herşey gitmek mi sana göre? o zaman al bi tane hoşaf 106 üstünede 5 lira harca bak bakalım ortada vtec felan kalıyor mu.. vti'a para verdigine degmez.
Printable View
abı gecen hafta bındım ılk defa gt ye arabanın ıcı cok ferah geldı cam tawan yuzunden ıcı ıc açıcıydı 6 aırbag guwenlıgı ıyı cd calar artı 6 lı cd deıstırıcıde war cruıse kontrol derıkoltuk yaaa bı de en fazlasının km sı 55000 km de herkesın dedıgı gıbı en fazla 2.sahıbıdır abı bı de soyle bı sey yok aaaa bu arabayı bılıyon mu falanca aldı ondan su aldı sundan bu aldı bu boyle gazladı en fazla 1 kısı gazlamıstır bencede gt ısterse gıtmesın ama bence guzel duruyo
vti ın içini boşaltıp reysır olacaksan vti alırdım
ama onun dışında ne olursa olsun gt. hatta fazla fiyat farkı yok, alabiliyosan rc.
Doldurmak için vti
Gezmek için gt fena olmazdı
hondayı ağzına kadar doldurabilirsin ama gt rc gibi araçlar daha parçalarıda pek yaygınlaşmadı fn2 nin typer ı gibi bir durum yani zamana bırakmak lazım aslında.
konu ile ne alakası var kı hayatta daha önemlı şeyler olduğu ile.. ewet bakış açısı çok farklı.... ;)
herşey gitmek değil bana göre 16 yada vtec alıp 5 lira hacayıp da yapabılırsın bunu. amaç bu olsaydı böyle yazardım... anlatmak istediğim canı alınmış vtec gene bişiler yapabılıyor.. yanı fiyatı için laf kalabalığı yapmaya gerek yok..
yazdıklarımın arasında edepsiz bi laf mı gördün hayrola.
. ewet vti nin ve diğer araçaların fiyatı konusunda laf kalabalığı yapmaya gerek yok.. kım neyı kaça isterse alır zevk onun para onun..
207rc Le Mans İstiyorum ben ya :D
Bence Honda. Çünkü benim otomobilden beklentilerim farklı. Siz oraya mk1 civic yazsanız bile heralde gidip onu seçerdim.
Ama sizin açınızdan bakarsak zaten ikileme düştüğünüz araçlar çok ters. Beklentiniz bir yandan konfor olsun bir yandan da gitsin. 10 yıl öncesine gidersek vti konforluydu. Ama artık onun konforunu geçecek bir çok otomobil var(ki konfor benim için baya arkada). 207 cidden güzel araç. Bindim, gidişini de gördüm konforunu da gördüm. Sizin açınızdan bakarsam 207 alın keyfinize bakın.
çok büyük motor modifikasyonları yapılmıycaksa 207 yi tercih ederdim
konu nerelere gelmiş ya. arkadaşlar yapmayın lütfen. alan alsın istediği arabaya binsin herkesin zevki farklıdır ya. hayatta daha önemli şeyler var.
''11-14 yaşlarında olmasına rağmen'' 2.el piyasası VTİ'nin daha iyi olduğundan VTİ alırdım. GT-RC fiyatları o kadar yakınken ve bu araçlar tutulmamışken almazdım çok beğendiğim halde.
hala kavga çıkmadımı yaw
:D aeeauhuaeh
bos bı konu bence hala 98 model aracların karsılastırma konularını acmak sacma gelıyor bana kım ne derse desın,gt cok daha ustun bı arac her acıdan...
alakasız karşılaştıma
zaten karsılastırmanın sonucu bellı honda vtı yada hondası olan hemen hemen herkes vti... gerıye kalan herkez 207 nın cok daha kalıte oldunu yazmıs bu durumdanda bellı zaten 207 nın daha ıyı bır arc oldugukı zaten yazuz abı cok anlabıletesı cok kolay gerekenı yazmıs bende ;)
hala devam ediyormu bu konu :D komiksiniz vesselam, yok işte şöle yüklenicek böyle yüklenicek o zaman bıdı bıdı olcak şurdan atlıyacak burdan atlıyacak komedimisiniz parodimisiniz alamıyorum. birinde esp ebd asr abs her türlü teknik şeyler varken bitanesinde esd (açılımını yazmama gerek yok herhalde :D ) mevcut. biri tel maşa bir araç kaportası çürür senesine göre bile sınıflarında uzak doğu aracı olduğundan bi dayanklı tarafı mekaniğidir. onların hepside durmadan yağ yakar.
ama işte buraya vti yazanlarda sıkıntı çünkü gidip 12 senelik araca 20+ milyarları veriyorsunuz ondan sonrada burda fanatiklik yapmaya çalışıyorsunuz, o arabaya 20+ milyar parayı veren her zaman için burda malını savunur nede olsa veren vermiştir sonuçta :D
Bence en azından yeni bir araç olsun.
amac performanssa vti'la filan ugrasana kadar k20 swap eg var satilik o paralara :)
yok rahat olsun donanim olsun ufaktan basinca gitsin ekonomik olsun diyosanda direk eski kasa temiz bi mondeo dizel alir chipler rahatima bakarim ;)
son durum ne ne aldın_? :)
Birak vti ı 90 larin hicbir aracini yenilere tercih etmem. Ama illa yeni sececeksekte fransizlara gicik oldugumdan 207 yi genede almazdim ama guzel arac Allah var.
O zaman arkadaç benim 99 vti ımı almıştı :)) bu arada hort fena hortmuş :)))
207 almak daha mantıklı bence çünkü temizini bulabilirsin VTi temizini bulmak zor bulursanda rakamlar uçuk
Bence zazy burda vti nin piyasasının 2010 daki durumuyla karşılaştırmak istemiştir :)
satılık k20 swap 207 gt var ciddi alıcılar pm atabilir..
Arkadaslar 207 almaya niyetliyiz kısmetse, illa ucuz diye kıllanıyorum. Biz alışkınız ya parasını haketmeyen bir cok arabaya servet veren acaba bu 207 gt rclerde vti kadar tutulmayan ne var? :)
Rc veya gtnin tutulmadığını düşünmüyorum Vti çılgınlığı diye bişey var onun önüne geçemedi daha diyelim:)Hakkında hayırlısı olsun ama bütçe uygunsa Rc tercih et..
vıdeonun cekıldıgı yıll 2005
cıvıc vtı ve peugeot 207 gt
iyi seyırler
bu arada cıvıc de 17 jant fln var :) arac benım yorumlar ona gore yapılırsa sevınırım :)
Peugeot 207 GT vs Honda Civic VT
su an da o halınden hıc bır farkı yok :)