iyide garibime giden bi nokta var belkı dalgınlıgınızdan fln ıolmusta olabılır o kapalı yerdekı halı ne ole bn ısmını vermıcem ama canımı sıktı acık konusıyım.
iyide garibime giden bi nokta var belkı dalgınlıgınızdan fln ıolmusta olabılır o kapalı yerdekı halı ne ole bn ısmını vermıcem ama canımı sıktı acık konusıyım.
betona yatmasınlar dıye bıldıgın kılım... seccade ıle alakası yok yanı.... bıde acık konussan ne olucak onu anlamadım?
bıldıqın evde kullanılmayan eskı bı halı ters cevırılıp altına serıldı hayvanların ayrıca bunda ne sıkıntı war mıllet evınde halının ustunde qezdırıo kopeqını ? canını sıkan konu ne cozemedım harbıden
pekı ole olsun ben yanlıs gormusun..dırek yargılamak ıstemedıgım ıcınde ısmını vermek ıstemedım senı dırek yermemek ıcın
yermek ? sımdı hangı aklı selım ınsan gıdıpte kopegının altına seccade sererkı ne desem bılemedım bunu dusundugun ıcın, ayrıyetten o gordugun kılım kadar seccadede ben hayatımda gormedım...
yermek ? sımdı hangı aklı selım ınsan gıdıpte kopegının altına seccade sererkı ne desem bılemedım bunu dusundugun ıcın, ayrıyetten o gordugun kılım kadar seccadede ben hayatımda gormedım...
kısaca ozetleyıp umarım sorunsuz yavruların olur dıyerek konudan ayrılıyorum..
dırek seccadenın ustunde kopeklerımı oynastırıosunuz demek ıstemdım belkı gozunuzden kacmıstır dıe olur ya ınsanlık hali.
ön safları sıklaştıralım sayın cemaat-i müslim (tövbe haşaa yaaa)