ama bugünkü posta gazetesinde 0.1 promile düşecek yazdı.. umarım posta yazım hatası yapmıştır.. yoksa zigi tuttuk..![]()
![]()
ama bugünkü posta gazetesinde 0.1 promile düşecek yazdı.. umarım posta yazım hatası yapmıştır.. yoksa zigi tuttuk..![]()
![]()
Sorus amacinizi biliyorum ama bilgilendireyim istedim . Sadece Su kismina cevap vereyim![]()
Amerika'da cogu eyalette yasal sinir 0.80 . Bunun uzerinde yakalaninca alkol oranina gore yaptirimlari oluyor. Bir arkadasim 3 sene once otobanda asiri alkollu yakalandi mahkemeye sevkedildi. Tutuklanmadi guzel bir para cezasi aldi ve aracina bu alet takildi. Kontagi cevirebilmek icin bunu uflemek gerekiyor. Egerki alkol varsa araba calismiyor. Baskasinin calistirip senin kullanabilme ihtimaline karsi belirli araliklarla arac calisirken uflemek gerekiyor. Bu rapor ediliyor . Eger edilmezse hesap soruluyor vs... kabus yani .
Gecen seneki ev arkadasimda alkollu trafik kazasina karismisti. Avukatlara ciddi paralar odedi, arabasini kaybetti pert oldu. Sigorta policesi iki katina yukseldi, her hafta sali gunu aksam 5-9 arasi psikolojik derslere katildi 6 ay. Gunluk kazanci ~$500 ve 6 ayda kaybettigi parayi dusunun . Ehliyetini 6 ay sonra geri aldi en son evde bile alkol almiyordu![]()
Soruş amacım cezaların ne olduğu ile ilgili idi... Sınırı ile değil, çok güzel bir şekilde açıklamışsınız. Ben kaldığım süre içerisinde alkol cezaları ile ilgilenmedim, zira kullanmıyorum... Bu cezalar Türkiye'dekilerden daha az değil sanırım!
Barking... Hala devam ediyorsun ama sen Fetocu falan diye... Sen en iyisi uyu!
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
arkadaşlar biz zamanında similatörde test ettik 1 bira da bile 100 km hızla giden arabada refleksleriniz ortalama 4 metre kadar yavaşlıyor. Kızlı erkekli denemeler yaptık Kızlarda bu 10 metrelere çıkıyor kilo ve alışkanlığa göre. Alkol alacaksanız araba kullanmayın yaw bu kadar mı zor. Ya da 1 kadeh için doğru düzgün kullanın. Diyosun ki taksi çok pahalı 50 lira tutacak. İyi de alkollü yakalandığın zaman 700 lira kaçıyor. Onu da düşünün.
IN BOOST WE TRUST
İstanbul'da toplu taşıma var.. Ankara'da akşam 11den sonra oda yok..
Biz ne yapalım??
Bence çok iyi olmuş inşallah çıkar ama 1,01 değil 10 promil vs. yenilen yemeklerin içinde alkol olunca da çıkabiliyor.
Alkollu araç kullanılmasına karşıyım kimler gitti bu yüzden ne insanların canı yandı.Biz içince atlıyoruz taksiye geliyoruz.En temizi o şekilde , ne ceza derdi var ne de can yakma derdimiz.
Bir defa alkollu kullandım kız arkadaşımla beraber apartmana giriyorduk o gün tüm fikrim değişti.İnsanın kendine zarar gelse neyse ama sevdigi birine zarar gelince daha acı oluyor.
Trafik lambaları da iyi olmuş,acil olmadıkça geçilmemesi yararlı olacak.
Bunlar çıksın çıkmasınada belli bir standart içinde film cam - araç dışı modifiye (sessiz ekipmanlar) serbest bırakılması için de bir çalışma yapılsın artık.
Hiç inandırıcı olmadı bunun önüne böyle geçilmez.Zevki alkol içen zaten dozunu bilir alkolik adamın alacağı alkoldür bu alkol o adama hapis yerine mecburi 1 aylık doktor kontrolü verse daha mantıklı olur.Burada devletin gene yapmak istediği alkol kaka içerseniz sizi atarım içeriye işte başka açıklamasıda yok.
bi konu da siyasi algilanmasin arkadas....barking de bnm yasadigim abd'den baska bi yerde yasiyor sanirsam..adamin ...'dan kan alirlar burda alkollu yakalanirsan...yusuf abinin dedigi gibi de cezalari cok kotu. kisaca "you can't afford it" diyorlar...icen icsin/ ickili olan kullanmasin.
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
sadece cevirme olmadigi kismina katiliyorum...
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
arkadaş ztn içip araba kullanmanın mantğı yokki
farzet 2 bira içtim araba kullandım ee 2 biraya yazık ztn nie 2 tane içtinki ? içiceksen 6 7 tane iç hiç değilse kafan kırılsın sonra taksiye bin
0.50 ztn 1 50 lik bira yapıo ne anlamı var 1 50 lik biranın içme arkadaş
yakalanıcaksanda 400 promille yakalanki bişeye benzesin![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
0.50 olan limit aynı şekilde duruyor,
0.01 promille değil,
1,01 promille ehliyet gittiği gibi hapis cezası geliyor. bence gayet güzel olmuş. alkollu araç kullanmanın savunulacak yanı yok zaten ki?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)