Teşekkür ederim. Yapılan hareket doğru oldugu için yazmadım.. Airbaglerin açılmasını soranlar oluyor ondan dolayı belirttim.
Bi sürü polis ambulans vs. geldi tutanaklar tutuldu.. Herşeyin kayıtını tuttular istenecektir sanırım
Rezil ettin be![]()
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
Neyse.. geçmiş olsun.
Bundan sonra kemeri arkadan değil önden geçir o sesi kesmek için.. Hem airbag konularında da açıklama yapmamış olursun, arkadaşların da bilirler ki emniyet kemeri takmadan asla araç kullanmazsın..
Focusdaki arkadaş foruma üyeyse yazarsa konuya sevinirizinsan durur bi bakar. Gazlıyan bayan sürücü bile direk durdu geldi bişeyiniz varmı diye baktı.
geçmiş olsun takla falan atsaydınız sonuç daha pert olabilridi hem senin açından hem araç açsından
geçmiş olsun
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
ucuz kurtulmuşsunuz, parayı nasıl kazandığınız kendinizi ilgilendirir ama kemer takmak lazım her koşulda en azından arkadan geçirmek marifet değil![]()
trafiğin emniyet kemeri uygulaması çok acil şekilde tekrar başlamalı.
yine trafiğin araç aramalarında emniyet kemeri tokası bulunması halinde de sağlam bir ceza uygulaması yapılmalı.
emniyet kemeri takmamış, koltuğunun arkasından geçirmiş, toka takmış kişiler kaza yapıp öldüklerinde zerre kadar içim acımıyor.
en başta onlar kendilerine acımıyor, kendilerini düşünmüyor ben mi düşüneceğim üzüleceğim??
bir otomobil forumunda da emniyet kemerine hassas olunmaması şaşırttı desem yalan olmaz doğrusu..
geçmiş olsun arkadaşım ucuz atlatmışsın allah korumuş
geçmiş olsun
caddede artık yarışmıyoruz..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
İyide zaten bizde kemer takmak hayat kuratırır diyoruz. Nitekim takla atsaydık büyük ihtimal kaza sonrası pişman olucağımız şeyler doğucaktı. Ben önde oturuyordum kaza anında tutunucak bir bulmasam yine uçardım bir yerden allahtan kapı üstündeki o tutma yerine asıldım yoksa sabit duramazdım. Ama takmadık yani o an. Bu iş aynı sigara içmek insan öldürür diyip içen insanlar gibi bişey heralde. Bir dolu insan var sigara öldürür dediği halde içen.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)