araba süper,renk ve iç döşeme uyumu müthiş..
Printable View
araba süper,renk ve iç döşeme uyumu müthiş..
gerçekten çok güzel görünüyor, şimdiden hayırlı olsun :D
çok iyi oynanılır bununla valla melih abi dayını kandır 1-2 makyaj yapın buna :D
chevrolet cruze insignia ile aynı süspansiyonu kullanıyo sanırım :D opelin yayları uyuyo cruze:D
araç güzel herkesin dediğin gibi çok yakıyor gidip inceledim bindim ben cc tercih ederim gerçi fiyat farkı baya bi var , bence kötü yanı opelin her arabası çok değer kaybediyor.. araç güzelmiş bu arada ;)
Bu insignialar gerçekten harika arabalar ya çok beğeniyorum bende opeli sevmem ama gerçekten hoş bi araba yaptı,bide gazetede görmüştüm galiba sw olmasına rağmen sürtünme katsayısı çok iyiydi 0.27cd ydi galiba yanlış hatırlamıyosam :S Hayırlısıysa nasip olsun :)
Araca c.tesi gübü gidip baktı bizimkiler. 60.000den aşağıya düşmemişler. Suya düştü insignia :(
çok yakan süspansyonları sert olan bir araç, onun haricinde yorum yapamayacağım çıkalı çok zaman olmadığı için kronikleri bilemiyrm
sağolasın yoruma gerek kalmadı son durumu bildirdim üst postta zaten
görmüstüm ben ilandaki arabayı gercekten hos duruyor yolda, ben 7 aydır hergün kullanıyorum gidisi falan gayet iyi yakısı fazla diyenler var 1600kg (sedan) 18" jant iki üç kisiyle araba 2000 ton'a yakın oluyor bence cok normal bu değerler, ortalama 35krs 40 arası, bi depoyla 1 hafta önce ege turu yaptım, 70tl 230TL ye doluyor, 130km sabit hızda 6.5lt yakarak 942km de ısık yaktım( sehir ici: full depoyla 700 km yapabiliyor), 50tl yede 150 160 km gidebiliyor 20 tl ye 84km kendi rekorlarım bunlar, :) genel olarak kaliteli plastiği olsun yol tutusu mükemmel, sorunsuz bi araba birde bindiğinizde kendinizi güvende hissetirebiliyor araba. herhangi bir sorunuz öğrenmek istediğniiz varsa PM atabilirsin elimden geldiğince yardım ederim Melih. İyigünler...
hayırlısı olsun, donanımı baya fazla arabanın 60 iyi rakam gibi DVD800 pan.sunroof 7,8k TL neredeyse Cosmo birde tabiki
sokakta var bi tane bundan görünüş olarak süper ;) iyi iş çıkarmışlar...