Mehmet Wmc Volkan çocukluk arkadaşım.Şuanda Istanbulgarage ile ortak yeni bir yer açtılar dilersen yardımcı olurum sana.Yerleri Yenibosnada
Printable View
Mehmet Wmc Volkan çocukluk arkadaşım.Şuanda Istanbulgarage ile ortak yeni bir yer açtılar dilersen yardımcı olurum sana.Yerleri Yenibosnada
abı okcuya getır dıycem ama cok fıyat cekerler...
kardeşim tam olarak problemlerin nedir istersen güsel misait bir garajın varsa komple sökeriz eski bilgilerimizi ortaya cıkartarak beabercene sanada hiç para harcatmadan yapmaya çalışırız
mehmet bu teklife hayır denmez...
teklif on numara bakıyim valla on numara :D
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Bu tesisat işi olmadımı acayip can sıkar. Seni anlayabiliyorum.
Yolun Ankara'ya düşüp de yaptırırım dersem Ankara'da bir tane yere gönderirim seni. O da PowerBass'tır. Bilal istedeiğini istediğin şekilde yapacaktır.
Ha benim için yol asla problem değil daha da uzağa giderim dersen; seni göndereceğim tek yer ve Türkiye'de tek adam vardır ki O da Murat.
Türkiye'nin ekonomi politikası yüzünden dükkanını kapatıp temelli olarak Muğla'nın Ortaca ilçesine taşınmıştır. İşini orada icra etmektedir. Şayet tam olsun güzel olsun uzun ömürlü olsun ve asla başımı ağrıtmasın diyorsan gideceğin tek insan o'dur.
Seçim senin! İstanbul'u hiç bilmediğimden orada bir yönledirme yapamayacağım ama eminim ki İstanbul'da çok çok iyi oto görüntü ve müzik tesisatı ile ilgilenen ustalar mevcuttur. Sen biraz lakayığına denk gelmişsin
+10..T-Reg'in full görüntü sisteminin montajını Voice Veysel usta yapmıştı çok memnun kaldık baya özenli ve temiz çalışıyor kendisi.+Oradayken yaptığı bir kaç aracıda dinleme fırsatım olmuştu gerçekten sadece kaliteli müzik dinlemek için yapılmış olduğu belliydi.Osman&Emre Aktepe ve ya Veysel ustayı tavsiye ederim.:icon_tup:
extreme garaj fulya Gavurk bey gercek profosyoneller istediğini alacagından eminim mehmet...
aynı zamanda FOCAL ve AUDİOSON un distributorlugunu yapıyorlar...
Alibeyköy silahtarağada SÖNMEZ sound war Jbl DD konusunda mükemmel iş yapıyor...Gidincede anlarsınız zaten kaliteyi
woice müzik sistemleri
VEYSEL KOÇ
0 212 643 33 33
0532 283 92 41
genelde SQ çalışır ama müşteri isteğine göre SPL,de yapar.öncelikle git bi görüş.yaptırıp yaptırmaman kesinlikle önemli değil.yaptığı çalışmaları bir gör.müzik kulağı inanılmaz iyidir.yaptığı bir çok aracı dinledim.öne kapılarda kullandığı hoparlörü işlemci sayesinde torpido üstüne sahne oluşturuyor.şiddetle tavsiye ederim :)
SAYGILAR
Sat tesisatı turbo yapalım :D
abi kayış sesine benzeyen bi problemim vardı.İzmirde 14 tane müzik sistemi yapan yere gittim.Artık dedim müzik sistemi bize harammış İzmirde Arzum Dizaynın sahibi Bertan var CNR 2009 dan hatırlarsınız kırmızı Anadol on un müzik sistemini yapan Müsic Center Oktay abi var o problemi 15 liraya çözdü.Zaten müzik sistemim toplasan 1000 liraydı 500 lira masraf yapmıştım.Ama gözün azcık karaysa İzmirdeki Oktay abiyi tavsiye ederim.İstanbulda Asya hifi vardı orayıda tavsiye ederim.
şirinevlerde emre ve osman aktepe yardımcı olabilir veya maxi hifi tufan,tayfun abi iyidir orda borayı bulsan selamımızı soylesen yeter zaten ;)
iyide her tesisatlı aracta buji degştirseniz aracınız hemen parazit yapar bunu engelliyemessiniz mesela
herkes burda ustaları sayar sevdigi iş yaptırdıgı sorununu çözdügü
ama ozaman kafalar cok karışır
:)
Bahçelievler Woice Veysel Abi. Gerçekten işçiliği çok iyidir, ince ve titiz çalışır tavsiye ederim. Kullandığı kablolar falan hep kaliteli ve bağlama aparatlarını böyle düğüm gibi yapamayıp bir aparatla yapıyor, müşterimizin aracına teyp taktırdım babamın arkadaşı olur, orda izledim çok temiz işçilik var.
avcılarda montajı yaptırdım amfi elektriğini iç aydınlatmadan almışlar teyp kapalıyken kapıyı kapatınca bum diye bas vuruyo :)