artık bı arabanın seceresını cıkarmakta cok kolay gecen gun bı 2.5 stı ıle cıddı pazarlık yaptık plakayı ıstedım
HASAR yazıp boşluk bırakp aracın plakasını yazıp 5664 e gonderdım 43000 tl carpma hasarı cıktı toplamda degıl bır seferde ve 22000 tl ayrı bı hasarı cıktı adama sorduugumda 3 parca boya var demıstı
tabı bu uygulama sadece kaskolu araclar ıcın gecerlı ama yınede ıse yarıyor...
Godzilla...
ben merak edıp sordum ole bı ıslem soz konusu degılmıs cekme belgesı cıakrılan araca veya pert olan araca o leke yapısıyor savaş izi gıbı benım evoda pert oldu artık ona o damga yapıstı...
Godzilla...
esasında 5664 unde kotu yanları var cunku mısal bı arkadasım f430 unu sattı gecen gun hakıkaten boyasızdı araba ama ön cam degısmıstı oda 8000 tl cıvarıydı galerıcı mesaj atmıs boyasız dıyosunuz 10 bın lıra kaskodan yapılmıs araba dedı falan fılan anlatana kadar gobegı catladı bole ufak tefek yanlıslarda olabılıyor
Godzilla...
Anladım dostum çok teşekkür ederim bende vazgeçtim o zaman bundan...
http://www.sahibinden.com/2005_s2000...XQQdisplayitem
İlgilenenlerin aklında olsun![]()
Evet bende ilgilendiğim arabaları sms ile tramerden soruyorum, benim bildiğim bir arabanın plakasıda değişse nolursa olsun, aracın hasar tutarı mutlaka tramerde çıkıyor..
yanı sole dusun bıde s2000 ler cok cabuk pert oluyor bens ahıt oldum camurluk kaput yapulmustu pert etmıslerdı ama işte o pert damgası yapısıyorya o kotu herkes 10 takla atmıs muamelesı cekıyor yoksa araba dırı duruyor...
Godzilla...
Okumadan yazmayacaksın o zaman acacaksın gözünü
Bak gene okumadan yazıyorsun gene yazdım orda arabanın kazası neyse söylerim dedim satarkenBunların hepsine atladığın için burda keklenen sen oluyorsun o zaman herhalde
Senden ricam konumu iç etme ciddi herkesi ilgilendiren birşey konuşuyoruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)