User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
128 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Colt Czt Sorunsalı

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yogi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 22.5 a sattım arabamı 53binde kazasız boyasız ve debriyajı yeni değişmiş şekilde. Cztlerin piyasası çok düşük 32 isteyenlerde wardı bir ara ama 24den 1 kuruş fazla verilmez czt'ye
    Ki senin aracın çok temizdi ardacım,

Boyalıları ama temizleri 20 ye falan gidiyor. İlanda yazanlara bakmamak lazım.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben istenilen fiyatları değil, satıldığı fiyatları söylüyorum.

Zaten dikkat edersen çoğu eski ilan, o fiyatlara satamıyorlar.

Boyasızları 22.5 civarına gidiyor, boyalı ya da orta-ağır kazalıları zaten çok zor satılıyor.
    kaç tane varki veya kaç tane satılan biliyorsunuz o fiyatlara ben 23-24 e giden 207 GT de biliyorum
    GT lerede istenilebilir ama onlarında çok iyi gittiği kolay satıldığıda yok elbet..
    GT daha pahalı olması gereken taraf zaten..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç tane varki veya kaç tane satılan biliyorsunuz o fiyatlara ben 23-24 e giden 207 GT de biliyorum
    GT lerede istenilebilir ama onlarında çok iyi gittiği kolay satıldığıda yok elbet..
    Şimdi herşeyi bırakıp CZT ile GT yi mi kıyaslayacağız? Hatasızları 22.000 tl ye gidiyor işte daha neyini uzatıyorsun? Bana ne gt ler kaça satılıyorsa satılıyor umrumda değil hala inat ediyorsun. İlla kabul ettirecen yani kendi düşünceni.

23-24.000 tl ye alındığını iddia ettiğin gt kevgirden ibarettir ayrıca, telmaşaya dönmüştür. Yada çok acil satılıktır ihtiyaçtır özel bir durumdur vs.. Ne olursa olsun beni ilgilendirmiyor.

En yakınımda 2 tane tanıdığım 22-23 tl arası sattı boyasız czt yi. Biri de zaten demin yazdı yogi o daha iyi anlatır.

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    benımkı 22.5'a gitti ama tanıştığım birisi 115binde lpgli czt yi 22 ye aldığını iddaa etti. Yakın bi tanıdığımda aynı sekılde karış kadar lokal boyalı 50bindeki arabasını 22.5'a sattı.

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz ben konuşayım:
    colt'un bilinmeyen yönleri ADAC tarafından iki kere en sorunsuz araç olarak altın direksiyon aldı.
    euroncap testinde 2 havayastıklı modeliyle 4 yıldız aldı (czt'de 6 havayastığı var)
    4g15 motoru 300hp'ye kadar dayanıklı olduğunu Temsa yetkilisi söyledi.
    bakım aralığı 5000km olarak gözüküyor ama 7500kmde bir yağ değişimi yaparak 15000km'de bir normal coltlar gibi bakıma girilebilir.

sovalye sabah trafiğinde anadolu yakasından avrupa yakasına geçerken 6.5lt ortalamayı yakalayabiliyormuş 220hp bonelume kitli czt'si ile

yol tutuşu problemi denmiş ama bence eğer stok 150hp olarak kullanılırsa yol tutuşunun sorun yaratacağını sanmam. eğer araca yüklenilecekse tabiki yol tutuşa yardımcı olması adına aşağı indirmek gerekecektir. ben stok haliyle girdiğim virajlardan korkarak çıkmadım czt'nin de stok haliyle korku yaratacağını sanmam.

kasko da ise evoların yüksek olduğunu biliyorum ama bizim kaskolar ucuz. kasko değerleri yedek parça fiyatlarından değil kaza oranlarına göre hesaplanmaktadır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi herşeyi bırakıp CZT ile GT yi mi kıyaslayacağız? Hatasızları 22.000 tl ye gidiyor işte daha neyini uzatıyorsun? Bana ne gt ler kaça satılıyorsa satılıyor umrumda değil hala inat ediyorsun. İlla kabul ettirecen yani kendi düşünceni.

24.000 tl ye alacağın gt kevgirden ibarettir ayrıca, tel maşaya dönmüştür.

En yakınımda 2 tane tanıdığım 22-23 tl arası sattı boyasız czt yi. Biri de zaten demin yazdı yogi o daha iyi anlatır.
    Niye karşılaştırıyım ne alakası var bana ne..
    sana özel değil isteyene bi alternatif daha sundum
    daha pahalı gelir daha ucuz gelir kişiye kalmıştır umrunda olsun diye söyleyen olduğunu sanmıyorum ama en iyisi bu demenden yola çıkarak uzadı gitti
    neyse CZT iyidir kesinlikle alınır daha öncede yazmıştım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niye karşılaştırıyım ne alakası var bana ne..
    sana özel değil isteyene bi alternatif daha sundum
    daha pahalı gelir daha ucuz gelir kişiye kalmıştır umrunda olsun diye söyleyen olduğunu sanmıyorum ama en iyisi bu demenden yola çıkarak uzadı gitti
    neyse CZT iyidir kesinlikle alınır daha öncede yazmıştım..
    Ya tabi ki güzel bir alternatif, ama 22.000 tl civarına daha ekonomik ve daha iyi giden bir alternatif yok.

İki alternatif var diyelim bu paraya. Ya kazalı, sakız olmuş gt alıcaksın, ya da boyasız CZT alacaksın. Sen olsan hangisini seçerdin??

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    gökhan almaya çalışıyordu
    çok temizse stocka 23 -24 verebilirsin.
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya tabi ki güzel bir alternatif, ama 22.000 tl civarına daha ekonomik ve daha iyi giden bir alternatif yok.

İki alternatif var diyelim bu paraya. Ya kazalı, sakız olmuş gt alıcaksın, ya da boyasız CZT alacaksın. Sen olsan hangisini seçerdin??
    20-22 bine CZT alınır tabikide ben ilanlara baktım söyledim 2.el kompedanı değilim işim gücüm yokmuş gibi
    GT nin ilan fiyatlarıda yakın diye söyledim ama reel piyasası!! bu ise doğrudur GT ler bu fiyatlarda mümkün değil..biraz üste çıkmak gerekir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz ben konuşayım:
    colt'un bilinmeyen yönleri ADAC tarafından iki kere en sorunsuz araç olarak altın direksiyon aldı.
    euroncap testinde 2 havayastıklı modeliyle 4 yıldız aldı (czt'de 6 havayastığı var)
    4g15 motoru 300hp'ye kadar dayanıklı olduğunu Temsa yetkilisi söyledi.
    bakım aralığı 5000km olarak gözüküyor ama 7500kmde bir yağ değişimi yaparak 15000km'de bir normal coltlar gibi bakıma girilebilir.

sovalye sabah trafiğinde anadolu yakasından avrupa yakasına geçerken 6.5lt ortalamayı yakalayabiliyormuş 220hp bonelume kitli czt'si ile
    yol tutuşu problemi denmiş ama bence eğer stok 150hp olarak kullanılırsa yol tutuşunun sorun yaratacağını sanmam. eğer araca yüklenilecekse tabiki yol tutuşa yardımcı olması adına aşağı indirmek gerekecektir. ben stok haliyle girdiğim virajlardan korkarak çıkmadım czt'nin de stok haliyle korku yaratacağını sanmam.

kasko da ise evoların yüksek olduğunu biliyorum ama bizim kaskolar ucuz. kasko değerleri yedek parça fiyatlarından değil kaza oranlarına göre hesaplanmaktadır.
    Doğrudur tüketim konusunda ben şahidim.

Yol tutuş coil hariç naparsanız yapın kötü yüksek kasa yapısı itibariyle. Ama normal bir kullanıcı için yay ile kullanım bile kesinlikle yetecektir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    az yakar
    çok gider
    frenleri süperdir
    içi kötü ama çok ferah
    çok yüksek
    alınabilitesi çok yüksek bi araba tavsiye edilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trabzondaki beyaz jantlı araca yanaşmayın derim bu arada.

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xor koray önceden istanbulpark yollarında coiloverlısının impreza gt leri ürküttüğünü söylemişti
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    czt ile gt mukayese edilemez. czt önü çok açık bir araba. hem daha ucuz. bende 207rc var, ankara sigorta 700tl full kaskolu. haziranda ilk hasarsızlığımı alacağım inşallah ve fiyat sordum 350-400 civarına düşecek. istanbuldasınız diye fiyatlar yüksek heralde. cidden şaşırdım fiyatlara.
    (ankara sigortadan memnunum, dandik diye ödeme yapmıyor diye ucuz demeyin)

bulut, czt yi öneriririm düşünüyorsan. japon ve önü açık araba...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    czt 2006 modelle 2008 model arasında teknik veya donanım olarak bir farklılık var mı ?

qwertynord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fren sistemi çok iyi diye duymuştum yol tutuş olarak kötü olsada bi coilover la hem görüntü olarak hemde yol tutuş olarak mükemmel olur heralde kilosu 1070 yazsada bi kaç kişiden 1100 dür diye duydum ve yine bu forumdan duydugum kutu içi filtre ile bile şaşırtıcı güçler alındığı komple egzosu manifoldu beyini vb.... sen düşün artık gerisini bide bonalume kitt var tabi oda büyük etkiler yaratıyo bu motora. tek düşündürücü olan 2. eli onada uzun yullar biniceksen ve düşük km de yüksek model bi aracı uyguna aldıysan sorun değil.. Bu arada 2007 2008 model czt ler in ederi nedir internette yazan fiyatlar doğrumudur yoksa hayalmi görüyolar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turkerrr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    czt 2006 modelle 2008 model arasında teknik veya donanım olarak bir farklılık var mı ?
    olsa olsa coltlardaki gibi yol bilgisayarı siyah zeminli yerine beyaz zeminli olmuştur o kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olsa olsa coltlardaki gibi yol bilgisayarı siyah zeminli yerine beyaz zeminli olmuştur o kadar.
    benim bildiğim hiç bi değişiklik yok

ayrıca headers we komple egzosla 17 beygır alanlar war.
    arabanın ruhsatında 1070 yazıyor fakat sunroofsuz modelini baz alarak yazmışlar ondan kilosu 1100 gibi birşey olması lazım. Arka koltuk 39.6 kilo sökerseniz çok güzel oluyor

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    czt nin turbosunun ömrü nedir tabi özenli kullanıma bağlı birşey ama yinede yaklaşık bi değer vardır ?

ecutek diye yazılım duyan oldu mu ??

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)