geçmiş olsun...
geçmiş olsun
ben asayiş uygulamalarda ruhsatıma plakama bakmayan kontrol etmeyen polislere fırcayı kayıyorum walla ki hiç biri bakmıyor
eskiden çalıntı arabaların anonsu sabah geçerdi telsızden not alırlardı kağıda o kadar o günlük denk gelırse cıkar yoksa şans yoktu şu an nasıl bılmıyorum
inşallah bulunur tez zamanda sağ salım
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
hacker- kan
okan dostuma teşekkür ederim duyarlı yaklaşıp gözlemlerini paylaştığı için teşekkürlerimi birkezde burdan bildiriyorum inşallah güzel haberlerle gelcem
çok geçmiş olsun inşallah bulursun aracını sağsalim, immoblizerli aracı nasıl götürmüşler ya
bu adamlar??
Çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda bulunur adi herifler...
kardeş geçmiş olsun,bahçelide oturuyosun sanırım.Bahçeli polis karakoluna gittiysen orası öle umursamaz insanlar ile dolu.eski arabamın camını kırmışlardı ki o hafta içinde 3 arkadaşımın daha camını kırıp teybini çaldılar,ben 4. kurbandım.Gittik polise anlattık böle böle azıttı bu adamlar bu şey yapmıcak mısınız die.adamlar o kadar umursamaz ki inanamazsın yani.bizide delirtmişlerdi.Aracını Bulursun inşallah... Kasko var mıydı?
Çalanı bulup meydanda Sallandıracaklar başka çaresi yok..
İnsanların alnının teriyle sahip oldukları şeyleri çalmak vicdansızlıktır..
Geçmiş olsun umarım hemen bulunur
Suçlular cezasını çeker
geçms olsun umarm aracını yakın zamanda bulursun=(
geçmiş olsun bizimde 2008 senesinde corsa mız çalınmıştı sonradan duyumlarla anladıkki istanbul küçükçekmece karakolunun etrafında fink atmış 2 gün tamamen yanmış halde iskeletini bulduk umarım sen sağlam bulursun tekrardan geçmiş olsun..
Çok büyük geçmiş olsun![]()
Çok Büyük Geçmiş Olsun Ne Desek Boş Allah'a Havale Et Artık Bu Memlekette Terör Yanlıları Hırsızlar Büyük Hırsızlar Dürüst İnsanlardan Daha İyi Hizmet Görüyorlar Polis'te İplemez Arkadaşların Söylediği Gibi Ben Karakolu Aradıgımda Hırsız Girmişti Adam Dediki Kaskonuz Varsa Kaskoyu Arayın Bızım Yapabılecegımız Bırşey Yok
Allah Sabır Versin
sahibinden comdan takip edip bence araçları buluyorda olabilir bu şerefsizler ben adresimi değiştirdim valla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)