Eworen Nickli Üyeden Alıntı
dgs li versiyon arkadaşımda var en dolusundan (xenon,sunroof spor paket...) daha öncede manueli ile test sürüşüne çıkmıştım yol tutuşu falan gayet iyi tek sorunu iri yapılı arka kısmı çok çok ani haraketlerde sürüşünüze itaat etmekte zorlanıyor bundan dolayı sizin kontrolünüz dışında gibi bir hissiyat yaşatıyor yol tutuş ile ilgili aklımda kalanlar bunlar idi ama genel olarak başarılı oldığı doğrudur
bindiğim test aracında iç mekanda tıkırtılar söz konusu idi zaten çıktığı günden beri EOS ile aynı dashboard u kullanmasından dolayı büyük eleştiriler almıştı keza kalite seviyesi GOLF VI ya göre ciddi olarak geride son serilerde düzeltme yapıldığı söylenir yok öyle bişey direksiyon değişimi ve ibre lerin olduğu kısım elden geçirildi
öte yandan eğer "0" km alıcaksanız sipariş ile istedeğiniz aracı getirmeye bakın bence özellikle xenon suz scirocco olmuyor eksik kalıyor ve xenon lu sciorocco da yollarda nerdeyse göremezsiniz..
şimdilik aklıma gelenler bunlar
bide aklıma gelen
308 RCZ bu fiyatlara yakın bi şekilde bi kaç ay içinde çıkması bekleniyor ben olsaydım büyük bi ihtimalle aklım ona kayar ve alabilirdim..