Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
abi kangalımız vardı sürekli bahçede durmak bence kangallara ters geliyor, hayvan sürekli özgür olmak istiyor, kızın oynamak isterse kangal pek sıcak kanlı davranmayacaktır bence.
daha sonra kaçıp geri dönmedi zaten
Alman kurdumuz vardı ben çok zeki hem çok cana yakındı, hem de hoşnut olmadığı kimseyi eve yaklaştırmazdı.
sibirya kurtları cana yakın sevimli ama ev ve bahçe umrunda olmaz pek. o da kaçtı gitti.
rott aldık yavruyken öldü, yorum yapamayacağım.
şu an drathaar'ımız var. biraz hiperaktif ve çirkin. av köpeği aslında. eve sahip çıkıyor ve çok cana yakın.
içlerinde en uygun Alman kurdu benim tecrübelerime göre
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
hem bekçi hemde arkadaşsa alman kurdu kolay öğrenebilir ve çok dost canlısıdır bizim vardı ben cok küçükken gözüne çöp sokmuştum (ben küçüktüm ama kurdumuz biraz fazla büyüktü üzerinde gezdirirdi ) nerdeyse kör oluyodu ama bana bişe yapmadı.
Bahçeli bir evde hele çocuklarla içli,dışlı beslenecek en ideal köpek cinsi deneyimlerime göre Alman Çoban Köpeği(Kurt)+Bir kangalı bahçede bile olsa beslemek çok zor,sürekli dolaşmak,koşmak ister özgürce..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Boxer kesinlikle,
itatkar,cocuklarla iliskisi haddinden fazla iyi o kadar saldirganligina bir golden kadar sicak ve icten cocuklara karsi,sahiplenme duygusu yuksek,alan koruma basarisi iyi..kisa ve net boxer.
yok boxer bakmam dersenizde karabas derim![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Rott derim bende
bendede var sen nasıl eğitim verirsen öyle yetişir
mesela benimki catıda kaldıgı zaman hastalanıyo sırf duysallıktan yanına sadece yemek yemege cıkıyoruz insan istiyo yanında cunku insanlarla içiçe büyüdü ama yabancı biri girdiği zaman koruma moduna geçer hemen
Yani sen nasıl yetiştirirsen ilerdede öyle olur hocam![]()
İlker G.
Ötesi yok tabi ki ama gerçekten iyi bir çiftlikten almak lazım.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Shar-Pei
Shar Pei'de olabilir. Ama ırk bulmak lazım.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
tavsiyeler için teşekkür ederim bilgsi olanlar yazarsa sevinirim
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
tabiki ama ben onun onune egıtımle gecılcegıne ınanıyorum cunku cok gordum cocuklarla içiçe oynayan rott eğitim olmazsa basına buyruk buyurse dedıgın gıbı hıcbırzaman sevmıyo cocukları
benım cok rott besleyen arkadasım var hepside cocuklarla içiçe yaptıkları tek sey yavrulukdan itibaren cocuklarla oynatmaya baslattılar
kucuk yasda cocukların pek el ayarı yok sinir edebılıyolar kopeklerıo yuzden avrupada cocuk rehabılıtasyon merkezlerınde pitbull ve dogoyla egıtım verıyorlar derısı daha kalın dıye
![]()
İlker G.
bende alman kurdu var yan komşumuzda da rot. yani bizimki mi manyak bilmiyorum ama rot inanılmaz sabırlı sevecen tanıdıklarına karşı ama bizimki severken bile zarar verebiliyo.. yaniçok heycanlı dişi çarpıyo falan sonuçta can acıtıyorotta böyle şeyler yok.. ben de rot al derim tabi bu kendi izlenimlerim genelini bilemem
buarada benim köpeğim de çocukları sewmiyo neden bilmiyorum..
köpek evi koruycakta köpeği kim koruyacak oda var
pek insancıl olmayan boxer cinsi bi köpeğim vardı çaldılar uçtu gitti köpek napsın hayvan insana karşı ne yapabilir bazen..
evde küçük bir çocuk varsa kesinlikle golden en ideali en iyi dost..
evi az biraz kollıycak diye riske değmez bence çocuk var işin içinde..
ben kangal besledim.ozgurlugune cok duskun.zıncırı fılan koparıo atıo.bahcede sureklı serbest bırak.eger istanbulda degıl ısen yanı yazları fılan cok asırı sıcak yerdeysen cılız oluyo hayvan genelde sert havayı sevıolar.bence labradoru araştırada bılırsın bunun yanında. rot sevmıom herkeste rot vart sankı bas koopek yok gbı
hem bahçe hemde evde gezinecekse alman kurdu yada golden
sırf bahçe ve alan koruması için ise kangal
birde siyah renk goldene benzeyen bir cins var ama aklıma gelmedi hangi cins olduğu..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)