hahaha önce bi si, sonra vti, sonra typer, sonra s2k alır , ardından geniş garajlı bi malikane yaptırır gider içinde paşa paşa yaşardım şakamısnız ya :D
Printable View
hahaha önce bi si, sonra vti, sonra typer, sonra s2k alır , ardından geniş garajlı bi malikane yaptırır gider içinde paşa paşa yaşardım şakamısnız ya :D
yalnız konuyu açan arkadaş da biraz safa mı yatmış ne ? şuan mafyalar kapında olabilir :D dikkatli ol :D piyango çıkınca açıklamak gibi bişey bu :D
multinetleriniz %10 komisyonla anında kırılır :cool::D:D:D
burak şimdi bağıracak;
tüm techturkeya birer tane vti :D
offf moralim bozuldu konuyu görünce :D ben gidiyorum yaa :D
bu arada bu başlığı gördükten sonra multinete başvurular artmış :D:DD
aahahahahah:hehe:
Şaka gibi bir hata ciddiyim insanın içine şeytan girer....
Multinet geçen inşaat şirketi varmı :)
Senin benim harcımız değil ama o parayı bir şekilde ufak ufak nakide çevirecek birileri bulunur pay vermen kaşılığında tabi o ufaklardaki sıfırları düşün kaçtane yanyana :D
bence cimrilik yapma paylaşımcı ol , facebookta herşeyi paylaşıosun, bu seferde parayı paylaş bak o kadar insan başlığa yorum yapıo emek verio internet harcıo, o parayı, başlığa cevap verenler arasında paylaştır :D :D:D:D
baya komik bı olay harbı ya:D
1.000 tl veriyim karta :)
burak bana bi si al sana dokunmaz ha :D zaten senin değil hesap numaramı veriorum şuan :D
O para kimsenin yanına kalmaz, alırlar mutlaka.Bence sizde riske girmeyin.Parayı teslim edin ama mutlaka bişeyler koparmaya bakın.20bin TL'den kapıyı açın ;)
Senet falan imzalatın parayı teslim etmeden önce.Sonra ne isterlerse yapın alsınlar trilyonlarını :D
etilerde bi büfe multineti %20 komisyonla nakite çeviriyodu ama bu kadar nakiti çıkarmı bence çıkmaz :D ayrıca bu paraya dokunmayın bence söke söke alırlar kardeşim adamın hayatını karartırlar walla