User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
83 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Bahçeli eve bekçi köpeği arıyorum

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    golden yanında adam kessen gıkı çıkmaz öyle köpeğide beslemem süs köpeği gibi
    Benim asıl derdim içeri yabancı almasın sonuçta ev şehir içinde değil sıkıntım o
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde kangal var 2 yıldır.bebekken aldık.Çoluk çocuk torun torba salıyoruz bahçeye beraber takılıyorlar.Biraz iriler o gerçek özelliklede cinsi safsa dev gibi göğüsleri ve kafaları oluyor..
    Geçen yaz denemedik alman kurdu aldık saf.Sahibine daha cana yakın geldi ilk önceleri..Sonra bi baktık olmadık yere pisliyor.Gece oluyor bizle beraber yatıyor.3 tanede civcivi yedi yolladık onu direk..

Kangal öyle çok içli dışlı olmayı sevmez ama çok duygusal ve sadık bir hayvandır..Agresif olduğunuda 1 kere gördüm oda yan komşunun köpeğiyle aralarında bi mevzu varmış onu yerden alıp yola yoldan alıp yere atarkendi sora çektim boynundan geldi zaten..

Gece boyunca savunduğu alanda kol gezer öyle bi yere yatıp uyumaz.gündüzleri dinlenir geceleri bekçilik yapar..En azından bizde öyleydi...

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BANDIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kangal besledim.ozgurlugune cok duskun.zıncırı fılan koparıo atıo.bahcede sureklı serbest bırak.eger istanbulda degıl ısen yanı yazları fılan cok asırı sıcak yerdeysen cılız oluyo hayvan genelde sert havayı sevıolar.bence labradoru araştırada bılırsın bunun yanında. rot sevmıom herkeste rot vart sankı bas koopek yok gbı
    E o da Türk normaldir. Özgürlüğüne düşkün.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    golden yanında adam kessen gıkı çıkmaz öyle köpeğide beslemem süs köpeği gibi
    Benim asıl derdim içeri yabancı almasın sonuçta ev şehir içinde değil sıkıntım o
    2 tane kangal alıp sal bahçeye

teyzemlerin evide müstakil bahçeliydi bahçede önlü arkalı 2 kangal var tüpçü postacı apartmana girmesi gereken yabancı kimse giremiyodu dışarıya zil ve posta kutusu yaptılar ayrıyetten

brkkksln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rott çocuklarla geçinemez diyenlerin tezini anında çürütebilirim

bebekliğinden itibarek aklıbaşında çocuklarla oynarsa büyüyünce sizi bunaltacak kadar çocuk düşkünü oluyorlar.

alman kurtlarıda çocuklarla iyidir diyenlerin tezinide anında çürütebilirim.

önemli olan yetiştirmektir.nasıl büyürse o şekilde gidiyor.
    ben o kadar laçka büyüttümki insanlarla oynadı zıpladı çocuklarla tepişti ama şu an yeri geldiğinde duruşunu değiştiriyor yabancıya karşı.
    karşıdaki yabancı çocuk olunca iş değişik tabi.onun için karşıdaki çocuk oyun arkadaşı

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi saf bi kangal bulursan çok iyi olur.. Adanada çiftligimiz var koca yeri tek başına bekliyor.. Gündüzleri uyur genelde gece yaşamayı seviyor hayvan tek egitici olursa sorun degil yani emri kimden alacagını bilmesi lazım... Bizimki yemek ayırt etmiyor belirli bi yaştan sonra herşeyi yedi..
    Tango-1 never dies.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı brkkksln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rott çocuklarla geçinemez diyenlerin tezini anında çürütebilirim

bebekliğinden itibarek aklıbaşında çocuklarla oynarsa büyüyünce sizi bunaltacak kadar çocuk düşkünü oluyorlar.

alman kurtlarıda çocuklarla iyidir diyenlerin tezinide anında çürütebilirim.

önemli olan yetiştirmektir.nasıl büyürse o şekilde gidiyor.
    ben o kadar laçka büyüttümki insanlarla oynadı zıpladı çocuklarla tepişti ama şu an yeri geldiğinde duruşunu değiştiriyor yabancıya karşı.
    karşıdaki yabancı çocuk olunca iş değişik tabi.onun için karşıdaki çocuk oyun arkadaşı
    Herturlu kopek icin hertezi curutebilirsin.Nasil ki diyebiliyorsan `nasil yetistirilirse oyle gider` diye.Ancak soyle birsey vardir ki, kopeginde kendi icinde dogusunda duygulari,salgilari,algilari vardir.Bunlari hicbirsekilde curutemezsin.Ornek vermek gerekirse bir pitbull bir pincher kadar tehlikesiz olabilir ancak unutmamak lazim ki o bir pitbull`dur ve icguduleri herzmn onunla birliktedir anladin .

Bundan dolayi ben halen boxer demeyi israrla soyluyorum..Birkez daha boxer.boxer.boxer.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herturlu kopek icin hertezi curutebilirsin.Nasil ki diyebiliyorsan `nasil yetistirilirse oyle gider` diye.Ancak soyle birsey vardir ki, kopeginde kendi icinde dogusunda duygulari,salgilari,algilari vardir.Bunlari hicbirsekilde curutemezsin.Ornek vermek gerekirse bir pitbull bir pincher kadar tehlikesiz olabilir ancak unutmamak lazim ki o bir pitbull`dur ve icguduleri herzmn onunla birliktedir anladin .

Bundan dolayi ben halen boxer demeyi israrla soyluyorum..Birkez daha boxer.boxer.boxer.
    onu dememin amacıda o zaten.kimse net bir şekilde konuşamaz.nasıl yetişiyosa o şekilde devam ediyor.
    ama şunu tekrar belirteyim golden da olsa labradorda olsa pit de olsa asla bir çocukla teke tek yalnız bırakmamak gerekiyor.
    piti ben köpekten kabul etmiyorum zaten.10 günlük bebek pit bile saldırmaya çalışıyosa o hayvan beslenmez.

boxer iyi bir ırk tabiki ama kışa pek dayanamaz malesef.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi saf bi kangal bulursan çok iyi olur.. Adanada çiftligimiz var koca yeri tek başına bekliyor.. Gündüzleri uyur genelde gece yaşamayı seviyor hayvan tek egitici olursa sorun degil yani emri kimden alacagını bilmesi lazım... Bizimki yemek ayırt etmiyor belirli bi yaştan sonra herşeyi yedi..

kabak tatlısı + elma şekeri + çay şekeri yiyen bir kangalım vardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    onu dememin amacıda o zaten.kimse net bir şekilde konuşamaz.nasıl yetişiyosa o şekilde devam ediyor.
    ama şunu tekrar belirteyim golden da olsa labradorda olsa pit de olsa asla bir çocukla teke tek yalnız bırakmamak gerekiyor.
    piti ben köpekten kabul etmiyorum zaten.10 günlük bebek pit bile saldırmaya çalışıyosa o hayvan beslenmez.

boxer iyi bir ırk tabiki ama kışa pek dayanamaz malesef.
    Bunuda bakimla yapabilirsin Kizim suan 4 yasina gircek yeni yilda allah izin verirse.

6aylik olana kadar turkiyedeydik,sonrasinda bosnaya gittik beraber. Bosna hersek -30,-35 derece goren bir memleket ve kislari devamli kar vardir. Birgun dahi bir sorun yasamadi.Acik yerde kaliyor dukkanda bahcede arada bir evde kaliyoruz vs..Devamli veteriner kontrolu .He diceksin ki kopegin icinimi biliyosun belki usuyordur,su yasima kadar 25tane kopek baktiysa(k)m eger birazda kopeklerden anliyorsam,kopegin mutlulugu sahibinin mutlulugu demek ise,kopeginide mutlu edip sende mutlu olabiliyorsan degil soguk,buzun icinde beraber yuzsen hicbirsey olmaz.

Saygilar..
    - K -

________
    Dr.Ecu

RUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    German Shepherd

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyüğü küçüğü süs köpeği hiç farketmez ,, acayip tırsıyorum aslında ama bu yazdıklarınızı okuduktan sonra nası hevese geldim anlatamam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı RUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    German Shepherd
    Alman Coban Kopegi yani.
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyüğü küçüğü süs köpeği hiç farketmez ,, acayip tırsıyorum aslında ama bu yazdıklarınızı okuduktan sonra nası hevese geldim anlatamam
    Keske beslesen
    - K -

________
    Dr.Ecu

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    70 dönum arazi içinde evim var 3 kangal 1 akbaşım var gercek alan koruması bence bu hayvanlarda ama karakterleri gercekten cok farklı akbaslar genellikle gunduzleri pasif geceleri aşırı aktiftirler kangallarda tam tersi gunduz daha aktif hayvanlardır 5 yasındaki yegenimi onceki msjlarda paylasılan fotolardaki gibi sırtına bindirip cok gezdirdiğim oldu rotta besledim kurt kopeğide boxerda pittbullda ama gercek ev,alan aile cocuk vs koruması ozelliklede gece istiyorsan düzgün ırklı bi akbaş tavsiye ederim öle cok ilgi alaka istemez eğitimde istemez içgüdüleriyle hareket eder patron kim tanır kendine görev edinir vs. hayvanlarımdan cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim (akbas ve kangal) ilerki gunlerde bu baslıkta fotoraflarınıda paylasırım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunuda bakimla yapabilirsin Kizim suan 4 yasina gircek yeni yilda allah izin verirse.

6aylik olana kadar turkiyedeydik,sonrasinda bosnaya gittik beraber. Bosna hersek -30,-35 derece goren bir memleket ve kislari devamli kar vardir. Birgun dahi bir sorun yasamadi.Acik yerde kaliyor dukkanda bahcede arada bir evde kaliyoruz vs..Devamli veteriner kontrolu .He diceksin ki kopegin icinimi biliyosun belki usuyordur,su yasima kadar 25tane kopek baktiysa(k)m eger birazda kopeklerden anliyorsam,kopegin mutlulugu sahibinin mutlulugu demek ise,kopeginide mutlu edip sende mutlu olabiliyorsan degil soguk,buzun icinde beraber yuzsen hicbirsey olmaz.

Saygilar..
    tabiki sahibi mutlu olursa köpek mutlu olur ona itirazım yok.
    ama nekadar boxer tanıdıysam soğukta zıngır zıngır titriyolardı ne mutlu size

F€RH@_T5;

köpekler çok sever zaten öyle şeyleri bu kangalınıza has bir özellik değil
    ama unutulmamalıdırki köpekler şeker hastasıdır ve asla şeker ve türevlerini yememelidirler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F€RH@_T5;

köpekler çok sever zaten öyle şeyleri bu kangalınıza has bir özellik değil
    ama unutulmamalıdırki köpekler şeker hastasıdır ve asla şeker ve türevlerini yememelidirler.

ben o köpeği beslediğim zamanlar 15 yaşlarındaydım nerden bileyim şeker hastası olduklarını ne versek yiyordu fast food filan farketmiyodu

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ya birileri şu sokak köpeklerini eğitsin arkadaş

kız arkadaşım evinin çevresinde ki köpeklerden korkuyor diye arabadan inip kapıya kadar götürdüm , dönüşte köpekte beni arbaya kadar kovaladı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F€RH@_T5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben o köpeği beslediğim zamanlar 15 yaşlarındaydım nerden bileyim şeker hastası olduklarını ne versek yiyordu fast food filan farketmiyodu
    yer yer ne verirsen yer

vermeyip sen yanında yersen ortalık salyadan geçilmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya birileri şu sokak köpeklerini eğitsin arkadaş

kız arkadaşım evinin çevresinde ki köpeklerden korkuyor diye arabadan inip kapıya kadar götürdüm , dönüşte köpekte beni arbaya kadar kovaladı
    bi kaç sefer ince bir dilim pastırma bütün buz dağlarını eritir sokak köpekleriyle arandaki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)