bursadayım pazara denk geldiginden arkadaşlarımı kafalayıp gelmek istiyorum dizel arabası olan masrafı indirmek asıl.
Er arkadaşın bütün yazılarnı yorumları vs.herşeyi okudum benide hastası etti.kendisini bile geçtim.nerde 306 gtı görsem inanın baka kalıyorum.
aynası yapısı alçak oluşu aseleti ön logosuyla olan bütünlük..2.araç olarak düşünüyorum ölene kadar. o yuzden çok çok temiz arıyorum erin buldugu ve baktıgı gibi..
bir şeyden emin olamadım Renk konusunda BEYAZ MI SİYAH MI Şeytan KIRMIZIMI ?
en yakışan 3renk var.
yazılacak çok şey var + en büyük 306 GTI arşivide bendedir.er arkadaşımız nere atsam elimi orda çıkıyor 34 erfotosu.flickr yaho google forumlar.vb..facesinde videlarıda izledim.arkadaş olmak isterdim ark.ekle yoktu
![]()
buda sonax xtreme3 tavsiye edilebilir
Uploaded with ImageShack.us
bende gelıcem ama gtı sız![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
valla Emre bilmiyorum ki
yani nxt hiç kullanmadım ben o arkadaş ne verirse onu kullanıyorum ...
arkadaş o tarz ürünlere para tuzağı tarzında yorum yapıyo...o ayarda birçok cila olduğunu söylüyo ben onun yalancısıyım valla pek anlamam bu işlerden...arabaya ncilamı sürer seyrederim...![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
bence nxt yi bir deneyin atletik vucudumu cila çekerek koruyorum.
ben nxt'ye geçen hafta camaroya uyguladım arkadaşlarım hayırlı olsun arabayı boyatmıssın dedıklerınde çok güldüm.inanılmaz oldu öle pasta filanda hiç bir şey sürmeden gerçekten hakkını vererek bir yapın..meq'in her ürünü çok çok iyi değil fakat o gerçekten başarılı..
katılım harika DT ye sahibinden.com dan mesaj atmıştım galiba büyük bi buluşma olsun yaaa belki forum sitesi bile açabiliriz 106 cılardan daha mı az kişiyiz ne![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)