User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
104 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 30/1b trafik cezası hakkında bilgisi olan!!!

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EKEray 0531 571 92 12

34 NZM 88 0535 970 80 43

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sierra Rs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence ceza yazmış sana sök diyede gözünü korkutmus 1 hafta süre verdiğinde bunun bi şekilde kontrolu ve sistemden düşümü gerekli olur zaten ama sende düşüm yapılacak bir evrak yok o yüzden endişe etme bence. geçmiş olsun.

Teşekkür ederim.İnşallah öyledir ama biz yine önlemimizi alalımda sonra patlamayalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sierra Rs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence ceza yazmış sana sök diyede gözünü korkutmus 1 hafta süre verdiğinde bunun bi şekilde kontrolu ve sistemden düşümü gerekli olur zaten ama sende düşüm yapılacak bir evrak yok o yüzden endişe etme bence. geçmiş olsun.
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen men kağıdı aynı gün Polimer'e işleniyo

Ben sildirene kadar göbeğim çatlamıştı
    gülüm korayında dediği gibi trafik cezaları biel 5 sene sonra gelirken bu men evrağı aynı gün polimere işleniyor ne hikmetse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EKEray 0531 571 92 12

34 NZM 88 0535 970 80 43

Teşekkür ederim.Bi konuşalım bakalım şimdi değil tabi adamlar daha uyuyodur küfür etmesinler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nazmi zaten muameleci yani ayaktadır şu an

eray ayakta olsa forumda olurdu zaten ama birazdan gelir oda

birde bu ts 306 nın yeni sahibi falan mısınız isim neydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nazmi zaten muameleci yani ayaktadır şu an

eray ayakta olsa forumda olurdu zaten ama birazdan gelir oda

birde bu ts 306 nın yeni sahibi falan mısınız isim neydi
    Ok nazmi abiden başlayalım ozaman.Evet TS nin yeni sahibiyim, daha doğrusu 10 ay falan oldu alalı. Akın ismim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TS 306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ok nazmi abiden başlayalım ozaman.Evet TS nin yeni sahibiyim, daha doğrusu 10 ay falan oldu alalı. Akın ismim.
    ok gülüm hadi gazan mübarek olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok gülüm hadi gazan mübarek olsun

Sağolasın

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı komutanbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi bu olayın aynısını yakın zamanda yaşayan birisi olarak sana cevap veriyim ;

Sana bi izin belgesi vermiş olmaları lazım.Cezayı yediğin günden itibaren 7 gün içerisinde cezayı neden yediğsen ( egzoz ve cam filmiymiş ) onları söktürüp orj. şekilde trafik şubeye gidiyorsun ( Eskişehir'de trafik şubede halledilio diğer şehirler hakkında bir bilgim yok ) oradan görevli bir arkadaş geliyor aracını kontrol ediyor ve sana verilen belge ile aracının trafikten geçici menini kaldırıyor.Ancak sen 1 hafta içerisinde bu işlemi yapmazsan aracın trafikten men olarak gözükmeye devam ediyor ve yakalandığın ilk trafik çevirmesinde aracını bağlıyorlar..
    Cam filmi veya egsosdan ceza yendiğinde bildiğimiz maddi yaptırım dışında herhangi bir yaptırım uygulanmaz. Bu ceza uyarı mahiyetindedir. İlgili ekipmanları söktükten sonra herhangi bir tescil, onama, men kaldırma işlemi uygulanmaz. Keza bu tarz işlemleri uygulamak için gerekli bir evrak ya da bilgi de ceza yiyen kişiye verilmemiştir.

Sürücü ilgili ekipmanları sökmedi ise, bir sonraki çevirmeye giriş ve sorgulanışta ceza yediği görülür. "Seni uyarmışız ama sökmemişsin" mantığı ile aracı bağlanır. Ekipmanlar sööküldü ise sorunsuz olarak çevirmeden geçilip devam edilir.

Ayrıca ekipmanlar sökülmediği ve çevirmeye girilmediği durumlarda araç sorunsuz olarak kullanılmaya devam edilebilir.

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30/1b Ceza Maddesi budur arkadaşlar.

Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak.

Cezası 128 tl - ihtar edilir. Tekrarı halinde trafikten men.

Hala çıkıp bağıranlar var yok lazere ve en açık ton filme ceza kesmiyorlar diye.
    Kanun açık ve net. Saçma mı?? Saçma... ama yapacak bir şey yok.
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kim bağırır ise bağırsın. Araç üzerine yapılacak her tür değişiklik kanunen yasaktır. İster film, ister depo kapağı stickerı, ister headers, ister aynaya cd, ister torpido üzerine kafası sallanan köpek, ister mp3 çalan teyp, ister hoparlör...

Bu liste uzar gider. Kanuna göre fabrika çıkışı hal ve markanın sattığı ekipmanlar harici hiçbir ekipman araca onaysız, projesiz bir şekilde takılamaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cam filmi veya egsosdan ceza yendiğinde bildiğimiz maddi yaptırım dışında herhangi bir yaptırım uygulanmaz. Bu ceza uyarı mahiyetindedir. İlgili ekipmanları söktükten sonra herhangi bir tescil, onama, men kaldırma işlemi uygulanmaz. Keza bu tarz işlemleri uygulamak için gerekli bir evrak ya da bilgi de ceza yiyen kişiye verilmemiştir.

Sürücü ilgili ekipmanları sökmedi ise, bir sonraki çevirmeye giriş ve sorgulanışta ceza yediği görülür. "Seni uyarmışız ama sökmemişsin" mantığı ile aracı bağlanır. Ekipmanlar sööküldü ise sorunsuz olarak çevirmeden geçilip devam edilir.

Ayrıca ekipmanlar sökülmediği ve çevirmeye girilmediği durumlarda araç sorunsuz olarak kullanılmaya devam edilebilir.

Teşekkür ederim.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gülüm korayında dediği gibi trafik cezaları biel 5 sene sonra gelirken bu men evrağı aynı gün polimere işleniyor ne hikmetse
    Aynen bağlantı fena hızlı bu konuda Öğlen 15 işten çıktım otelin karşısında Atm'nin önünde ve ;

Ön Lip, Scoop, Kaput, Jant, Cam Filmi, Arka Spoiler, Egsoz, Boost Göstergesi, Egt göstergesi, Safc, Timer bunların hepsini tek tek yazdı ve arabayı bağladı.

Aynı gün akşam 18 civarı ziyaret ettim Şubeyi hepsi Polimer'de kayıt altına alınmıştı maşallah

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

onurars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçektende feci hızlı saat 4 de yeditepe üni önünde yedim filmden cezayı babamı arayıp zeytinburnu bölge trafiğe gittigimde yani saat 5bucuk gibi ordaydım işlenmişti sisteme

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Polimer rulezzz faster than 8sec. B Series Civic

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

tarantino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş iyiki bu konuyu açmış vallahi ben de pazar günü yedim 1 hafta dır muayneye gimemek için bir sürü takla attım ama hala bi işlem yaptıramamıştım ki konu daki postları görünce çok çok rahatladım eksozu söktüm orjin orjin geziyorum bakalım ilk çevirmede neler olucak çok merak ediyorum
    HONDA OEM PARTS
    MESSENGER:mehmet cetin

onurars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tarantino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş iyiki bu konuyu açmış vallahi ben de pazar günü yedim 1 hafta dır muayneye gimemek için bir sürü takla attım ama hala bi işlem yaptıramamıştım ki konu daki postları görünce çok çok rahatladım eksozu söktüm orjin orjin geziyorum bakalım ilk çevirmede neler olucak çok merak ediyorum
    orj gezmen önemli değil orj egzostla bölge trafiğe gidip sistemden düşürtmen lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Esasında ben sisteme hastayım zaten ya,bu egsoz yasal olarak ithal edilebiliyo vergiler alınıyo,müşterilere faturalı olarak satılıyo hiç bir problem yok arabana taktınmı suç ozaman gelmesin bu ülkeye egsoz cam filmi hiçbir tuning yedek parça mademki bütün hepsini takmak yasaksa ne diye geliyo kim kullanacak bunları odaya süs diyemi koyucaz bilmiyorumki...

tarantino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orj gezmen önemli değil orj egzostla bölge trafiğe gidip sistemden düşürtmen lazım
    işte sıkıntının büyüğüde orda başlıyor artık bölge trafiklerin çoğu düşüm yapmıyor muayneye sevkediyor bizim sıkıntımız da bundan ibaret
    HONDA OEM PARTS
    MESSENGER:mehmet cetin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)