Helal olsn sana... o kadar uraşıp bulman sevindirici... Umarım paranı kurtarırsın...
Printable View
Helal olsn sana... o kadar uraşıp bulman sevindirici... Umarım paranı kurtarırsın...
sorun para degıl kardeş bu yaptıgına ne denır bu şer..sizin
Walla benim gidip bir yardırasım var ama öncelikli olarak sakin ol sen gereksiz iş açma başına haklı olduğun yerde haksız duruma düşme
haklı olduğun halde haksız duruma düşmemek için bence yapıcağın hareketleri dikkatli olarak seç. sonuna kadar haklısın, o şerefsiz senin ona yapıcağının bin beterini hak ediyor ama sen sen ol dikkatli ol.
helal olsun sana uğraştın buldun.
106arts hemşo olay nedir? nası dolandırdı bu seni ??
nedir problem olmadı tanıyorsak çekeriz kulağını
ya dıger konuya bakmadınmı
bu ser..sızden bı hafta önce pionner 6050 teyp aldım parasını gönderdım ama parayı aldı ortadan kayboldu telefonunu kapadı teybide yollamadı
zaten arkadasa yazdıgım mektupta bana acilen ulasmasını yazdım butun adreslerını bıldıgımı başına iş cıkartacagımı yazdım o mektup elıne gectıgınde bana ulasmassa görcez neler olcak
bir kere şerefsize şerefsiz deme. :D adreside kaldır bence. inan bu basit kelime başına iş açar. foruma üye olurken kabul ettiğin kurallar çerçevesinde bunun sorumluluğu sana ait. olmaz deme. çok ciddiyim valla pro bir dolandırıcıysa, akıllıysa işi lehine çevirir bu hususta. sinek küçük ama biliyorsun mide bulandırır.
ustam adama tehdit içeren mektup göndermen cok kötü olmus. Keske adamın eline koz vermeseydin. Su anda adama birşey olursa ailesi vs.. bu mektupla basnı yakar
Ben tehdıt ıceren bı mektup gondermedım arkadaslar avukatımda butun bılgılerım bana ulasmassan işleme koydurcam bu dosyayı dedım zaten bunlar dogruda yanı
ok o zaman ben başına iş cıkarırım yazmıssın o yüzden dedim. Hemde yazılı olunca daha kötü. Tehditkar bir mektup değilse sorun yok
Pc den cıktı aldım bu yazıyı ve kargo ile gönderdım kargoyu actıktan sonra bu mektubun benım oldugunu ıspatlaması ımkansız zaten ıspatlasada bişey yok mektupta
korkma kardeşim devlet suçlunun yanında mektuba yazdıysan bide gidip kafasını gözünü kıralım şikayetçi olursa devlet avukat bile verir bize bedavadan, ama saglam dövmek lazım iti.
korkma kardeş hiçbişey olmaz mektupta gonder tehtid de et bi cacık olmaz. hakkın olanı arıyorsun bu yollarla alamazsan atlayıp gidiceksin veya yardım sever izmirli arkadaşlarımızdan haber bekliceksin.