çocu kişinin dediği gibi dergiler saçma sapan body kitlere önem veriyor ... gerçek modifiye yedeğil örneğin arkımın mustang i çıkmıştı çok sağlam bi alettir ama kapa bi honda koydular yok arka kuyruk takmış ön tamponu deiştirmiş yapılan öod işlemleri ama benm arkın alet in 5 te 1 i etmez ...

Alıntı
ama gerçekten modifiyelisin ama ama çıkamıosun 

Kimsenin yanlış anlamamsı için alıntı yapmıyorum. Genel bir açıklama yapıcam. Ben bazen belli araçların yazısını (kapak araçlarını kastediyorum) yazarken hiç zevk almıyorum. Çünkü ben dış kısmı sade motoru modifiyeli bir araçtan hoşlanıyorum. O aracın yazısı beni daha tatmin ediyor. Çünkü biliyorumki o sayfaları Can gibi, Halil gibi Özgün gibi ve bunun gibi daha bir çok bu işten gerçekten anlayan kişiler okuyor. Bu banada daha çok haz veriyor. Ama dışı standart motoru yüklü bir araç çıkarınca derginin hedef kitlesi içindeki büyük bir kesim gidipde bayiden satın almıyor dergiyi. Anlayan kadar anlamayanda alıyor dergiyi. Abartı tamponlar, krom jantlar, martı kanat kapılar, 3-4 renk araçlar... Bunlar dikkat çekiyor dergide. Bu araçlar sattırıyor dergileri. Ben öyle görmek istemesemde işin gerçeği bu. Eeee biz bu dergiyi zevkimiz için çıkarmıyoruz. Para kazanmak için hazırlıyoruz