problem yasamazsınız
satıcıya soyluyorsun get ile almak istedigini oda ilanı get e ceviriyor 8 9 llıra satıcıdan para kesıyor. Sen kredı kartınla odemesını yapıosun sahıbınden.com senin ürünü kargoya verip sana ulasana kadar paranı havuzda tutuyor sen mal gelıyor denıyorsun vs okeyse onaylıyorsun para onn hesabına gecıyor
gecmis olsun kardesim :(
Çarşamba günüde ufak çaplı beni dolandırdı izmirli biri allaha havale ediyorum gonderdıgım 225 lira haram zıkkım olsun