Eee kimse çekmeyince bende STP nin yanına çektim birlikte çektiler fotolarını ama burada yok ???
Sağlık olsun kardeşim
Muhauahau nan haklısın kankaAma ben kendi makinemı getirip çektim hehe
![]()
Yakında çakarım 1 GB resimleri![]()
Eee kimse çekmeyince bende STP nin yanına çektim birlikte çektiler fotolarını ama burada yok ???
Sağlık olsun kardeşim
Muhauahau nan haklısın kankaAma ben kendi makinemı getirip çektim hehe
![]()
Yakında çakarım 1 GB resimleri![]()
Bende dbs'den sonra leyleğimden soğudum+
'yla kurtarmaz birşeyler yapmamız lazımirtibatı koparmayalım
edit: Bu arada organizasyonu düzenleyen ve o kalabalığı idare etmek için çabalayan
çokda güzel başaran Tayfun abi ve stp'ye sonsuz teşekkür ederim. Keşke daha uzun
kalabilseydik, keşke daha çok kişiyle tanışabilseydik. Dağıldıktan sonrada Merter mc'e
uğrayıp oradanda 106cıların peşinden Ümraniye küçüksu carrefour'a gittik. Malesef
apache sayısı fazlaydı saçma sapan hareketler serisi başlayınca soluğu Çamlıca'da
aldıkoradanda hızımızı alamayıp Fenerbahçe'ye gittik chance'de takıldık bir süre en
son eve geldiğimde foruma giricek gücüm kalmamıştı![]()
bılgısayarım 3g baglandıgı ıcın acamıyorum resımlerı benım aracın konusuna ekleyın bırınız resımlerı merak ettım cok
ya arkadaşlar sağolun fotolar için gelemesekde gelmiş kadar olduk ama ne yalan söliyim 5 aylık arabamdan soğudum özellikle hondacı arkadaşlaradır sözüm![]()
mali keremle birlikdeyken benide çekmişsintebrik ederim
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
organizasyonu gerçekleştirmeye çalışan sevgili arkadaşlarıma (isim saymaya gere yok , kimlerin ter döktüğünü herkes biliyor) ellerine sağlık diyorum...
kusur bulmak diye bişey sözkonusu bile olamaz , çünkü herkesin unuttuğu asıl nokta "fotoğraf çekimi" idi... gösteri değildi bişey değildi...
fotoğraf çekimi için mekan bulundu , ulaşılabilen kişilerden izin alındı
gelecek olan kişilere haftalar aylar öncesinden uyarılar yapıldı
ama bu yetmedi
orada önce polis kendi uyarısını kendi yaptı
ama bu da yetmedi ,
bu buluşma için ter döken kişiler alanın girişinde de gerekli uyarıları yaptılar
ama bu da yetmedi
daha ne yapılsaydı? cadde kenarına çıkıp her yönden gelebilecek katılımcıları mı engelleselerdi?
ben kısacası , insanların vurdumduymazlığından , olayı ciddiye almamasından , uyarıları ve uyaranları takmamasından fena halde tiksindim...
bu nedenle de mekandan erken ayrıldım
bana bu keyifi tam anlamıyla yaşatmayanlara buradan ağız dolusu teşekkür ediyorum
gözlediğim kişilerden burada aktif olan var , arada bir siteye uğrayan var , siteyle alakası ilgili olmayan var...var oğlu var... var da var...
uzun lafın kısası , o gün orada ekiplerce bağlanmamamız tamamen şanstır , kısmettir
bu bilinçsizlikle , bu vurdumduymazlıkla daha ne kadar şans yüze güler bilemem...
üstüne alınanlar olabilir , bana "sana ne" diyenler olabilir , "beğenmiyorsan gelme diyenler de olabilir....
herkese saygı duyarım...
emeği geçenlere tekrar "elinize sağlık" diyorum![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Bundan sonraki organizasyonlarda yönetimle birlik olunup insanları rahatsız eden tiplerin tespiti ve gerekirse siteden uzaklaştırılması sağlanabilir diye düşünüyorum...
susayım susayım diyorum ama dayanamıyorum , içimde ukte oldu, benim fotom çekilmemiş , arabam çıkmamış diyenlere çok pis uyuz oldum,kullandıkları cümle şu ,
benim arabamın fotosu çekilmemiş
ben o kadar geldim kimse görmemiş,
iyiki ben çekmişim yoksa kimse çekmeyecekmiş vs.vs.
hiçbi şekilde fotoğraf çekenlere hesap soramazsınız, çünkü fotoğraf çekenler kendi isteği doğrultusunda gelip çekimlerini yaptılar, görende parasını vermişsiniz hakkını almamışsınız zannedecek..,çokmu istiyorsunuz ? rica edersiniz bi iki fotoğraf çeker koyarız, ama hesap sormak biraz bencillik , yani tamam araban güzel olabilir, senin için stock bile olsa uçak olabilir, kimse kimsenin arabasını çekmek zorunda değil, isterse çeker istemezse çekmez, sırf fotoğrafım olsun diye geldiğiniz çok belli oluyor, benim fotoğraftan ziyade gelme amacım herkesle tanışmaktı,ve tayfun abinin yönettiği organizasyonda ricası üzerine getirdiğimiz makinalarımızdı gelme amacımız..
sefaköyden gelmişsin ha dizel ha benzinli , tapagaz gelsen 50 lira yakar..
adamlar izmitten gelmiş taa oralardan basık araçlarıyla, geldiler fotolarını çekip gittiler, ama niye benim fotoğrafım yok diye cıngar çıkarmıyorlar, amaçları üç beş fotoğraf değilmiş demekki takdir ettim.. ha fotoğraflanası arabalar yokmuydu ? evet vardı, düzen istedim düzensiz çekmek istemedim , bekledim beklerken kaybettiklerim oldu, onlar içinde ayrı üzgünüm zaten..özellikle emin abinin aracı, karelerimde olması gereken öncelikli araçlardandı..
bunun dışında, ben fotoğraf çekerken arkamdan çek çek güzel çek , şurasını da çek burasını da çek diye emir verenler oldu onlara ayrı sinirlendim zaten bi insan bu kadar yüzsüz olur.. utanma da yok hiç..
bi dahaki buluşmada , rica üzerine fotoğraf çekenlere emir vermeden , isyan etmeden güzel fotolar çekmek dileğiyle
amacım ortalığı karıştırmak değil, sadece gereksiz hareketler olduğu için söyleme gereği duydum, benim aracım da stocktu kimse çekmedi çekmesini de beklemem zaten, kendim gittim üç dört çektim geldim..
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
mehmetim biz birbirmizin fotoğrafını çektikya yeterde artar![]()
bende birsürü çektim,burada sergilenebilcek olan güzelliktekileri boyulandırdım yeter.
gerisi bana kalsın..
zaten koyduğum 50 55 fotoğraf.. beki o kadar ble değil![]()
Mert Songül ART
Try to use your imagination
kendini görmek isteyen gitsin aynaya baksın
bu ne yaa?
bakıp bakıp masturbasyon mu yapılıyor resim siteye çıkınca anlamıyorum...
tayfun "kendi aramızda toplanıp fotoğraf çekelim" diye çıktı yola , olan bitene bak..
"organizasyon kötü" diyenler var aklım almıyor bu nasıl bir mantıktır... harika yaa...
malii , senin yazdığın şeyleri ben de gördüm ve duydum...
bu şımarıklıktır.. başka bişey değil...
yazık...
ben mekandan ayrılırken tayfun'a da selçuk'a da kerem'e de söyledim ; bir dahaki sefere ne yapılması ve ne yapılmaması gerektiğini iyi biliyoruz artık
cümleten kolay gele...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)