bence arabanın ilk hali çokta iyi değildi selçuk ben beğenmiyodumşimdi ise fena ellerine sağlık halil ağaa
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
yenı sahıplerının arabanın agzına ettıklerı haberı gecen gunler ıcınde geldıben o aracın gorsellıgınde ufak dokunuslar yaptım bıldıgın uzere. jantını basıklıgını on lıpını degıstırdım bıttı
gerı kalanı oncekı sahıplerıne aıt seyler. motor kısmındada fıltre emıs borusunun yerını soguk hava emecek bı yere aldım okadar... arabanın ozu bozuktu senınde bıldıgın uzere. sorun ustune sorun cıkarıyordu
![]()
ne guzelmıs ıste ben bozuk bı yanını goremedım. jantlar zaten kerım abının olmazsa olmaz o tırt 18 ler![]()
41 kere Maşallah![]()
Kazasız belasız bol çatarapataralı kullanırsın inşallah .
Eğrilerde şeygibi...
arasını cem dolsursun
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Eğri çok güzelmiş. Son zamanlarda mapli araçlarda en gördüğüm smooth (türkçe bişi bulamadım) eğri bu olmuş. Stock araçlarda da sarı M3ün dyno güzeldi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
egrı cok guzel oldu Cem ın (stlegal) ellerıne saglık ayar yaptıgımız gece bırcok olumsuzluk olmasına ragmen cok ıyı ıs cıkardı ellerıne saglık
ayarlar tam bıttı bı baktımkı sagımızda garıban elıyle ıkı yapıyor korna calıyordu![]()
gerısını sız dusunun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)