doğukan postere son hali ver gözüm sen hemen facebook olayına girilsin. benim facebook um yok yani kullanmıyorum. ilgili arkadaşlar ekler hemen. oradan daha iyi organize olunuyor.
doğukan postere son hali ver gözüm sen hemen facebook olayına girilsin. benim facebook um yok yani kullanmıyorum. ilgili arkadaşlar ekler hemen. oradan daha iyi organize olunuyor.
Doğukan bir iki gün sonra netleştirirsin şimdilik oluştur..alalım üste onuda,değişirse katılan olursa yenileriz..
posterde sol tarafta avcı ve köpekleri var sanırım o kısım pek olmamış gibi geldi bana
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
kadir abi kalabalık işimize gelir mi yoksa zorluk mu çıkarır sence ? zorluk olur dersen 10.30 iyidir. ben birazda kpss den çıkıp arabasına atlayanlar da eklenir mi diye düşünüyorum.
orhan abi o avcı figürünü çıkardı dogukan saolsun.. dogukan dan guzel bir poster gelecege benziyor elllerine saglık dogukan.
Güzergahı belirledikten sonra Ankara Valiliğinden yazı yazılarak izin istenmesi gerekmiyor mu? Emniyetten tanıdık bularak çözmek yeterli olur mu sizce?
modifiyem.com yönetimide bu organizasyonu destekliyor tüm üyelerine mail attılar konu açılmış katılanlar olacak![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
buyrun yeniden düzenledim. e30 takımına da haber verilebilir kalabalık isteniyorsa. pazar günler enka full çeker zaten onlar aktarılırsa baya bi kalabalık olur.
burada amaç ortada tabi ama destekleyenlere şimdi a forumunu yazdık b forumu bizim adımız yok diye düşünebilir, dengesiz adam çok..
Gösteri yapılmayacak elbette Orhan ama güzergah hakkında bilgi sahibi olmaları iyi olmaz mı diye düşündüm. Daha tecrübeli arkadaşlar yazarsa aslında daha iyi olur. İstanbul'da valilikten izin aldınız mı arkadaşlar???
Eline sağlık Doğukan, şimdi çok daha güzel olmuş.![]()
kadir abi ilk mesaja ekle istersen afişi, ara sayfalarda kaybolmasın![]()
bayrak temini için uygun fiyatlı şöyle bir site buldum 100x150 cm lik bayrak uygun gibi mesela(8.5 tl).. daha iyi bir yer bilen/bulan buraya eklesin. daha iyisini bulana dek kadir abi bunu da ekleyebilirsin ilk mesaja
http://gokbayraktekstil.com.tr/bayra...ayragi/112.htm
bunlar istanbul firması.. bize bir ankara firması lazım o zaman.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)