User Tag List

Sayfa 26/33 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon
624 sonuçtan 476 ile 494 arası

Konu: 21 subat Beylıkduzu Photo Day yorumları

nime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi senin aracı görsem kaçırmazdım seni bulamadım aracını hiç bulamadım, dedim ya bi ara gördüm yerleşiodun yerleştikten sonra çekerim dedim sonra kayboldun
    Eee kimse çekmeyince bende STP nin yanına çektim birlikte çektiler fotolarını ama burada yok ???

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ben video çektim belki onda vardırr ama foto olarak ne yazıkkı benimkilerde de yok... şanssızlık

Sağlık olsun kardeşim 

Alıntı ramo si Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çekim yapılan yerde oturuyon bide foton bilem yok benim 2 arabamında fotosun var bi golfü getiremedim oda rahatsızdı
    Muhauahau nan haklısın kanka Ama ben kendi makinemı getirip çektim hehe
    Yakında çakarım 1 GB resimleri
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nime GT Black Vtec

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

şu fotodan sonra aracımı beğenmemeye başladım. mitsudaki dizaynırlar neden 5 kapıyı da 3 kapı gibi çizmemiş hayret doğrusu. benim araç eyfel kulesi gibi çıkmış boozer'ın ki daha bi yayvan duruyor
    Bende dbs'den sonra leyleğimden soğudum +
    Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tmmdır operasyonları başlatayım ben artık. öncelikle egzos ucu
    'yla kurtarmaz birşeyler yapmamız lazım irtibatı koparmayalım

edit: Bu arada organizasyonu düzenleyen ve o kalabalığı idare etmek için çabalayan
    çokda güzel başaran Tayfun abi ve stp'ye sonsuz teşekkür ederim. Keşke daha uzun
    kalabilseydik, keşke daha çok kişiyle tanışabilseydik. Dağıldıktan sonrada Merter mc'e
    uğrayıp oradanda 106cıların peşinden Ümraniye küçüksu carrefour'a gittik. Malesef
    apache sayısı fazlaydı saçma sapan hareketler serisi başlayınca soluğu Çamlıca'da
    aldık oradanda hızımızı alamayıp Fenerbahçe'ye gittik chance'de takıldık bir süre en
    son eve geldiğimde foruma giricek gücüm kalmamıştı

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bılgısayarım 3g baglandıgı ıcın acamıyorum resımlerı benım aracın konusuna ekleyın bırınız resımlerı merak ettım cok

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayarladım yusuf abi
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

özgür67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaşlar sağolun fotolar için gelemesekde gelmiş kadar olduk ama ne yalan söliyim 5 aylık arabamdan soğudum özellikle hondacı arkadaşlaradır sözüm

MR.TurboALİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TB vteci gören arabasından soğur zaten

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mali keremle birlikdeyken benide çekmişsin tebrik ederim
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turboALİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TB vteci gören arabasından soğur zaten
    öyle oldu valla.Bütçe komisyonunu kurup şimdikinini yanına alsam mı bir honda yavaş yavaş yapmaya başlarım diye düşünmeye başladım dünden beriNe de olsa sitedeki birçok arkadaş eminimki bu konuda yardım edeceklerdir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

mali keremle birlikdeyken benide çekmişsin tebrik ederim
    bu fotoyu ben çekmedim ben çekmiş olsam imzam olurdu fakat yok , seni görmüş oldum burda ama yine hatırlayamadım kafam dalgınmış heralde o yüzden baya bi bakmışım
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu fotoyu ben çekmedim ben çekmiş olsam imzam olurdu fakat yok , seni görmüş oldum burda ama yine hatırlayamadım kafam dalgınmış heralde o yüzden baya bi bakmışım
    bende fotolara baktım %99 unda senin imza vardı kendimi görünce imzayı görmedim
    bizimkide iskenderle polatın hatırlamıyorm polatım muhabbetine döndü
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    organizasyonu gerçekleştirmeye çalışan sevgili arkadaşlarıma (isim saymaya gere yok , kimlerin ter döktüğünü herkes biliyor) ellerine sağlık diyorum...
    kusur bulmak diye bişey sözkonusu bile olamaz , çünkü herkesin unuttuğu asıl nokta "fotoğraf çekimi" idi... gösteri değildi bişey değildi...
    fotoğraf çekimi için mekan bulundu , ulaşılabilen kişilerden izin alındı
    gelecek olan kişilere haftalar aylar öncesinden uyarılar yapıldı
    ama bu yetmedi
    orada önce polis kendi uyarısını kendi yaptı
    ama bu da yetmedi ,
    bu buluşma için ter döken kişiler alanın girişinde de gerekli uyarıları yaptılar
    ama bu da yetmedi
    daha ne yapılsaydı? cadde kenarına çıkıp her yönden gelebilecek katılımcıları mı engelleselerdi?
    ben kısacası , insanların vurdumduymazlığından , olayı ciddiye almamasından , uyarıları ve uyaranları takmamasından fena halde tiksindim...
    bu nedenle de mekandan erken ayrıldım
    bana bu keyifi tam anlamıyla yaşatmayanlara buradan ağız dolusu teşekkür ediyorum
    gözlediğim kişilerden burada aktif olan var , arada bir siteye uğrayan var , siteyle alakası ilgili olmayan var...var oğlu var... var da var...
    uzun lafın kısası , o gün orada ekiplerce bağlanmamamız tamamen şanstır , kısmettir
    bu bilinçsizlikle , bu vurdumduymazlıkla daha ne kadar şans yüze güler bilemem...
    üstüne alınanlar olabilir , bana "sana ne" diyenler olabilir , "beğenmiyorsan gelme diyenler de olabilir....
    herkese saygı duyarım...

emeği geçenlere tekrar "elinize sağlık" diyorum
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    organizasyonu gerçekleştirmeye çalışan sevgili arkadaşlarıma (isim saymaya gere yok , kimlerin ter döktüğünü herkes biliyor) ellerine sağlık diyorum...
    kusur bulmak diye bişey sözkonusu bile olamaz , çünkü herkesin unuttuğu asıl nokta "fotoğraf çekimi" idi... gösteri değildi bişey değildi...
    ama bu yetmedi
    ama bu da yetmedi ,
    bu buluşma için ter döken kişiler alanın girişinde de gerekli uyarıları yaptılar
    ama bu da yetmedi
    daha ne yapılsaydı? cadde kenarına çıkıp her yönden gelebilecek katılımcıları mı engelleselerdi?
    ben kısacası , insanların vurdumduymazlığından , olayı ciddiye almamasından , uyarıları ve uyaranları takmamasından fena halde tiksindim...
    bana bu keyifi tam anlamıyla yaşatmayanlara buradan ağız dolusu teşekkür ediyorum
    gözlediğim kişilerden burada aktif olan var , arada bir siteye uğrayan var , siteyle alakası ilgili olmayan var...var oğlu var... var da var...
    uzun lafın kısası , o gün orada ekiplerce bağlanmamamız tamamen şanstır , kısmettir
    bu bilinçsizlikle , bu vurdumduymazlıkla daha ne kadar şans yüze güler bilemem...
    üstüne alınanlar olabilir , bana "sana ne" diyenler olabilir , "beğenmiyorsan gelme diyenler de olabilir....
    herkese saygı duyarım...

emeği geçenlere tekrar "elinize sağlık" diyorum
    Onca yol gelip bizi yanlız bırakmayanlardansın kanka desteğinde oldu o ayrı. Allah razı olsun teşekkür ederim. söylediklerinede aynen katılıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan sonraki organizasyonlarda yönetimle birlik olunup insanları rahatsız eden tiplerin tespiti ve gerekirse siteden uzaklaştırılması sağlanabilir diye düşünüyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    susayım susayım diyorum ama dayanamıyorum , içimde ukte oldu, benim fotom çekilmemiş , arabam çıkmamış diyenlere çok pis uyuz oldum,kullandıkları cümle şu ,

benim arabamın fotosu çekilmemiş
    ben o kadar geldim kimse görmemiş,
    iyiki ben çekmişim yoksa kimse çekmeyecekmiş vs.vs.

hiçbi şekilde fotoğraf çekenlere hesap soramazsınız, çünkü fotoğraf çekenler kendi isteği doğrultusunda gelip çekimlerini yaptılar, görende parasını vermişsiniz hakkını almamışsınız zannedecek..,çokmu istiyorsunuz ? rica edersiniz bi iki fotoğraf çeker koyarız, ama hesap sormak biraz bencillik , yani tamam araban güzel olabilir, senin için stock bile olsa uçak olabilir, kimse kimsenin arabasını çekmek zorunda değil, isterse çeker istemezse çekmez, sırf fotoğrafım olsun diye geldiğiniz çok belli oluyor, benim fotoğraftan ziyade gelme amacım herkesle tanışmaktı,ve tayfun abinin yönettiği organizasyonda ricası üzerine getirdiğimiz makinalarımızdı gelme amacımız..

sefaköyden gelmişsin ha dizel ha benzinli , tapagaz gelsen 50 lira yakar..
    adamlar izmitten gelmiş taa oralardan basık araçlarıyla, geldiler fotolarını çekip gittiler, ama niye benim fotoğrafım yok diye cıngar çıkarmıyorlar, amaçları üç beş fotoğraf değilmiş demekki takdir ettim.. ha fotoğraflanası arabalar yokmuydu ? evet vardı, düzen istedim düzensiz çekmek istemedim , bekledim beklerken kaybettiklerim oldu, onlar içinde ayrı üzgünüm zaten..özellikle emin abinin aracı, karelerimde olması gereken öncelikli araçlardandı..

bunun dışında, ben fotoğraf çekerken arkamdan çek çek güzel çek , şurasını da çek burasını da çek diye emir verenler oldu onlara ayrı sinirlendim zaten bi insan bu kadar yüzsüz olur.. utanma da yok hiç..

bi dahaki buluşmada , rica üzerine fotoğraf çekenlere emir vermeden , isyan etmeden güzel fotolar çekmek dileğiyle

amacım ortalığı karıştırmak değil, sadece gereksiz hareketler olduğu için söyleme gereği duydum, benim aracım da stocktu kimse çekmedi çekmesini de beklemem zaten, kendim gittim üç dört çektim geldim..
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiiçç takma kafana kardeşim. Senin canın sağolsun.

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    susayım susayım diyorum ama dayanamıyorum , içimde ukte oldu, benim fotom çekilmemiş , arabam çıkmamış diyenlere çok pis uyuz oldum,kullandıkları cümle şu ,

benim arabamın fotosu çekilmemiş
    ben o kadar geldim kimse görmemiş,
    iyiki ben çekmişim yoksa kimse çekmeyecekmiş vs.vs.

hiçbi şekilde fotoğraf çekenlere hesap soramazsınız, çünkü fotoğraf çekenler kendi isteği doğrultusunda gelip çekimlerini yaptılar, görende parasını vermişsiniz hakkını almamışsınız zannedecek..,çokmu istiyorsunuz ? rica edersiniz bi iki fotoğraf çeker koyarız, ama hesap sormak biraz bencillik , yani tamam araban güzel olabilir, senin için stock bile olsa uçak olabilir, kimse kimsenin arabasını çekmek zorunda değil, isterse çeker istemezse çekmez, sırf fotoğrafım olsun diye geldiğiniz çok belli oluyor, benim fotoğraftan ziyade gelme amacım herkesle tanışmaktı,ve tayfun abinin yönettiği organizasyonda ricası üzerine getirdiğimiz makinalarımızdı gelme amacımız..

sefaköyden gelmişsin ha dizel ha benzinli , tapagaz gelsen 50 lira yakar..
    adamlar izmitten gelmiş taa oralardan basık araçlarıyla, geldiler fotolarını çekip gittiler, ama niye benim fotoğrafım yok diye cıngar çıkarmıyorlar, amaçları üç beş fotoğraf değilmiş demekki takdir ettim.. ha fotoğraflanası arabalar yokmuydu ? evet vardı, düzen istedim düzensiz çekmek istemedim , bekledim beklerken kaybettiklerim oldu, onlar içinde ayrı üzgünüm zaten..özellikle emin abinin aracı, karelerimde olması gereken öncelikli araçlardandı..

bunun dışında, ben fotoğraf çekerken arkamdan çek çek güzel çek , şurasını da çek burasını da çek diye emir verenler oldu onlara ayrı sinirlendim zaten bi insan bu kadar yüzsüz olur.. utanma da yok hiç..

bi dahaki buluşmada , rica üzerine fotoğraf çekenlere emir vermeden , isyan etmeden güzel fotolar çekmek dileğiyle

amacım ortalığı karıştırmak değil, sadece gereksiz hareketler olduğu için söyleme gereği duydum, benim aracım da stocktu kimse çekmedi çekmesini de beklemem zaten, kendim gittim üç dört çektim geldim..
    kendini bilmez çoktu dün bizde kızdık bazı konularda ama sana katılıyorum, biz insanları değiştiremeyiz ama kendimizi değiştirebiliriz
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmetim biz birbirmizin fotoğrafını çektikya yeterde artar
    bende birsürü çektim,burada sergilenebilcek olan güzelliktekileri boyulandırdım yeter.
    gerisi bana kalsın..

zaten koyduğum 50 55 fotoğraf.. beki o kadar ble değil
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama bu yetmedi
    ama bu da yetmedi ,
    ama bu da yetmedi

bayilirim o apacilere ya;
    klavye delikanlisi oldugumdan gelmedim malesef

bkz. ozelestri
    Experience is what you get when you don't get what you want.

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendini görmek isteyen gitsin aynaya baksın
    bu ne yaa?
    bakıp bakıp masturbasyon mu yapılıyor resim siteye çıkınca anlamıyorum...
    tayfun "kendi aramızda toplanıp fotoğraf çekelim" diye çıktı yola , olan bitene bak..
    "organizasyon kötü" diyenler var aklım almıyor bu nasıl bir mantıktır... harika yaa...
    malii , senin yazdığın şeyleri ben de gördüm ve duydum...
    bu şımarıklıktır.. başka bişey değil...
    yazık...
    ben mekandan ayrılırken tayfun'a da selçuk'a da kerem'e de söyledim ; bir dahaki sefere ne yapılması ve ne yapılmaması gerektiğini iyi biliyoruz artık
    cümleten kolay gele...
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)