EKEray 0531 571 92 12
34 NZM 88 0535 970 80 43
nazmi zaten muameleci yani ayaktadır şu an
eray ayakta olsa forumda olurdu zaten ama birazdan gelir oda
birde bu ts 306 nın yeni sahibi falan mısınız isim neydi
Cam filmi veya egsosdan ceza yendiğinde bildiğimiz maddi yaptırım dışında herhangi bir yaptırım uygulanmaz. Bu ceza uyarı mahiyetindedir. İlgili ekipmanları söktükten sonra herhangi bir tescil, onama, men kaldırma işlemi uygulanmaz. Keza bu tarz işlemleri uygulamak için gerekli bir evrak ya da bilgi de ceza yiyen kişiye verilmemiştir.
Sürücü ilgili ekipmanları sökmedi ise, bir sonraki çevirmeye giriş ve sorgulanışta ceza yediği görülür. "Seni uyarmışız ama sökmemişsin" mantığı ile aracı bağlanır. Ekipmanlar sööküldü ise sorunsuz olarak çevirmeden geçilip devam edilir.
Ayrıca ekipmanlar sökülmediği ve çevirmeye girilmediği durumlarda araç sorunsuz olarak kullanılmaya devam edilebilir.
30/1b Ceza Maddesi budur arkadaşlar.
Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak.
Cezası 128 tl - ihtar edilir. Tekrarı halinde trafikten men.
Hala çıkıp bağıranlar var yok lazere ve en açık ton filme ceza kesmiyorlar diye.
Kanun açık ve net. Saçma mı?? Saçma... ama yapacak bir şey yok.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Kim bağırır ise bağırsın. Araç üzerine yapılacak her tür değişiklik kanunen yasaktır. İster film, ister depo kapağı stickerı, ister headers, ister aynaya cd, ister torpido üzerine kafası sallanan köpek, ister mp3 çalan teyp, ister hoparlör...
Bu liste uzar gider. Kanuna göre fabrika çıkışı hal ve markanın sattığı ekipmanlar harici hiçbir ekipman araca onaysız, projesiz bir şekilde takılamaz.
Aynen bağlantı fena hızlı bu konudaÖğlen 15 işten çıktım otelin karşısında Atm'nin önünde ve ;
Ön Lip, Scoop, Kaput, Jant, Cam Filmi, Arka Spoiler, Egsoz, Boost Göstergesi, Egt göstergesi, Safc, Timer bunların hepsini tek tek yazdı ve arabayı bağladı.
Aynı gün akşam 18 civarı ziyaret ettim Şubeyi hepsi Polimer'de kayıt altına alınmıştı maşallah![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
gerçektende feci hızlı saat 4 de yeditepe üni önünde yedim filmden cezayı babamı arayıp zeytinburnu bölge trafiğe gittigimde yani saat 5bucuk gibi ordaydım işlenmişti sisteme
Polimer rulezzz faster than 8sec. B Series Civic![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
arkadaş iyiki bu konuyu açmış vallahi ben de pazar günü yedim 1 hafta dır muayneye gimemek için bir sürü takla attım ama hala bi işlem yaptıramamıştım ki konu daki postları görünce çok çok rahatladım eksozu söktüm orjin orjin geziyorum bakalım ilk çevirmede neler olucak çok merak ediyorum
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
Esasında ben sisteme hastayım zaten ya,bu egsoz yasal olarak ithal edilebiliyo vergiler alınıyo,müşterilere faturalı olarak satılıyo hiç bir problem yok arabana taktınmı suç ozaman gelmesin bu ülkeye egsoz cam filmi hiçbir tuning yedek parça mademki bütün hepsini takmak yasaksa ne diye geliyo kim kullanacak bunları odaya süs diyemi koyucaz bilmiyorumki...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)