Kargonun paket numarası falan varsa netten bakın eline geçmişmi geçmemiş mi?? Ona göre haraket edin;)
Printable View
Kargonun paket numarası falan varsa netten bakın eline geçmişmi geçmemiş mi?? Ona göre haraket edin;)
bakacam zaten kargo takıp numarasına belkı cocuk okuyordur şimdi yazdıklarımızı google adını yazsa dırek bu lınk cıkıyo dolandırıcı dıye
bu adresı bilen yokmu hiç yada adrese yakın olan bu kuaförun telefonu lazım ya nasıl bulabılırız
Dostum işin zor valla ya yerinde olsam karakola başvururdum
bana şimdi sadece bu kuaförun numarası lazım
118den bulamazmıyım bu kuaförun telini
yapabileceğin en kolay şey şunlar;
yurtiçi kargoya git, aceleyle birşey gönderecekmiş gibi yap. tam yazacakken adresi unuttuğunu söyle, senden firma ismi ya da isim soyisim isticek, hemen sistemden girip adres bilgisini buluyorlar. 3.25 lira yurtiçi kargo mektup kargosu ücretini alır ama adresinide bulmuş olursun ;)
edit: tabiki daha önce o isme veya firmaya yurtiçi kargodan bir kargo var ise bulunuyor
abicim aras kargoya sordurdum daha önce hic olmamıs.. alısverisi yok bizimle
Çok dövülecek adam var bu memlekette çook.
aradığın adresin koordinatları: 38°11'42.94"K 26°50'15.38"E (enlem ve boylam olarak)
aradığın adresin harita görüntüsü:
http://maps.google.com/maps?f=q&sour...52d13e87c4fbd7
aradığın adresin 2 bina çaprazında bulunan emlak bürosunun iletişim bilgileri;
Adres: Mersin Alanı Mah. Cumhuriyet Cad. No:85/A Ürkmez
35485 Seferihisar/İzmir
Telefon: 0232 742 22 85
Fax: 0232 742 24 53
Cep: 0535 879 41 36
283 metre ilerisinde emniyet müdürlüğü var bu da güzel :)
kardes gecmis olsun peki ayıptır sorması ne kadarını kaptırdın bu şer....ze
roketi rampaya koyup yolluyodur şimdi :D
geçmiş olsun hocam eer orda esnafsa al bi polis arkadaşını git bnce yanına bi temiz döw dükkanını daat polis arkadaşında olayı ayırsın karakola gidince paramı istedim makasla üstüme yürüdü bnde kırdım kafasını de her türlü yırtarın war :)
lol :D .
bu civardakı urkmez postanesını bulabılırmısınz haritadan