User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
139 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Amerika'ya yerleşmek ! yaşamak ! isteyenler !

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yanlış anlamış olayım.....

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olum geçen benı amerikadan biri arayıp işletti oytun olmasın lan jeton yeni düştübak
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yusuf O Oytuna söle 101020 ile başlayıp numaramı cevirsin arıyorum telefonu kapalı
    öküz herif nette değil aynı yerde değilmisiniz olm siz
    hahahahahah

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet zaten herkes dağlarda çıkıyor 18 ay çatışıyor öle geliyor dimi ...

açık öğretim okuyanalrın yüzde 90 ı kısa dönem için okuyor ...

türkiyede asker e giden çoğu kişi mümkn olduğunca uzatıp gidiyor ...

bu bi gerçek herkes askeri boş kaybı görüyor ...

neyin derdindesin ? hasta oluyorm böyle entel takılan tiplere
    +1

o zaman niye sivilsin diye sorarlar adama madem bu kadar önem veriyorsun hayatına neden asker olarak çatışarak devam etmiyorsun derler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komiksiniz... adamın 350z si a4 ü camry si var diye bir eli yağda bir eli balda saltanat süren biri, emeğiyle çalışcak adam hakkında konuşamaz oldu hemen gözünüzde.. bu işler buradan üç beş satır yazmak kadar basit değil, yurdum insanı her bilmediği şeye bir yorumda bulunur ***** burdada verdiniz bunun örneklerini... Türkiyede şartlar zor olabilir, burada daha kolay ama it gibi çalışırsan daha kolay...

Kimse gitmeyin demiyor, Türkiyede asgari maaşla çalışmaktan cok daha iyi şartlarda yaşanabilir burda, o amaçla gelecekler için değil büyük hayallerle gidip hayal kırıklığına uğramamanız için söylüyor bunları. Ben bedelli askerlik için çalışırım 3 senemi doldurayım, para biriktirmesemde olur diyen veya bir fırsat yakalarım belki çalışayım bakayım noluyor diyen varsa değişiklik olsun kültür olsun diyen varsa, türkiyedeki şartlar altında çalışmak istemiyorum yada iş bulamıyorum diyen varsa denesin diyor, uzatılacak birşey söylemiyor.

Ayrıca kimseyi ilgilendirmez adamın kaç senede ne işler yaptığı ne zorluklar çektiği neler alabildiği, herkes kendi önüne baksın. 4 senede sabancıyla koçun servetini katlayanlarda var, siz bunları yapamıyorsanız o sizin sorununuz başkasının değil.

Toz pembe moz pembe demiş biri, Türkiyede toz pembe değil Amerikada toz pembe değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakkaten cok garıpsınız!!! adamın bırı ınsanlık olsun dıye konu acmıs dıger adamda orada yasadıgı tecrubelerını anlatmıs...bırının arabasından gırmıssınız dıgerının askerlıgınden cıkmıssınız...yorum yapamıyorum hakkaten...

abd konusuna gelınce benım nısanlım work and travel ıle gıttı...abdnın ondan aldıkları verdıklerı ıle hemen hemen ortustu...cok ıyı dusunup arastırmak lazım beklenmeyen sonuclarla ıle karsılasılabılır...

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Komiksiniz... adamın 350z si a4 ü camry si var diye bir eli yağda bir eli balda saltanat süren biri, emeğiyle çalışcak adam hakkında konuşamaz oldu hemen gözünüzde.. bu işler buradan üç beş satır yazmak kadar basit değil, yurdum insanı her bilmediği şeye bir yorumda bulunur ***** burdada verdiniz bunun örneklerini... Türkiyede şartlar zor olabilir, burada daha kolay ama it gibi çalışırsan daha kolay...

Kimse gitmeyin demiyor, Türkiyede asgari maaşla çalışmaktan cok daha iyi şartlarda yaşanabilir burda, o amaçla gelecekler için değil büyük hayallerle gidip hayal kırıklığına uğramamanız için söylüyor bunları. Ben bedelli askerlik için çalışırım 3 senemi doldurayım, para biriktirmesemde olur diyen veya bir fırsat yakalarım belki çalışayım bakayım noluyor diyen varsa değişiklik olsun kültür olsun diyen varsa, türkiyedeki şartlar altında çalışmak istemiyorum yada iş bulamıyorum diyen varsa denesin diyor, uzatılacak birşey söylemiyor.

Ayrıca kimseyi ilgilendirmez adamın kaç senede ne işler yaptığı ne zorluklar çektiği neler alabildiği, herkes kendi önüne baksın. 4 senede sabancıyla koçun servetini katlayanlarda var, siz bunları yapamıyorsanız o sizin sorununuz başkasının değil.

Toz pembe moz pembe demiş biri, Türkiyede toz pembe değil Amerikada toz pembe değil
    ya oytun gel memleketine sen amerikanın puslu havasına kapılma

sokiyim camry Zye falan boş işler
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elektrikli ev aletleri tamir bakımı konusunda ustalık belgem var bununla yurt dışında iş imkanı bulabilirmiyim
    http://www.youtube.com/watch?v=iYDYGnBXy7g

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmıcaktım ama tutamıyorum kendimi ...

@ turbo&quattro - ranthor - jetlag´

şimdi bir kişi Amerikaya gelmek istiyor ... bu kişi Uni de okumamış ingilizcesi'de yok ... türkiye dede kalırsa askerlik derdi var ? nası bir vize önerirsiniz Amerika ya gelmesi için ? ve bu vize çalışma izni vericek hemde 3 seneye kadar uzatılabilcek ?
    çok merak ettim ağır baba yorum yapan abiler yazın bakalım bişiler neler yazcaksınız ..
    ve vize görüşmesinde masraflarını karşılika herhangi bi düzenli gelir kaynağı sponsor mal varlığı filanda istemiyor !

BEN BURAYA BUNU KİMSEYE SATMAK İÇİN YAZMADIM.

Amerikaya GELMEK İSTEYİP TE GELEMEYEN VARSA DİYE YAZDIM.Çünkü bo forumda sizlerin tahmin edimeyeceği göremediği bir arkadaşlığım var ... Burda emin ol çok arkadaşım var onlardan birine yarar veya onlarında tanıdığına yarıya bilir diye ...

ben burda hospitality şirketi değilim ...

size göre saçmadr çünkü buranın açtığı kapıuyı göremiyorsunuz belli ...

sizin mantığınızla 3 sene böyle kalıncak bu kadar basit kafalısınız yane ...

beyler bu 3 senelik çalışma sayeside insanlar TR de bedelli askerlik yapabilir...
    bu 3 sene içerisinde adam gibi ingilizce öğrenebilir ...
    bu 3 sene içerisinde amerikada görmedik yer bırakmaz ...

bu 3 seneden sonra burayı öğrenir eder ondan sonra ister 2 yıllık okul okur ( fiyatları makul 5-6 bin dolar bişi ) ister 4 senelik okur kendini geliştirir ... buraya gelen çoğu ögrenci iş bulamadığı içn burayı bilmediği için çok zorluk çekiyor kendi çopu arkadaşım ist e geri döndü ... ama 3 sene burda yaşayıp tecrübe edinen kişi her türlü tutunur

isterse meslek kurslarına gider ondan sonra gittiği kursa göre kalmaya devam eder .

KISACA BU 3 SENE SADECE BURAYA GELMEK İÇİN BİR ADIM .. BU ADIMI ATARKENDE ASKERLİK SORUN UNDAN KURTULUP İNGİLİZCE ÖĞRENİYORSUNUZ.

Amerikada Sadece Dil kursu ! öğrenci oalrak buaya gelin 1 sene dil kursunda okuyun ( Bu arada çalışma izniniz yok öğrenciler çalışamıyor ... Kaça mal oluyor biliyormusnuz ? )

bu arada kontenjandan 3 kişilik yer kaldı.

bana askerlik felan deme sakin,

ben orta okuldan beri burda yasiyorum, gittim uzun uzzzzzuuuun askerligimde yaptim, dagin basindada kaldim, cakali iti kopegi de gordum. askerlik icin kaciyosaniz bi daha diyorum.. kendinize yakittiriyorsaniz her yol mubah

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim sorduğum soru sadece askerlik mi ? işinize gelen tarafı okuyayın komple soruya bak öle cevap ver

" şimdi bir kişi Amerikaya gelmek istiyor ...

bu kişi Uni de okumamış ingilizcesi'de yok ...
    türkiye dede kalırsa askerlik derdi var ?
    nası bir vize önerirsiniz Amerika ya gelmesi için ?
    ve bu vize çalışma izni vericek hemde 3 seneye kadar uzatılabilcek ?

çok merak ettim ağır baba yorum yapan abiler yazın bakalım bişiler neler yazcaksınız ..
    ve vize görüşmesinde masraflarını karşılika herhangi bi düzenli gelir kaynağı sponsor mal varlığı filanda istemiyor !

baştada dedim ! ben hospitality şirketi değilim öle bi niyetm olsa başka forumlarda daha iyi fiyatla bunu yazarım bu vize ciddi çok önemli bi vizedir söylediğim şartlarda kolaylıkla abd ye giriş yapamyı sağlıyor ... emin olun bunun için çok daha fazla para ödücek yüzlerce insan var ...

dediğim gibi o şartları sağlayan başka bir vize söylermisiniz bekliyorum.
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelmeyin kardesim, is felan kalmadi.. kapattik dukkani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aha bi model daha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jetlag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gelmeyin kardesim, is felan kalmadi.. kapattik dukkani
    bı arkadasa bakıp cıksak?!?! tıpe gel yaa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde de sorun burda ...

burda diğer memleketin insanları elin meksikalısı diye aşalınana insanlar birbirlerini ne güzel kolluyor yardım ediyor ...

bizse daha bi forumda bile anlaşamıyoruz ... oturup düşünmek gerek neden böyle ...
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde de sorun burda ...

burda diğer memleketin insanları elin meksikalısı diye aşalınana insanlar birbirlerini ne güzel kolluyor yardım ediyor ...

bizse daha bi forumda bile anlaşamıyoruz ... oturup düşünmek gerek neden böyle ...
    arkadaşın bush ile bir akrabalığı var gibi görünüyor...recep ivediğin dediği gibi bencil değil sencil olmak lazım biraz...

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunun faydası özellikle dille ilgili mesleği olan arkadaşlara nişanlım geçenlerde bi işe başvurdu yabancı dil öğretmeni olarak son 2 kişi kaldılar diğer kız abd fransa gibi ülkeleri gördüğü için onu tercih ettiler meslek sınıfına göre bu tarz şeylerin faydası görülebilir

zengin olma hayaliyle gelmeyin diyen arkadaşları eleştirmek yerine ciddiye alın bence
    ECUTECH İstanbul

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kendını geliştirmek ve artı bı işle ugrasmak ıcın ıdeal olabılır

konuyu askerlıkle bagdastrmanın anlamı yok .askerlıgını ıster kısa ıster uzun ıster bedellı herkkes yapmalı

tunayın ornegı gıbı vereyım enıstem work and travell gıtmıstı oda yuklu bı parayla donmustu ama adam gıbı çalışırsan
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acayip bi hal almis konu
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

chevy_Boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acayip bi hal almis konu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acaip bi hal aldı gerçekten ağzı olan konuşuyor ...

ben sorumu sordum acaip bi hale getirenler cevap versin 2-3 satır yazsın bekliyorum hala ...

jetlag ın verdiği cevap ı gördük gösterdi kendini ...

turbo&quattro ilede hallettik sorun yok bi tek ranthor kaldı oda geçen konudaydı durdu baya ama cevap gelmedi ...

belki çok post atıldı görmemiştir burdan bir daha soruyorum sana RANTHOR :

şimdi bir kişi Amerikaya gelmek istiyor ...

bu kişi Uni de okumamış ...
    ingilizcesi'de yok ...
    türkiye dede kalırsa askerlik derdi var ?
    nası bir vize önerirsiniz Amerika ya gelmesi için ?
    ve bu vize çalışma izni vericek hemde 3 seneye kadar uzatılabilcek ?
    ve vizeyi alırken herhangi bi mal varlığı ... bankada nakit para veya bi sponsor göstermesine gerek yok !

ben burda bunu satmak insanlara zorla vermek için açmadım ! daha öncde burda konuları açıldı abd ye gitmek isteyenler oldu onlara yardımcı olmak için açtım ...

satma niyetinde olsam bu işin forumlarında açardım .

klavye başından yazması kolay ... boş laf değilde icrat yapın madem beyenmiyordunuz siz yazın bakalım daha iyisini ne var elinizde bi görelim ...

ciddi çok merak ettim hala bekliyorum ... hadi yazın bakalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)