cix tatlum sitede iki arkadaş sayesinde ben almıştım sizi içeri daha doğrusu biz kalabalık olarak gitmiştik ben içeri girdim sonra iki kartla on kişi girdiniz :D
Printable View
aslında sırf içeriye inat, garajına toplanıp, biz kendi arabalarımızın başında takılalım, bakalım içerdekilermi daha cezbedici dısardakilermi ;) fiberden abuk sabuk tamponlar göreceğime tesisatı son ses acıp içine düz saçlı bi manken oturtup ''ahanda tesko budur karının saçları uçuşıyyy''diyen hanzoları göreceğime dısarda tech-turkey üyelerinin motor seslerini dinlerim cok daha iyi..modifiye sadece dışa ıkı tampon yapmak değil,o tamponun görüntüsü gibi yürütebilmektir :) :)
Eski Aracım Fiberden olduğu için demiyorum ama bu fuarda her tarzdan araç olması mecburdur benceeeee çünkü adı üstünde bunun modifiye diyince bir çok firma var ve bunların hepsi aynı sektörde fakat farklı klasmanlarda gerek motor yükleyen gerek müzik sistemi yükleyen gerek tampon yapan gerek parça satan vs vs vs vs,herkes araç yüklücek diye birşey yok aracının dışını modifiye edenlerin çoğununda motorunu yüklemeyede paraları vardır diye düşünüyorum fakat herkes kendi zevkine göre birşeyler yapıyo hee şunu diyim fuar bitti hiç bir toptancı hiçbir esnaf veya büyük kuruluşlar katılmıyo artık fuara güzellik yarışması oluyo görmeden bakmadan yarışmaya araba alınıyo ee sonra fuarın adı kötüleniyo....
fuarda bulunma süresi 3-4 satai geçince ben beyin .mcıklaması geçiriyorum açıkçası . dolayısı ile pek de gidip göresim gelmiyor , arkadaşların dediği gibi 2004-2005 in keyfi yok ... ben alamıyorum en azından
mankenlerle manken görmeye gelenlerin buluştuğu bir platform
bu sen geçtiğimis senelere göre daha iyi olucak herkezsi bekliyoruz.... :D
Tuning fuarı degilki gürültü kirliliği diyelim bence biton oto görüntü ses firması geliyo hepsi bu sesten dolayı fuarda gezilmyo bile :(
inşallah bizde fuardaki yerimizi alacağız.
herkes mankenlere laf etmıs..nedır yanı o garıbanlarda ekmeklerının pesınde...hem bayanlardan neden bu kadar rahatsız olundu?:p ben yanlıs mı geldım teçtürkiye değil mi burası?
hey gidi eski günler her sene fuar alanı bile küçülüyor bence geçen seneki alan kadar bir yer bile dolmaz bu sene 2-3 tane hi fi firması bi kaç tane tuning shop ve tuning forumlar başka bi cacık olmaz
Fuarlar Bizim Mekanlarımızdı Farklı otomobil gruplarından Farklı arkadaşlar Farkli Firmalardan Farklı Temsilcileri Tanırdık Çok zevkli geçerdi ve kaliteliydi
Son 2 senedir sönük ve kalitesiz geçiyor malesef.
İşallah Bu sene eski Kalitesine ve güzelliğine kavuşur..
tuning firmaları yerine,
HKS HR EIBACH HAMANN STEINMETZ BRABUS TEIN ENKEI RAYS gibi firmaların katılması lazım
öyle dükkanlar bir araya gelip de "fuar" adı altında birleştiğinde, ancak kasap dükkanında gezmiş gibi oluyor işte.. ziyaretçiler de tuningle alakası olmayan ağzından salyalar akan serseriler oluyor.
gürültülü olacağı kesin...
hersene gırıyorum bı senede guzellık yarısmasındakı oyları calmasınlar her aksam sandık kayboluyor sabah tekrar gelıyor o kadar emek harcanıyor para harcanıyor yere bır halı sermıyorlar beton ustunde toz toprak stantmı olur.once tunerlara deger versınler.ıcerı gırer gırmez gorevlıler 100 lıra parayı almak ıcın tepene ususmesınler.yada ben arabamın ustune emegı gecen fırmaların stıkerını ozgurce yapıstırmalıyım ne demek reklam yasak sokun hepsını demek daha once senelerdekı fuarları sahsen ben cok ozluyorum
afişinde bayadır görmeye alıştıgımız bir araç olan fuara gitmenin pekde bir anlamı olmasa gerek
gideceğimi zannetmiyorum
Gidilecek gibi değil rezillik hiç bir düzen yok.
ilk otoshow u hatırlayanlarınız vardır , orada geçen konuşmalar şu şekildeydi gerçekten tuner kişiler arasında ..'' ilk fuarlar tabiki böyle olucak ama ilerde toparlanıp gerçekten profesyonle fuar olacak'' diye konuşuluyordu .. ben çok net hatırlıyorum bunu . fakat üzerinden 7 sene geçmiş olmasına rağmen hala aynı terane devam ediyor , auto tuning fuarı , sanki tuning = araç içi ses ve görüntüs sistemleri , abuk subuk body-kit ler gibi algılanıyor , teknik oalrak belkide içimizden kimseyi geliiştirecek yada işimize yarayacak şeyler çıkmayacaktır. yada çıkacaktır bilemem.
fakat o gürültü , o keşmekeş , abuk subuk insanlar ve arabaların olduğu yere gitmek benim gerçekten de içimden gelmiyor. biz club japon olarak standı kurarken resmen birbirimizle yarışırdık moderatör ve üyelere olarak . yanlış hatırlamıyorsam 2007 yada 2008 de , 1000 lik motorsikletler egzoz manifoldlarını çıkartıp devir kesiciye giriyorlardı bir standın önünde dikkat çekmek için. yani show dur diyor insan fakat , artık bana hitap etmiyor fuar ..
keşke ayırsalar araç ses ve görüntü sistemleri fuarı ve tuning fuarı diye belki o zaman biraz hareketlenebilir.
Senin ne işin vardı lan standta Benim bildiğim kesiciye kırmızı motoru sokan Guffy rıfattı :)
kanka seneler karışmasın 2007 de sanırım yada 2008 ben hangi sene girdim la fuara efe tuning garage olarak turuncu honda ve eke vardı bende stand tutmuştum bide 600 lük motorumuz vardı hatta benim ortak haberlere çıkmıştı röpörtaj yapmışlardı hauhau egzostsuz motorla sıkarken ateş atıyo diye puhaudhausd
geçen sene bende ilk defa sokmuştum fiti kendi standımıza sönük geçtiği çok doğruydu. Özelliklede itiraf etmeliyim standa normalde tanıdıklar eş dost gelirken kangurunun üstüne mankeni çıkarınca bir anda yığın oldu standın önü :D o an işin gerçek boyutu anlaşıldı :D ben çok heyecanlıydım valla daha 19 yaşında arabamı fuara çıkarmıştım bayağıda güzel bir tecrübe olmuştu benim için. Bu sene forumlara stand vermedikleri için katılamadık. Güzellik yarışmasında yokmuş sadece firmalar varmış bildiğin kadarıyla ne diyeyim umarm iyi olur ama ben işten gidebilceğimi zannetmiyorum.
Gelin gelin güzel araçlar olucak:welcome:
arkadaşlar ücretsiz davetiye nerden bulabilirim.yardımcı olabilirmisiniz.
tabıkı nerden ıstersınız davetıyenızı loca vs
kanka ben by meganın yanında ıstıyorum :)
bilet varmı davetiye fln yada ücreti nedir
istanbul garaj mudavımlerı olarak ordayız inşallah :)