güzel bir organizasyon olacak galiba![]()
arabamı görmek istiyorum Erel lütfen bana bu zevki yaşat![]()
kimler geliyo liste yapmaya gerek varmi
valla bilmiyorum erel abi daha iyi bilir biz plan yaptık erel abide organizasyonu halleder fena bi gün olcak![]()
-ER-
tolga306gt-ay
gokhan_205
APO
306gti
buz mavi renginde
birde Gri 34 hey 10 plaka
sahibinden.com dan ulaşılan bir araç daha
TS 306 GTi
başka bilinen yok yani kesin konuştuğum ama face ve diğer forumlarada yaymıştım oradan bildirmeyen gelenlerde olur umarım.
tuzla pendik buralarda rahat 10 tane 306 gti var gebze izmiti saymiyorum bile ama sahiplerinin hicbirini tanımam![]()
erel selam nbr nslsn?? 3 aylık bi izmir çeşme operasyonundan sonra istanbuldayım geldiğim hafta böle bi org olması süper umarım katılım çok olur ve eğer gelebilirsem çok eğleniriz. eğer pazar günü 6 sında ki u2 organizasyonunda çalışmazsam. FL8325 ile 306 gti kardeşliğinin olduğu günde bende olmak isterim e çıtırdan bide hazırlık yapmak lazım... Kısmetse görüşürüz... erel bu gti buluşmalarını sıklaştıralım katılım git gide çoğalır... istanbul ve istanbul dışından da ilerleyen buluşmalarda katılım olur... insanları çekecek fikirler üretelim...
bi kere 2 tane aslan sende var, 306 GTI buluşması güzel olur. araçları inceler, bol fotoğraf çektirir herkes bilgisini paylaşır eksikler varsa onlar giderilir... her şekilde herkes için bi yönlendirme olur bu. o konuda hiç bi sıkıntı yok... pug fest dediğin anda buna bütün aslanlar gelir ki bu çok daha görkemli ve ihtişamlı olur... erel bunun için güzel bi adım bu... herkese iyi akşamlar. yarın yine bu konudayım. tartışır konuşuruz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)