User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
123 sonuçtan 115 ile 123 arası

Konu: Bmw 323ti Compact 306 GTI Arasında Kaldım.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kız tavlamak toplumda yer sahibi olabilmek içinmi araba alınıyo?
    sadece statü değil ama ayağımı yerden kessin diye de almıyo biçok insan arabasını dimi

306gti
    Misafir
    ben 76 dogumluyum bmw almamin sebebi artik farz olmustu yastan dolayi.yoksa 306 gti bana yetiyoduda artiyodu bile.keske 10 sene daha gen olsamda yine tek 306gti binsem.
    bmw binen bazi kisiler hondayi pejoyu arabadan saymiyo dalga geciyo bi forum var orda.acaba hic binemeden direk e36 320 ci veya cabrio almis olmalarindanmi kaynaklaniyo

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    compact serisi ne kadar tutulmamış olsada 306 gti ile karşılaştırmak biraz haksızlık olur...

bugün sahil olunda gördüğüm compact dan sonra bence bmw ye biraz haksızlık yapılmakta...

bmw e46 ti ler gerçekten görünüm olarak daha iyi bu arada
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    compact serisi ne kadar tutulmamış olsada 306 gti ile karşılaştırmak biraz haksızlık olur...

bugün sahil olunda gördüğüm compact dan sonra bence bmw ye biraz haksızlık yapılmakta...

bmw e46 ti ler gerçekten görünüm olarak daha iyi bu arada

otorıte konustu....bu forumdakı tum bmw sahıplerını klonlayıp bı forum yapsan bencecok tutar...orada kendın yazar kendın cevaplarsın...kendı kendını adam yerıne koyarsın...ohh mısss...

306gti
    Misafir
    valla amac konuyu acan arkadasa araba almasinda yardimci olmak. temiz ve duzgun bisey olsunda ikiside olu.r ama bmw alacaksa almisken bari e36 coupe alsin orjinal motorsport jantli m teknik basık.

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 306gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla amac konuyu acan arkadasa araba almasinda yardimci olmak. temiz ve duzgun bisey olsunda ikiside olu.r ama bmw alacaksa almisken bari e36 coupe alsin orjinal motorsport jantli m teknik basık.
    tabıkı ımkan varsa compact yerıne coupe estorıl mavı m technıc motorsport jant bınme yanında yat :P bu arada konuyu acan arkdas fıkrlerınıde paylasmıyor bızmle

KorkuluRuya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    306 GTI alçaltılmış.koltuklar geriye dogru yatık..içine bi oturdum..yerle bir..elimi diresiyona koydugum anda hissettim bir çok şeyi.. vites elinin altında hemen..tam gazlamalık..306 GTI öle böle degil harbi genç arabası..ne videolar nede resimleri anlatmıyor 306yı.bu gerçek.
    bmw compact en hoşuma giden kasa 2004 model 316ti m alıcaktım 27bin tl.ye satılmıştı..stilo aldırdım.. sedan araçları hiç sevmem.evo 8hariç evoyuda yandan kabartmalı heybetli sert yapılmasından dolayı..evlendigimde gelin arabam.olcak..kiralıcam.ama olucak.
    daha önce 96 97 model 316ti compact abindim bindigim gibi indim yemin ederim..şahin..geldi.. sonuçta m teck degil olmamasına ragmen.döküntü idi.içi 306olsa.aynı durum olurdu..sanırım.
    kasa olarak 2siide çekici bana..hemde çok.2sinden biri nasip olcak.inş..318ti m de olabilir..
    hayırlısı olsunda..

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 306gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o dedigin kisi ben degilim o avrupa yakasinda oturan bi arkadasti hem 330 ci sahibi hemde 2001 model siyah 306 gti sahibi plakasi 34 HLN 12 bu arkadas 2 arabayida sifir almis ozaman kendisinden duydum 306 gti den aldigim zevki 330 ci den almiyorum diye hatta dergidede cikmisti. sonra HLN 12 yi 32 milyara izmire satmisti ozamanlar.

bmw ye bu forumda kimse kotu demez onun yeri baska tabiki ben m3 haricinde diyorum m3 cok zevkli bi araba hersey mevcut zevkli kullanim acisindan ben 306 gti yi 330 ci den iyi goruyorum bunu butun samimiyetimle diyorum.neyse ikiside guzel ama 306 gti hastasiyim ben siz beni dikkate almayin.bi arkadas satiyo demis satmiyorum ciddi alici olursa neden olmasin ama satarsam yine alirim orasi kesin.

O dergi halen bende durur, aynen hatırlıyorum o arkadaşın yazdığı "306 gti den aldigim zevki 330 ci den almiyorum." kısmı, çok hoşuma gitmişti. Tam da o zamanlar 306 Gti arıyordum çılgın gibi. Hatta sol koltuk Sparco veya Recaro kırmızı renk olması lazım, Jantlar da 15 inch Oz diye hatırlıyorum. Dediğin gibi o aracı İzmir'de bir kere gördüm, ama sonra ne oldu bilmiyorum.
    Ben de bir gün mutlaka tekrar 306 Gti almak istiyorum, gerçekten hastalıktır bende

mc.can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw tartışılmaz süper bi araba fakat e36 kasa ti compactlar fazla hoşuma gitmiyor benim ci falan olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. onun için 306 gti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)