muhabbete bak akşama kan gövdeyti götürecek :D
Printable View
muhabbete bak akşama kan gövdeyti götürecek :D
benzer şekilde onmilyon kez konu açıldı , biraz araştırıp olayın sonra nerelere vardığını görebilirsin
:)
vtı alırdım dıenlerın otomobiliniz kısmına bakın zaten vtı yazıo :D marka fanatıklıı ayrı akıl mantık ayrı zaten allah askına su aabanın ıcındekı ortama bakıpta vtı alırdım demek fanatıklıkten baska hıcbır anlamı yok
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/7yajy497wu.jpg[/IMG]
207 gt lerin fiatları ne alemde ?
Karşılaştırılmaz tabiki GT veya Rc.
Vtı.....................
Yeni her zaman yenidir.. GT çok daha mantıklı..
bencede 207.bütçeye bağlı olarak gt yada rc bende düşünüyorum kısmetse
12 yasında arabaya 22 lira vermek mi yoksa 3 yasında arabaya 25 vermek mi daha mantıklı?
Kmsi 150binlere defalarca cekilmis eski bir otomobil mi almak daha mantıklı yoksa yeni bir araba alıp, kendin eskitmek km yapmak mı?
Bi de komik olan modifiye secenegi cok dediginiz arabaların %90ında ne varki? Filtre egsoz headers...Alınan gücler nedir? Kac tane 200hp atmosferik vti var? Ya da modifiye secenegi cok derken fibercilerdeki tampon eklerinden mi bahsediyoruz?
GT chip egsoz yap zaten 190hpleri alıyorsunuz. Daha az masrafla daha cok güc :)
Sene 2010 bilmem birsey ifade ediyor mu? ;)
Turbo on board :) 207 GT...
ben olsam 22lira verip vtec alırdım. hemen ona bi filtre egzos headers yapıp 207gt bulup geçip sonra videosunu koyup haha 1.6 atmosferik le 1.6turbo arabayı geçtim diye sevinirdim :D
ben direk vti derim en az 11 yasında ama piyasasına bak istersen bi temizini 20 den asagı bulamazsın :) safkan guc TURBOSUZ ! 160 HP bana kalırsa hp a da fazla bakma erdem de turbo civic vardı 214 hp evo 9 ları geciyordu 280 hp lik :icon_tup:
+ ben . Vti iyi olabilir ama söz konusu seçenekten diğeri 3 yaşında donanım açısından zengin ve fiyata olarak arada da çok fark yoksa seçim bellidir . En temiz denilen vti bile 100,000 + kmlerde performans arabası bu faln diyebilirsiniz tmm ama benden önce bir sürü kişinin gazladığı araca ben gönül rahatlıgıyla canımı teslim edemem ve paramı yediremem güvenilirlikte girer yani işin içine biraz.
Her neyse benim tercihim gt olurdu .
Bi vti toplarım dibiniz düşer konforundan bahsediyorum :) ama konuda konfor yok sorulmamış. :)
:D:D:D vti'dan nefret ediyorum yaa ne diye yapmışlar bu arabayı kardeşim :D:D:D
valla fiyat muhabbetı hep surer boşa yoruluyosunuz.. temiz 106-saxo 14-15-16 vti ise 18-19-20 bın tl ye satılır satılıyor..
herzaman vti derim. 5500 zevkini alamadıktan sonra araba turbo olsa da farketmez 1000 hp olsada farketmez. bu iş zevk meselesi. KİMSE RENKLERİ VE ZEVKLERİ TARTIŞAMAZ...
km kaç kere aşağı çekılmış,, başkası canını almış,,10 senelık arabaymış deniliyor ama otobanda en cacık olanı bıle 207 yi geçiyor ,,belki kafa kafaya gidiyor,, belki en fazla 1-2 boy geçiliyor. bu bile yeter bence.. konfor felan konusuna gelınce bende 23-24 bın tl vermem 207 ye o paralara ondan 10 kat daha konforlu araçlar var... bu arada vtecım de yok almayıda düşünmüyorum..
tabiki 207 gt.herzamn yeni araba:icon_tup::icon_tup:
Bu dediğin 2007'nin ilk gelenlerinde olan bir sorun serviste garanti kapsamında halledildi çoğu araba, garantisi bitenlerde 150 tl gibi bir masrafla kurtuldular bu sorundan.
2007 sonu çıkışlı ve sonrasında zaten yok böyle bir sorun.
Bende 207 gt kullandım tek sorun çıkarmadı, denediğimiz vti'larda oldu kimse boy boy geçmedi, arabamda filtre eksoz dışında bişey yoktu.
Parayı hangisine harcarsanız harcayın verim alırsınız, ama biri 2007 biri 1997, donanımları saymama gerek yok heralde, olaya mantıklı bakmak lazım, gidip milletin hurdasıyla vtec diye uğraşmamak lazım. Şahsi görüşümdür, kimseyi bağlamaz, kimsede üstüne alınmasın.
sebebi bizim ustalarımız..... adam sente için özel aparat geliştirmiş servislere vermiş bizim ustamız napıyo kasnağa bi çizgi bloğa bi çizgi arabanın trigerini söküyo yada senteye alıyo (207 ler zincirli) müsade etde arabanın sentesi tutmasın ozaman
hangisini alırsına gelirsen eğer ufak tefek arabayla oynıyayım filtre headers vs. hergün bineyim ailemde binsin dersen 207 yi önerirm yok gırlağına kadar doldurucam sürekli yarışıcam dersen vti
Bakıs acısı farklı...
1 boy gecmek veya kafa kafaya gitmek icin 12 senelik, kacıncı sahibi oldugu belli olmayan, kmsi tahmin edilemeyen arabaya 22 lira ben vermem. Senin konfor icin 207 almam dedigin gibi :)
Hersey gecmek gecilmek degil, hayatta daha önemli seyler var ;)
fsi motor, tüp olmaz.elektronik sistemleri karışık. olsada çok pahalı ve verimsiz olur
sahibindende 25den başlıyor.
fiyat yukarı çekilirse tabiki rc daha mantıklı
tabiki tartışılamaz. bence 2 arabada sürülüp öyle karar verilmeli. model yüksekliğinden dolayı gt derim, vti zaten beğendiğim araba.
geçip geçmeme önemli değil, peformans olarak yakın sayılırlar. vti 1 adım önde gt ye göre. beklenti ve zevkler önemli tabiki. bende rc var, çoğu kişiye göre sert geliyor. gt biraz daha yumuşaktır. vti da bindim. vti daha az salınım yapıyor...