zaten vti gerileyecegıne ıhtımal vermıyorum . GT nın yaslanınca ne olucagını merak edıom. Suanda saglıklı yuruyen bir vti zaten yurur gıder.
Printable View
Yükleme konusuna gelirseniz gt yi yürütmek icin baya bir masraf etmeniz lazim minimum 15 gibi buda 300 bg rakamlar olur
207gtler hiç gitmez, gitse de durmaz, dursa da hararet yapar rc desen o daha beter allaah direk kaçın kaçın hiç almayın hele honda sahipleri hiç almasın sonra 3 kere pert olmuş gtlere 40dan başlarken buluruz piyasasını aman.
Bir kadin icin cam tavanli kirmizi gt ilgi cekici olabilir ama vti her zaman eski kalacaktir vtec falan hikayee birde boyle bakin :)
Valla fanatik hondacıyımdır ama pug 207 rc ben cok beğeniyorum thp motorlar cok iyi. Daha yeni yeni Sağlam güçler alanlar var dev rc felan Bayağı iyi. Gidiyor performans konfor görsellik açısından kesinlikle 207 derim
arkadaşlar daha 1 ay öncesine kadar 99 cupra2 sahibi ve şimdi 09 1.4 16v 85hp ibiza sahibi olarak konuşuyorum. güç kendini her zaman aratsa da, donanımlı yeni bir otmobil cidden bambaşka. hiç umrumuzda olmasa da çok daha güvenli öncelikle. daha sonra ses yalıtımı, direksiyonu, debriyajı ve vites geçişleri daha iyi daha konforlu. parça ve servis konusunda sıkıntısız artı kasko imkanı !
yeni her zaman iyidir :)
gt ve rc ler aynı speclerde aynı sonucu alıyormu yoksa fark varmı ?
Kadin derken bindir gezdir yedir icir yiyis olarak dusunme abi ben evlilik acisindan baktim olaya :) GT'ye evlendigimde binebilirim esimide bindiririm fakat vti eski kalir zaten kadinlar vtec falan anlamadigi icin disardan bakinca da eski gozukecektir surekli baskalariyla kiyaslama yaptiklari icin dir dir dir :)
performans ve konfor olarak GT ler çok daha üstün vti lardan ayrıca THP motor modifiyeye çok elverişli ufak dokunuşlarla çok rahat güç alınabiliyor fakat bu Hondanında kötü araba olduğu anlamına gelmiyor honda da ayrı bir tarz bi şekil.
Vti candir gerisi heyecandir, sonsuza kadar vti :D :D
VTİ eskiyecektir diyorsunuz yahu insaf EK kasa 20 yaşında.. Varsın eski desinler hala karşılaştırıldığı araçlara bak.. Kimler geldi kimler geçti..
Bu arada bende pejoyu tercih ederim sonuçta yeni ama 1-2 seneye yüzü eskir makyaj yer )))
Kendi sedan vti'm oldu çok güzel bir otomobil bence tek sevmediğim frenleriydi çok iyi para verdiler sattım, yakın bi arkadaşım için 207gt hazırladık çıtır :) elektronik sorunlarını çözene kadar canımız cıktı şükür bitti yürüttük artık koşuyor ama kıyasarlarsak fanatik değilim gene sedan vti alırım.