ehhh napalım siz hep 106 gti larla baskın yapıyosunuz bizde 306 ları toplayıp direk geliyoruz![]()
106 gtı cılarda gelse olmazmı yanii![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Buluşma güzel olucaktır.
Yanyana renk renk 306 gti ler.
Buluşun resimleri bekliyoruz.![]()
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
Uploaded with ImageShack.us
işte SBL arkadaşlar ..yaklaşık 1 aydır bende ...hergün cila atıyorumgöki sen mutlaka bendeyken görmüşsündür...çünkü ben almadan önce rengi böyle canlı değildi..erel sende cilaya devam et göki beğenene kadar..
![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
ya bu 306 larda orjinalde tampon çıtaları boyalımı geliyor ? neden mat siyah yapmıyorsunuz ? ulan yıllar boyu apaçi gibi çıtasız dolaştık şimdi orjinalci olduk olaya bak
canlıda daha iyi parlıyor 2 hafta önce ataşehirde gördüm cidden pis parlıyordu fotoda normal yurdumun 306 sı gibi çıkmış![]()
ya aslında bende folyo kaplamayı düşündüm ama sanırım 106 daki gibi güzel görünmez diye düşünüp vazgeçtim![]()
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
musait olursam ogun bende gelirim bordo 306 gti ile.hayatimda hic cila atmadim hayatimda hic yıkamadim soylim rahat olun![]()
Maşallah. Bu SBL'nin rengi harbiden farklı duruyor Göki. Bordo gibi değilde kırmızı gibi duruyor çok beğendim. Birde 306gti tamponu kocaman. O tamponda siyah çıta kötü durur. Kapı çıtaları piyano siyah olabilir.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Kanka çıta değil o hay dielim ek olarak sökülüp takılmıyo çünkü 306larda 99 öncesi
kapı çıtaları kalın boyasıs ve marpiyelerin yarısından aşası siyah ve spoilerleri siyah olur.
99 sonrası kapı çıtaları ovalleşir incelir gövde rengi olur ve yine yan marşpiyeerin yarısı boyasız spoilerde boyasız olur.
Bunlar dışında kaputtaki hattı daha keskindir 99 üstünün ve genelinin önde tampon altı eki olmaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)