ben yanlış anlamış olayım.....
Komiksiniz... adamın 350z si a4 ü camry si var diye bir eli yağda bir eli balda saltanat süren biri, emeğiyle çalışcak adam hakkında konuşamaz oldu hemen gözünüzde.. bu işler buradan üç beş satır yazmak kadar basit değil, yurdum insanı her bilmediği şeye bir yorumda bulunur ***** burdada verdiniz bunun örneklerini... Türkiyede şartlar zor olabilir, burada daha kolay ama it gibi çalışırsan daha kolay...
Kimse gitmeyin demiyor, Türkiyede asgari maaşla çalışmaktan cok daha iyi şartlarda yaşanabilir burda, o amaçla gelecekler için değil büyük hayallerle gidip hayal kırıklığına uğramamanız için söylüyor bunları. Ben bedelli askerlik için çalışırım 3 senemi doldurayım, para biriktirmesemde olur diyen veya bir fırsat yakalarım belki çalışayım bakayım noluyor diyen varsa değişiklik olsun kültür olsun diyen varsa, türkiyedeki şartlar altında çalışmak istemiyorum yada iş bulamıyorum diyen varsa denesin diyor, uzatılacak birşey söylemiyor.
Ayrıca kimseyi ilgilendirmez adamın kaç senede ne işler yaptığı ne zorluklar çektiği neler alabildiği, herkes kendi önüne baksın. 4 senede sabancıyla koçun servetini katlayanlarda var, siz bunları yapamıyorsanız o sizin sorununuz başkasının değil.
Toz pembe moz pembe demiş biri, Türkiyede toz pembe değil Amerikada toz pembe değil
hakkaten cok garıpsınız!!! adamın bırı ınsanlık olsun dıye konu acmıs dıger adamda orada yasadıgı tecrubelerını anlatmıs...bırının arabasından gırmıssınız dıgerının askerlıgınden cıkmıssınız...yorum yapamıyorum hakkaten...
abd konusuna gelınce benım nısanlım work and travel ıle gıttı...abdnın ondan aldıkları verdıklerı ıle hemen hemen ortustu...cok ıyı dusunup arastırmak lazım beklenmeyen sonuclarla ıle karsılasılabılır...
elektrikli ev aletleri tamir bakımı konusunda ustalık belgem var bununla yurt dışında iş imkanı bulabilirmiyim
http://www.youtube.com/watch?v=iYDYGnBXy7g
benim sorduğum soru sadece askerlik mi ? işinize gelen tarafı okuyayın komple soruya bak öle cevap ver
" şimdi bir kişi Amerikaya gelmek istiyor ...
bu kişi Uni de okumamış ingilizcesi'de yok ...
türkiye dede kalırsa askerlik derdi var ?
nası bir vize önerirsiniz Amerika ya gelmesi için ?
ve bu vize çalışma izni vericek hemde 3 seneye kadar uzatılabilcek ?
çok merak ettim ağır baba yorum yapan abiler yazın bakalım bişiler neler yazcaksınız ..
ve vize görüşmesinde masraflarını karşılika herhangi bi düzenli gelir kaynağı sponsor mal varlığı filanda istemiyor !
baştada dedim ! ben hospitality şirketi değilim öle bi niyetm olsa başka forumlarda daha iyi fiyatla bunu yazarım bu vize ciddi çok önemli bi vizedir söylediğim şartlarda kolaylıkla abd ye giriş yapamyı sağlıyor ... emin olun bunun için çok daha fazla para ödücek yüzlerce insan var ...
dediğim gibi o şartları sağlayan başka bir vize söylermisiniz bekliyorum.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
gelmeyin kardesim, is felan kalmadi.. kapattik dukkani
bizde de sorun burda ...
burda diğer memleketin insanları elin meksikalısı diye aşalınana insanlar birbirlerini ne güzel kolluyor yardım ediyor ...
bizse daha bi forumda bile anlaşamıyoruz ... oturup düşünmek gerek neden böyle ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bunun faydası özellikle dille ilgili mesleği olan arkadaşlara nişanlım geçenlerde bi işe başvurdu yabancı dil öğretmeni olarak son 2 kişi kaldılar diğer kız abd fransa gibi ülkeleri gördüğü için onu tercih ettiler meslek sınıfına göre bu tarz şeylerin faydası görülebilir
zengin olma hayaliyle gelmeyin diyen arkadaşları eleştirmek yerine ciddiye alın bence
ECUTECH İstanbul
bence kendını geliştirmek ve artı bı işle ugrasmak ıcın ıdeal olabılır
konuyu askerlıkle bagdastrmanın anlamı yok .askerlıgını ıster kısa ıster uzun ıster bedellı herkkes yapmalı
tunayın ornegı gıbı vereyım enıstem work and travell gıtmıstı oda yuklu bı parayla donmustu ama adam gıbı çalışırsan
www.honda-tech.com
jetlag ın verdiği cevap ı gördük gösterdi kendini ...
turbo&quattro ilede hallettik sorun yok bi tek ranthor kaldı oda geçen konudaydı durdu baya ama cevap gelmedi ...
belki çok post atıldı görmemiştir burdan bir daha soruyorum sana RANTHOR :
şimdi bir kişi Amerikaya gelmek istiyor ...
bu kişi Uni de okumamış ...
ingilizcesi'de yok ...
türkiye dede kalırsa askerlik derdi var ?
nası bir vize önerirsiniz Amerika ya gelmesi için ?
ve bu vize çalışma izni vericek hemde 3 seneye kadar uzatılabilcek ?
ve vizeyi alırken herhangi bi mal varlığı ... bankada nakit para veya bi sponsor göstermesine gerek yok !
ben burda bunu satmak insanlara zorla vermek için açmadım ! daha öncde burda konuları açıldı abd ye gitmek isteyenler oldu onlara yardımcı olmak için açtım ...
satma niyetinde olsam bu işin forumlarında açardım .
klavye başından yazması kolay ... boş laf değilde icrat yapın madem beyenmiyordunuz siz yazın bakalım daha iyisini ne var elinizde bi görelim ...
ciddi çok merak ettim hala bekliyorum ... hadi yazın bakalım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)