tekrar gecmis olsun inş. o şerefsizi bulursun ve alırsın paranı :Deli::ofk:
Printable View
bulunacak arkadaslar illakı bulunacak herşeyi belli
hırsıza gönderdıgım mektup su anda o bölgedekı kargoda yarın sabah teslım edılcek bakalım nolcak
hadi bakalım aşşağı yukarı 12-15 saat sonra eline geçcek ferman bakalım ozaman ne yapıcak... yada aararsa seni ne diye arayacak...
ben arayacagını zannetmıyorum ama cok merak edıyorum nolacak zaten bana ulasmassa gıdıyorum ızmıre surprizim war ona
ya ben yinede sana şunu tavsiye ediyorm çok bana göre deil ama allaha havale et belasını bulsun aslında gidip başına bela olmak lazım ama tee ordan oraya gidene kadar sinirin geçer uzun yolda... İzmirden birisi varsa yakınında gitsin bi baksn derdi neymş niye böyle bişey yapmıs...
kımse yok ızmırden sıtedende kımse cıkmadı ben gtcem butun masraflarımı fazlasıyla alcam suprizinide verıp doncem
olay izmir şehir merkezinde olsaydı şimdiye kadar en az 10 kişi gidip bakmıştı adama adam faiziyle geri ödemişti
ama gümüldür tarafı yaklaşık 60 km,1 saatte anca gidiliyor özel arabayla :( dolmuşla birbuçuk saat...
izmirden bi dünya adam var sitede....ama hiç biri kim olduğu belli olmayan: itmidir ?uğursuzmudur ? tanımadığımız etmediğimiz bir adamın peşine sizin kaptırdığınız 250 lira için düşmez....düşmemelide...bir tanıyan olsaydı zaten çözülürdü şimdiye kadar bu konu.....biz çözerdik....bu tip alışverişlerde ya bu platformu paylaşan kişileri tercih etmek lazım.... yada hiç tanımadığınız birine paranızı gönderiyorsanız belli riskleride taşımak lazım....izmirliler hiçbir konuda yardımlarını kimseden esirgemediler bu güne kadar.....ama bence bu konu sizin birebir kendinizin çözmesi gereken bir konu.....umarım paranızı bir an önce kurtarırsınız.......
ya ben ızmırlıler gıtsın paramı alsın demıyorum bana o kuaförun numarası lazım yanı adama ulasacagım bı numara sadece.
tabiki gidip paramı almalarını beklemıyorum ızmırlılerden ben kendım gıdıcem zaten bugun adama yolladıgım kargo ulasıcakmı bakalım adresıne
Bugun kargodan aldıgım bilgiye göre
kargoyu dagıtan arkadası aradım ve sordum oda bu arkadası tanıyorum internet cafede olurdu sürekli dedı verdıgın adreste yoktu dedi bende bi zahmet internet cafenın adresını ve oraya goturmesını istedım oda tamam dedi
cumhuriyet caddesinde no-39 özkan internet cafe buranın numarasını nasıl bulabılırım bana yardımcı olucak kımse warmı yada akıl verıcek
11811 den bulabilirsin...Tabi eger kayıtlıysa ve adres tam olarak doğruysa..
Ama bence bunlarla hiç ugrasmayıp atlayıp gitsen,elindeki bütün adreslere bakıp bulsan dha sağlıklı olur
kardes atlayıp gtcem zaten bu sekılde halledemessem
11811 aradım kayıtlı degılmıs
su anda tek aradıgım ınternet cafenın numarası
ne oldu varmı bir gelişme
Ne oldu sonuçlnan bi durum mevcutmu Polis savcılık gibi bir kuruma başvurdunmu ?
Şuan zaman kaybediyorsun ....
eyer bu mesajı okuduğunda halen o para cebınde degılse cevap yazmadan direk olarak git adliyeye suc duyurusunda bullun ....
uzerinden gecen her sanıye senin paranı almanı geciktirir benden sölemesi arkadaşım ...
Kendi basina ugrasma...Uc bes kurusa tenezzul eden adamdan herseyi beklemek gerek...Yetkili mercilere bildir.
gitti herhalde :D
bence egerkı postahaneden gıdıp sorucaksa arkadaş 2 kısı gıtsın ıcerıye ayrı ayrı kısılermıs gıbı gırsınler. bırı sorsun .cıksın sonuc alamazsa dıgerıde postahanede kalsın adam bırını arıyomu baksın. buişler ole tek kısı ıle olacak seyler degıl gıbıme gelıyo. yoksa yakalanır kolayca kımlıkten postahanede