User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
139 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Amerika'ya yerleşmek ! yaşamak ! isteyenler !

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Komiksiniz... adamın 350z si a4 ü camry si var diye bir eli yağda bir eli balda saltanat süren biri, emeğiyle çalışcak adam hakkında konuşamaz oldu hemen gözünüzde.. bu işler buradan üç beş satır yazmak kadar basit değil, yurdum insanı her bilmediği şeye bir yorumda bulunur ***** burdada verdiniz bunun örneklerini... Türkiyede şartlar zor olabilir, burada daha kolay ama it gibi çalışırsan daha kolay...

Kimse gitmeyin demiyor, Türkiyede asgari maaşla çalışmaktan cok daha iyi şartlarda yaşanabilir burda, o amaçla gelecekler için değil büyük hayallerle gidip hayal kırıklığına uğramamanız için söylüyor bunları. Ben bedelli askerlik için çalışırım 3 senemi doldurayım, para biriktirmesemde olur diyen veya bir fırsat yakalarım belki çalışayım bakayım noluyor diyen varsa değişiklik olsun kültür olsun diyen varsa, türkiyedeki şartlar altında çalışmak istemiyorum yada iş bulamıyorum diyen varsa denesin diyor, uzatılacak birşey söylemiyor.

Ayrıca kimseyi ilgilendirmez adamın kaç senede ne işler yaptığı ne zorluklar çektiği neler alabildiği, herkes kendi önüne baksın. 4 senede sabancıyla koçun servetini katlayanlarda var, siz bunları yapamıyorsanız o sizin sorununuz başkasının değil.

Toz pembe moz pembe demiş biri, Türkiyede toz pembe değil Amerikada toz pembe değil
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acaip bi hal aldı gerçekten ağzı olan konuşuyor ...

ben sorumu sordum acaip bi hale getirenler cevap versin 2-3 satır yazsın bekliyorum hala ...

jetlag ın verdiği cevap ı gördük gösterdi kendini ...

turbo&quattro ilede hallettik sorun yok bi tek ranthor kaldı oda geçen konudaydı durdu baya ama cevap gelmedi ...

belki çok post atıldı görmemiştir burdan bir daha soruyorum sana RANTHOR :

şimdi bir kişi Amerikaya gelmek istiyor ...

bu kişi Uni de okumamış ...
    ingilizcesi'de yok ...
    türkiye dede kalırsa askerlik derdi var ?
    nası bir vize önerirsiniz Amerika ya gelmesi için ?
    ve bu vize çalışma izni vericek hemde 3 seneye kadar uzatılabilcek ?
    ve vizeyi alırken herhangi bi mal varlığı ... bankada nakit para veya bi sponsor göstermesine gerek yok !

ben burda bunu satmak insanlara zorla vermek için açmadım ! daha öncde burda konuları açıldı abd ye gitmek isteyenler oldu onlara yardımcı olmak için açtım ...

satma niyetinde olsam bu işin forumlarında açardım .

klavye başından yazması kolay ... boş laf değilde icrat yapın madem beyenmiyordunuz siz yazın bakalım daha iyisini ne var elinizde bi görelim ...

ciddi çok merak ettim hala bekliyorum ... hadi yazın bakalım
    Benim yazdiklarimi Oytun guzelcene ozetlemis..Kimse kimseye gelmeyin demiyor sadece buyuk hayaller kurmayin sonunda uzulursunuz diyor ama anlayana...

Bu arada hb2 tek cozum degil.Amac Amerika'ya gelmek ise yasal ve yasal olmayan yuzlerce yol var.Ya arastirmadin bilmiyorsun yada burada yazmiyorsun.En basitinden birkac postta israrla sordugun yukarida koyu renkle belirttigim soruna cevap vereyim.J1 vizesi alabilirsin.Hani onceden 18 ay olan simdi ise 12 aya dusurulen long term internship, work&travel ile yaz sezonu gelenlerin aldiklari vize ki alinabilecek en kolay vize.Amacta bir sekilde Amerika;da kalmak ise o sure icinde gerekli arastirmalar yapilir ve bir yolu bulunur.En kotu ihtimal ile calistigin yerden memnunsan ve karsi tarafta senden memnunsa tekrardan sponsor olur ve h1 yani green carda giden kapi olan vizeni alirsin...Hadi oda olmadi f1 a donersin zaman kazanmak icin hem sana taninan 20saat yasal calisma hakkini kullanirsin hem okuluna gidersin hemde bu arada daha kolay yollar icin arastirma yaparsin...Odami olmadi fake evlilik odami olmadi kendi kendinin sponsoru olursun odami olmadi tekrardan j1 alirsin vs....Liste boyle uzayip gider amac Amerika ise...

Amerika ile ilgili bilinmeyen bir cok seyi bilgim ve tecrubem dahilinde yazmak paylasmak isterdim ama bosuna zaman kaybi.Ayrica konuya at gozlugu ile bakan o kadar cok kisi varki laf anlatmak oldukca zor.O kisiler hayallerini yasamaya devam etsinler buraya gelince en aci sekilde adami uyandirmasini bilirler.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üzülmenize grk yok mesele sadece askerlk degil
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şehitlerimiz icin konvoyu ben düzenledim, paralı askerlikten de zerre haz etmem.
    Paralı askerlik yapandan da haz etmem.

Ama bu konudaki olay biraz farklı, yani askerden kacmak degil amac...

Eger öyle olsaydı ilk tepkiyi ben verirdim
    Sen beni sevmiyin

Kaan s.et be olum herşeyi gelde eczacılar şenlensin..gelde içelim be kardeşim..
    - K -

________
    Dr.Ecu

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim yazdiklarimi Oytun guzelcene ozetlemis..Kimse kimseye gelmeyin demiyor sadece buyuk hayaller kurmayin sonunda uzulursunuz diyor ama anlayana...

Bu arada hb2 tek cozum degil.Amac Amerika'ya gelmek ise yasal ve yasal olmayan yuzlerce yol var.Ya arastirmadin bilmiyorsun yada burada yazmiyorsun.En basitinden birkac postta israrla sordugun yukarida koyu renkle belirttigim soruna cevap vereyim.J1 vizesi alabilirsin.Hani onceden 18 ay olan simdi ise 12 aya dusurulen long term internship, work&travel ile yaz sezonu gelenlerin aldiklari vize ki alinabilecek en kolay vize.Amacta bir sekilde Amerika;da kalmak ise o sure icinde gerekli arastirmalar yapilir ve bir yolu bulunur.En kotu ihtimal ile calistigin yerden memnunsan ve karsi tarafta senden memnunsa tekrardan sponsor olur ve h1 yani green carda giden kapi olan vizeni alirsin...Hadi oda olmadi f1 a donersin zaman kazanmak icin hem sana taninan 20saat yasal calisma hakkini kullanirsin hem okuluna gidersin hemde bu arada daha kolay yollar icin arastirma yaparsin...Odami olmadi fake evlilik odami olmadi kendi kendinin sponsoru olursun odami olmadi tekrardan j1 alirsin vs....Liste boyle uzayip gider amac Amerika ise...

Amerika ile ilgili bilinmeyen bir cok seyi bilgim ve tecrubem dahilinde yazmak paylasmak isterdim ama bosuna zaman kaybi.Ayrica konuya at gozlugu ile bakan o kadar cok kisi varki laf anlatmak oldukca zor.O kisiler hayallerini yasamaya devam etsinler buraya gelince en aci sekilde adami uyandirmasini bilirler.
    sana bu konu uzerınde yazanlardan bırıde bendım sanırım banada at gozluguyle bakıyor dıe tabır ettın senın 3 senede hayatı gordugum dedın amerıkada benım sülalem yasıyor bısıyler bılıyoruzda yazıyoruz o yuzden amerıkadayım ben ıyı bılırım ben bu ısın kralını bılırım vs yapmana gerek yok

konuda tepkı gosterılen sey farklıydı ama sen anlamak ıstedgın gıbı anladın o yuzden bence sen at gozlugunu cıkarıp bu kadar ınsan neden tepkı gosterdı yazdıklarıma dıe dusunmen gerekır

tepkı verılen yer konuda amelelık yapıcaksanız gıdın dendı ona tepkı gosterdı herkez bızde turkıyedekı calısma sartlarını para kazanma emek sartlarını dıle getırdık amerıkayla bır olmayacagını tartıstık guzel bır konuya degınmıs topık sahıbı dedık bunun neresı at gozlugu ????

senın ne malın ne araban bıze batmadı allah daha ıyılerını nasıp etsın.ama ac kaldım dedın 3 sene cok zorluk cektım dedın bı arkdasda sana 3 senede bunları alabıldıysen o kadarda zorluk cekmemısın demekkı dedı bunu konun senı uzerıne dondugunu dusundun turkıyede ac kalıp 3 senede bunları alamazsın demek ıstedıler ama sanırım dedgım gıbı anlamak ıstedgın ve bakmak ıstedgın gibi dar çerçevede yorum yuruttun burda kımsenın sana karsı bı tavrı olacagını dusunmuyorum

bize demışsın ya at gozluguyle dıe bence sen bakıs acını degerlendır o kadar ınsan hemfıkırken senın farklı dusunmen dar bi çerçeve geldi bana
    et giren yere dert girmez.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana bu konu uzerınde yazanlardan bırıde bendım sanırım banada at gozluguyle bakıyor dıe tabır ettın senın 3 senede hayatı gordugum dedın amerıkada benım sülalem yasıyor bısıyler bılıyoruzda yazıyoruz o yuzden amerıkadayım ben ıyı bılırım ben bu ısın kralını bılırım vs yapmana gerek yok

konuda tepkı gosterılen sey farklıydı ama sen anlamak ıstedgın gıbı anladın o yuzden bence sen at gozlugunu cıkarıp bu kadar ınsan neden tepkı gosterdı yazdıklarıma dıe dusunmen gerekır

tepkı verılen yer konuda amelelık yapıcaksanız gıdın dendı ona tepkı gosterdı herkez bızde turkıyedekı calısma sartlarını para kazanma emek sartlarını dıle getırdık amerıkayla bır olmayacagını tartıstık guzel bır konuya degınmıs topık sahıbı dedık bunun neresı at gozlugu ????

senın ne malın ne araban bıze batmadı allah daha ıyılerını nasıp etsın.ama ac kaldım dedın 3 sene cok zorluk cektım dedın bı arkdasda sana 3 senede bunları alabıldıysen o kadarda zorluk cekmemısın demekkı dedı bunu konun senı uzerıne dondugunu dusundun turkıyede ac kalıp 3 senede bunları alamazsın demek ıstedıler ama sanırım dedgım gıbı anlamak ıstedgın ve bakmak ıstedgın gibi dar çerçevede yorum yuruttun burda kımsenın sana karsı bı tavrı olacagını dusunmuyorum

bize demışsın ya at gozluguyle dıe bence sen bakıs acını degerlendır o kadar ınsan hemfıkırken senın farklı dusunmen dar bi çerçeve geldi bana
    Katılıyorum kardesım sana +1

Ama turboquattro uyuyodur 5-6saat sonra devam edın ahuuah
    - K -

________
    Dr.Ecu

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo&quattro ile ayni fikirdeyim bir cok konuda. Cekilen zorluklar var evet ama alinanlar, gordukleriniz, kendinize kattiklariniz bunlari yutan eleman gibi sifirla carpip, size unutturuyor. Sadece o zamanlar icin sikiliyor, ama geciyor. TR'de sittin sene calis arpa boyu ilerlemen zor. Hep bir politika hep bir entrika... Emeginin karsiligini alamiyorsun. Burada yaptigin isle varsin, kafa kagidinla degil. TR'de sana Sari Ahmetin oglu Mehmet derler, burada ise doktor mehmet. Farki biraz anlatabilmek icin...

1200-1500$ arasi bir para, bekar ve kendini gecindirecek bir insan icin NY dahil yeterli bir miktardir. Brooklyn veya Queens'de ev kiralari oda basina 500 den basliyor. 600$'a bir yer bulunsa kalan 600 700$ ile gayet guzel geciniliyor. Kaldi ki, insanlar burada iki iste birden calisiyor. Ben de calistim zamaninda aylarca haftada 45+ saat ama karsiligini aldim. Calisirken parami kazandim, ingilizcemi ilerlettim, is cikisi da afiyetle yedim kazandigim parayi. Bir suru insanla tanisiyorsun, bir suru degisik kultur. NY icin konusuyorum, herkes sokaga ciktigi anda potansiyel bir milyonerdir. Cunku her sey cok merakli ve cabucak ilerlemeyi sever bu sehirde. Insanlar arastirmayi ve yenilikleri sever. E zaten ogrenmek icin de yasanilacak yerin bu sekilde olmasi sizin lehinizedir.

Haa bu kadar guzel, bu kadar iyi, bu kadar insana deger var... yeterli mi? Gorecelidir. Tamamen kisiye gore degiskendir. Sen ABD'e gelirken arkanda bir cok seyi birakip geliyorsun cunku o biraktiklarini burada bulamiyacagini belirtmek isterim. Arkadaslik, dostluk, inanin burada, bu sehirde sahte. Samimiyet dedigin tek disi kalmis canavar anasini satayim... bir yapmaciklik, bir bayagilik ki aman aman. Hic haz etmiyorum dolayisiyla insani iliskilerden ve bu bayagiliktan. En basta bu sebepden dolayi ve Istanbul'da yasamayi, alaturka yasam tarzinin beni mutlu ettigini bildigim icin de her gun evime donmek istiyorum o yuzden. Aksam eve gelince beni karsilayacak sicak bir aile ve ocakta demlenen cayi ozluyorum. Haberleri acip salak salak reklamlari gormek istiyorum. Kafam attimi besiktas sahile inip, sehri izlemek, deniz kokusunu icime cekmek istiyorum..... gider de gider bunlar. Bunlar beni ilgilendiren, benim isteklerimdir. Senin icin bunlar o kadar onemli degildir, aileden uzun sure kopmus olmak da cok etkilemezse, ABD egitim ve dunya gormuslugun acisindan sana cok buyuk bir arti olacaktir. Faydasini aninda gormesen bile, TR'deki insanlardan zamaninda daha genis bir perspektifde baktigin icin, bu dunya gormusluk sana bir yerde mutlaka bir kar getirecektir. Maddi ya da manevi.
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GKS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güney afrika nasıl capetown bilen varmı
    sadece kucuk newyork dıye bılıyrum

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bunu ciddimi yazdın yoksa laf olsun diyemi ?

J1 vizesi almak için düzenli gelir kaynağı göstermen lazım ... sana sponsor göstermen lazım ... benim dediğim vizede böyle birşey yok ...

o yüzden h2b ile J1 i kıyaslıyamazsın ...

bu arada h2b haftada 40 saat çalılıyor o paraya geçinmeniz zor olur diyordun şimdi j1 in 20 saatlik ücretiyle nasıl geçilncek ? j1 ler saat başı 30 dolar filan alıyo galiba ? artı gittiğin okulunda ücretini ödücek ...

bana bilmeden yazıyor diyorsunda kusra bakma kendini rezil ediyorsun

H1 VİZESİ ! Nİ SADECE UNİ MEVZUNLARI ALABİLİR 4 SENELİK OKUL BİTİREN ...

" H1 Programına Kimler Başvurabilir?
    H-1 vizesi sadece uzmanlık isteyen iş alanlarında kullanıldığı için, adına başvuruda bulunulan kişinin en az dört senelik üniversite eğitimi almış olması şarttır. (İş tecrübesinin üniversite öğrenimine denk sayılabilmesi için, çalışanın eğitiminde eksik kalan her yıl için 3 yıllık uzmanlık eğitimi ya da iş tecrübesininin ispatlanması gerekir.)

H1 programına katılmak için herhangi bir yaş sınırı yoktur. H1, profesyonellere yönelik bir program olduğu için iyi derece İngilizce bilginizin olması da gerekmektedir.

"

h2b de bu şart ta yok ... ilkokul mevzunu bile gelebiliyor ...

Amerikaya gelip çalışmak için h2b den alınabilck daha kolay vize yok ...

h2b ne mal serveti istiyor ne ingilizc ne uni ...
    h1 4 senelik uni bitirmeli yada 3 senelik iş tecrübesi .... ileri düzeyde ing istiyor ( o yane TEOFL oluyor )

şimdi sen bunları aynı tutuyorsun abd gelmek içn .. hakikaten çok komik
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Arkadaşlar özellikle şunu demek isterim, bu konuda okuduklarıma üzüldüm.
    Benim msgıma bakarsanız ben üniversite mezunu çocuklarsınız ne işiniz var demiştim.
    Çünkü türkiyenin en iyi üniversitesinde okuyan adamlar work & travel diye gidip GERİZEKALI gibi okullarını bıraktılar. Benim lafım onlaraydı.

Eğitimi, ingilizcesi olmayan adamlar tabiki bu fırsattan yararlansınlar. Fakat eğitimi ingilizcesi olmayıp da ailesi ZENGİN olanlar buna bulaşmasınlar. Emek vermek kolay iş değildir.

Ben dünyanın bilmem kaç ülkesinde türk bordrosu ile mühendis olarak İYİ ŞARTLARDA hizmet verdim. 4-5 yıldızlı otellerde kaldım, bilgimi ihraç ettim. Dünyanın parasını kazanırken 40% daha ucuza ülkeme döndüm. Çünkü ben İstanbulluyum ve dünyada hiç bir yer benim için MEMLEKETİMİN yerini tutamaz.

Şunu da belirtmek isterim sanki askerliği paralı yapanı döveriz gibi bir bakış açısı var burada. Kimsenin fikri görüşü kimseyi ilgilendirmez. Burası MİLİTARİST ve DİNDAR bir forum değildir. Burası ANti-MİLİTARİST , ATEİST bir forum da değildir.
    İnsanların fikirleri kendilerine göredir ve yargılamak kimsenin haddine değil. İsteyen isetediğini düşünür, burası bir OTOMOBİL forumu.

Birisi çalışmadan babasının parasını yiyebilir, bununla herkese artistlik yapabilir,
    eğitimsiz olduğu halde pahalı arabası yüzünden saygı görebilir, öteki artist olabilir. Ama bunlar ÖNEMLİ değil. Burası yargılama merci değil. Bunlar bizi ilgilendirmez.
    Built to fall....

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış anlaşılmasın ama ne çekiceksem memletimde razıyım, dilimi,dinimi örf adetimi yaşayamıcagım yer bana çok ters geliyor. babam 25 sene almanyada çalıştı hayret ediyorum nasıl başarmış diye, iyikide dönüp memleketimizde yetiştirmiş bizi.
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel söylemişsiniz ama bu saydıklarınızı türkiyede yaşayamayanlar amerikadakilerden çok daha fazla
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlaşılmasın ama ne çekiceksem memletimde razıyım, dilimi,dinimi örf adetimi yaşayamıcagım yer bana çok ters geliyor. babam 25 sene almanyada çalıştı hayret ediyorum nasıl başarmış diye, iyikide dönüp memleketimizde yetiştirmiş bizi.
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

master
    Misafir
    Alıntı ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar özellikle şunu demek isterim, bu konuda okuduklarıma üzüldüm.
    Benim msgıma bakarsanız ben üniversite mezunu çocuklarsınız ne işiniz var demiştim.
    Çünkü türkiyenin en iyi üniversitesinde okuyan adamlar work & travel diye gidip GERİZEKALI gibi okullarını bıraktılar. Benim lafım onlaraydı.

.
    Sanırım work & travel i karıştırdınız.
    :Yaz tatilende 3 yada 4 ay çaılışıp, okul açıldığında türkiyeye dönüp okula devam programıdır, istesen de daha fazla kalamazsın .
    Üniversite mezunu da work & travel a gidemez. Öğrenci ve 25 yaş altı olam şartı vardır. Okulunu bırakan work & travel yapamaz zaten ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet kontenjan doldu ... lütfen artık konu kitlensin ...

bi iyilik yapalım dedik asker kaçağı vatan haini ilan edildik ...

bildiklerimizi gizler ilan edildik ...

diyecek birşey bulamıyorum bilen biliyor tanıyan tanıyor.
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazi arkadslar acaip negatf yorumlar yazmis.bnm ailem maddi olarak destk vereblrm gtmemde.ama ben arabayi satip ole gtmeyi dusunuorm.bunu 3senelk bi calisma periyodu olarak gorsek.suanki calisma sartlarmdan memnun deglm.uni terk durumundym.egerki gttk 3 sene calisp geldk.27 yasnda fln olurm askerlgm bazi arkadslar sevmesede bedellli yapilms olurum.ing yeterli seviyede gelismis olur.yurt disi tecrubem olur.bu durumda tr donuldgnde dusunuorki cok daha is firsatlari yakalayablrm hic deilse kendi sektorum olan bilisim sektorunde.simdi konuda tecrubeleri arkadslara soraym bu hakketn dusundgm gbi gelisirmi ? Yoksa off aman rezil olursun buralarda zarar edersn bi halta yaramazmi derler?

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı master Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım work & travel i karıştırdınız.
    :Yaz tatilende 3 yada 4 ay çaılışıp, okul açıldığında türkiyeye dönüp okula devam programıdır, istesen de daha fazla kalamazsın .
    Üniversite mezunu da work & travel a gidemez. Öğrenci ve 25 yaş altı olam şartı vardır. Okulunu bırakan work & travel yapamaz zaten ..

yazın gittiler kaçak olarak orada kaldılar.
    Built to fall....

master
    Misafir
    Alıntı ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazın gittiler kaçak olarak orada kaldılar.
    o da iyi ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amerika da kaçak olarak kalmak .. salaklıkta son nokta ...

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acaip bi hal aldı gerçekten ağzı olan konuşuyor ...

ben sorumu sordum acaip bi hale getirenler cevap versin 2-3 satır yazsın bekliyorum hala ...

jetlag ın verdiği cevap ı gördük gösterdi kendini ...

turbo&quattro ilede hallettik sorun yok bi tek ranthor kaldı oda geçen konudaydı durdu baya ama cevap gelmedi ...

belki çok post atıldı görmemiştir burdan bir daha soruyorum sana RANTHOR :

şimdi bir kişi Amerikaya gelmek istiyor ...

bu kişi Uni de okumamış ...
    ingilizcesi'de yok ...
    türkiye dede kalırsa askerlik derdi var ?
    nası bir vize önerirsiniz Amerika ya gelmesi için ?
    ve bu vize çalışma izni vericek hemde 3 seneye kadar uzatılabilcek ?
    ve vizeyi alırken herhangi bi mal varlığı ... bankada nakit para veya bi sponsor göstermesine gerek yok !

ben burda bunu satmak insanlara zorla vermek için açmadım ! daha öncde burda konuları açıldı abd ye gitmek isteyenler oldu onlara yardımcı olmak için açtım ...

satma niyetinde olsam bu işin forumlarında açardım .

klavye başından yazması kolay ... boş laf değilde icrat yapın madem beyenmiyordunuz siz yazın bakalım daha iyisini ne var elinizde bi görelim ...

ciddi çok merak ettim hala bekliyorum ... hadi yazın bakalım
    oteller de milletin bokunu temizlemek kullanılmış prezervatif toplamak daha mı iyi bir seçenek acaba. dil bilmeyen birine bundan iyisini yaptırmazlar. adam okumadığı için boka batmış biraz daha batsın. tartışma olsun diye yazmıyorum şahsi düşüncelerimdir.
    "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
    M.Kemal ATATÜRK

master
    Misafir

Exclamation

amerika da kaçak olarak kalmak .. salaklıkta son nokta ...
    kardeşim akran sayılırız, sen yazdın, beğenmeyenler oldu, Ona da saygı duymak lazım,
    BEn bu yaz USA ya gelmek istiyorum, ama önce biraz araştırma yapmalıyım.
    Senin de fikrin, önerin varsa tecrübeli birisi olarak memnuniyetle dinlerim.
    Amacım asker kaçağı olmak değil

4 ay çalışıp, iyi olan ingilizcemi daha da iyileştirmek, cebime 3-5 lira para koyup gelmek.

Gerekirse over time da yaparım. Tek gelsem İş bulabilir miyim, Acentalar 2.ooo usd para istiyor. Ne dersin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deathofacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oteller de milletin bokunu temizlemek kullanılmış prezervatif toplamak daha mı iyi bir seçenek acaba. dil bilmeyen birine bundan iyisini yaptırmazlar. adam okumadığı için boka batmış biraz daha batsın. tartışma olsun diye yazmıyorum şahsi düşüncelerimdir.

evet şahsi düşüncelerinizi resmin tamamına bakarak cevip verin ....

madem bunu beyenmiyorsun ... bu şartlar daha iyi vize sölermisin ozamn onu bulalım onla getirelim herkesi ...

herkes işine gelen tarafı alıp konuya konuşuyor ...

madem beyenmiyorsunuz o şartlarda birini abd ye siz daha ii bi şekilde nasıl getirirsiniz ? şiddetle cevap istiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)