içmeyenin zaten içene saygı göstermesi diye bi durum söz konusu olamazki:)
Printable View
sigara fabrikasını kapatmayıp sigara içmeyi yasaklayan zihniyeti anlayamıyorum. sigara içmeyenin hakkı varda bu mereti içenin hakkı yokmu. ya sigara fabrikalarını kapat yada devlet hastanelerinde sigarayı bırakmak için ücretsiz tedavi uygula.
öle kesip atmakla olmuyor bu iş ;)
Çok iyi oldu belkide bu hükümetin yaptıgı tek dogru iş oldu. tebrik ediyorum. artık nefes alabilcez..
arkadaslar bu özgürlük olayında yanılıyorsunuz sigara içenlerin özgürlüğü kısıtlanmıyor cunku zaten sizin öyle bi özgürlügünüz yok olmayan sey kısıtlanmıs olamaz dimi.
yasak yasağı getirir diyorum ben.
ya görende sanki sigara dumanı içinde yaşıyosunz sanır yapmayın yaaa sanki böyle öbek halinde dumanlar çewrenizde sizle gdiyo..
neden zararlı birseyin savunması yapılır ki cok merak ediyorum.. üstünde bile öldürür yazıyo :) tamam herkesin özgür iradesi var herkesin kendi secimi ama onun yuzunden ben en ufak bir duman koklamak istemiyorum? nasılki benim sigara içmememden kimse zarar gormuyorsa, onlarda bana sigara içerek zarar veremesinler...
sigara içmeyi bırakın, otobuse binince sigara içmiş birisinin yanımda durması bile beni yeterince rahatsız ediyor. gayet yerinde bir uygulama ki zaten tüm dünyada örnekleri mevcut.
Ya da boşverin her neyse. Daha önce tartışılmıştı bu konu. Sonuç olarak sigara içenler malesef içemeyecekler. :D
sigara içenlerin özgürlüğümü kısıtlanıyor :)
evde yasak değil ,sokakta yasak değil, açık havada yasak değil otel odalarında da yasak değil satışıda yasak değil, kimseyi rahatsız etmezsiniz rahat rahat içebilirsiniz
yasak çok açık ve net değilmi ?;
sigara içen bir insan ,sigara içmeyen insanı; rahatsız edebileceği hiç bir yerde sigara içemez.
ahahahahaha nası biliyorsanız öyle olsun sonucta ben içerde otururken dısarda içeceksiniz:D
çamlık altı evlerindeyim yakın olan varsa geldin site duvarının dibinde ot içenleri göstereyim onları gösterirken yolda devriye gezen ekip otosunuda göstereyim.
ne pehriz ne lahana turşusu, sigara markette satılıyor ama alıp içmek yasak, ot satmak yasak ama duvar dibinde içmek serbest.
ben oy vermedim ama bidaha şeçime mutlaka bunlara oy vercem alkolü ve eglence merkezlerini kapatacaklarmış. ozaman belki sizede ucu dokanır ;)
burda zarar verenler ve zarar vermeyenler olarak 2 grup mevcut, ve sonuc oalrak zarar vermeyenler galip cıkıyor gibi dusunebilirsiniz.. bence çok adil bir uygulama :)
adresleri alalım özel kargoyla kına yollayim size :)
Yasayi cikaranlarin asil amaci icki icilen mekanlari iflasa suruklemek!!! :) Diger bi boyut!!! :)
Büyük bir kısıtlama değil arabanda evinde içen içsin yolda iç...Sadece biraz sıkıcaksın kendini bir mekana gidince olay bundan ibaret:D:D