ben 76 dogumluyum bmw almamin sebebi artik farz olmustu yastan dolayi.yoksa 306 gti bana yetiyoduda artiyodu bile.keske 10 sene daha gen olsamda yine tek 306gti binsem.
bmw binen bazi kisiler hondayi pejoyu arabadan saymiyo dalga geciyo bi forum var orda.acaba hic binemeden direk e36 320 ci veya cabrio almis olmalarindanmi kaynaklaniyo![]()
compact serisi ne kadar tutulmamış olsada 306 gti ile karşılaştırmak biraz haksızlık olur...
bugün sahil olunda gördüğüm compact dan sonra bence bmw ye biraz haksızlık yapılmakta...
bmw e46 ti ler gerçekten görünüm olarak daha iyi bu arada![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
valla amac konuyu acan arkadasa araba almasinda yardimci olmak. temiz ve duzgun bisey olsunda ikiside olu.r ama bmw alacaksa almisken bari e36 coupe alsin orjinal motorsport jantli m teknik basık.
306 GTI alçaltılmış.koltuklar geriye dogru yatık..içine bi oturdum..yerle bir..elimi diresiyona koydugum anda hissettim bir çok şeyi.. vites elinin altında hemen..tam gazlamalık..306 GTI öle böle degil harbi genç arabası..ne videolar nede resimleri anlatmıyor 306yı.bu gerçek.
bmw compact en hoşuma giden kasa 2004 model 316ti m alıcaktım 27bin tl.ye satılmıştı..stilo aldırdım.. sedan araçları hiç sevmem.evo 8hariç evoyuda yandan kabartmalı heybetli sert yapılmasından dolayı..evlendigimde gelin arabam.olcak..kiralıcam.ama olucak.
daha önce 96 97 model 316ti compact abindim bindigim gibi indim yemin ederim..şahin..geldi.. sonuçta m teck degil olmamasına ragmen.döküntü idi.içi 306olsa.aynı durum olurdu..sanırım.
kasa olarak 2siide çekici bana..hemde çok.2sinden biri nasip olcak.inş..318ti m de olabilir..
hayırlısı olsunda..
O dergi halen bende durur, aynen hatırlıyorum o arkadaşın yazdığı "306 gti den aldigim zevki 330 ci den almiyorum." kısmı, çok hoşuma gitmişti. Tam da o zamanlar 306 Gti arıyordum çılgın gibi. Hatta sol koltuk Sparco veya Recaro kırmızı renk olması lazım, Jantlar da 15 inch Oz diye hatırlıyorum. Dediğin gibi o aracı İzmir'de bir kere gördüm, ama sonra ne oldu bilmiyorum.
Ben de bir gün mutlaka tekrar 306 Gti almak istiyorum, gerçekten hastalıktır bende![]()
bmw tartışılmaz süper bi araba fakat e36 kasa ti compactlar fazla hoşuma gitmiyor benim ci falan olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. onun için 306 gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)