Kadin derken bindir gezdir yedir icir yiyis olarak dusunme abi ben evlilik acisindan baktim olayaGT'ye evlendigimde binebilirim esimide bindiririm fakat vti eski kalir zaten kadinlar vtec falan anlamadigi icin disardan bakinca da eski gozukecektir surekli baskalariyla kiyaslama yaptiklari icin dir dir dir
![]()
performans ve konfor olarak GT ler çok daha üstün vti lardan ayrıca THP motor modifiyeye çok elverişli ufak dokunuşlarla çok rahat güç alınabiliyor fakat bu Hondanında kötü araba olduğu anlamına gelmiyor honda da ayrı bir tarz bi şekil.
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
VTİ eskiyecektir diyorsunuz yahu insaf EK kasa 20 yaşında.. Varsın eski desinler hala karşılaştırıldığı araçlara bak.. Kimler geldi kimler geçti..
Bu arada bende pejoyu tercih ederim sonuçta yeni ama 1-2 seneye yüzü eskir makyaj yer )))
Kendi sedan vti'm oldu çok güzel bir otomobil bence tek sevmediğim frenleriydi çok iyi para verdiler sattım, yakın bi arkadaşım için 207gt hazırladık çıtırelektronik sorunlarını çözene kadar canımız cıktı şükür bitti yürüttük artık koşuyor ama kıyasarlarsak fanatik değilim gene sedan vti alırım.
1.6tdi.
Ecutech.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)