Hem araç hemde eğriler çok şık. Mantar'ın da ellerine sağlık. Umarım Türkiyede bu kalitede eski ve toplanan araçlar artar. Ben yeni modeller yerine tekrar hayata döndürülen projeleri çok seviyorum. EF, Integra, MK1 golf vs...
Hem araç hemde eğriler çok şık. Mantar'ın da ellerine sağlık. Umarım Türkiyede bu kalitede eski ve toplanan araçlar artar. Ben yeni modeller yerine tekrar hayata döndürülen projeleri çok seviyorum. EF, Integra, MK1 golf vs...
Loading World's Best Magazine...
arkadaslar hepınıze tesekkurler
acurayı aldıgımda cok ozel bır teg oldugundan cok kalıtelı ve temız ıscılıkle hakettıklerını yapmaya karar verdım ve sevenlerımden Allah razı olsun ellerınden gelen yardımı esırgemedıler ve sonunda hedefledıgımız guce sorunsuz bır sekılde kavustuk cok sukur.
oncelıkle Mantarıma ve Cem kardesıme kocaman tesekkurler tabıkı montajda takıldıgım noktalarda ellerınden destegı veren gercek dostlarada
zaten daha oncekı 0,6 barda 248hp 303nm gucle denemelerımız gıbı havalar ısınınca denemelerımız ve vıdeolarımıza devam edecegızbu yaz projeler cok fazla cok eglencelı bır yaz olacak
herkese kazasız belasız sorunsuz gunler dılerım
maşallah 41 kere.eğriler ip gibikazasız,belasız,sorunsuz binersiniz inşallah
barnak bassam olurmu ?
Doğru söyleyin neyle çizdiniz bu eğrileriMaşallah araç harika duruyo. Dyno ayrı bi güzel.. Güçten ziyade gücü stabil olarak vermesi çok iyi olmuş maşallah.. Sorunsuz binersiniz işalla..
Eğri ne kadar güzel öyle kazasız belasız maşallah![]()
Maşallah elinize sağlık![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
eğride çok güzel güçte çok güzel. Eğrinin bu kadar elle çizilmiş gibi çıkmasının sebebi düzeltme faktörümü?
maşallah vtec kapak yok dimi araçta
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Maşallah halil..
Araban kendi kendine yürüyüp gitme huyunu bıraktımı ?![]()
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)