gine beklerik![]()
KA Style
evet güzel bir geceydi,akşam akşam ankara'yı tavaf etmiş oldukbu arada serence senin levin çok sağlam duruyor, eksikleri var dedin ama onları da halledince cok daha sağlam olacağından eminim
![]()
ayrıca aksam içinde teşekkürler yanlız bırakmadın bizi![]()
Olm hep bi aksilik cikti konvoy esnasinda Ankara yollarinda bi sakin gidemedim paso gazladim bir yerlere yetisecegim diye, kameralara falan takilmamisizdir insallah..
Ankara'da kirmizi isikta durulmaz dediler durmadim nerdeyse hic birinde, ceza falan gelirse aynen gonderirim..![]()
Allah razi olsun herkesten, guzel 2-3 gun gecirdik, yine geliriz insallah..![]()
TarıkS kardeş corsan çok güzeldi eğer karıştırmıyorsamallah kaza bela vermesın tekrar söyleyım
bu arada artık ERA'lara pek bulaşmazsın sanırım
![]()
Kokorec kötüydü ama muhabbet şahaneydi, tüm Ankara tayfasına tesekkürler
Serence yavrum sana ayrıca tesekkürler![]()
utanmadan kara kuvvetlerı komutanlıgının onunde yaptın bıde bunu![]()
KA Style
Bu arada unutmuşum dünkü yorgunlukla Serenceyanlız bırakmadı 2 gün minibüsüyle dolustuk alısveristi kıldı yündü tünayda ve tüm ankaralılarda drag günü güneş yagı servisi saglayan burak ve getirdigi su ve abur cuburlarla bizi besleyen Orhan abi ve eşinede ayrıca teşekkür![]()
1881 - 193∞
Ankara'da kırmızı ışıkta durulmaz lafını söyleyen hemşerimi esefle kınıyorum elimede düşmesin kalbini pis kıracağım.
Misafir ve Ankara'lı dostlarım iyi varsınız bu hafta sonum sayenizde çok keyifli geçti
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)