Uploaded with ImageShack.us
BU TARZ çekimlerde olsa kral olur..
BU TARZ çekimlerde olsa kral olur..
Güzel olur kendimce ben birşeyler çekerim tabiki ama fotoğraflarla uğraşan arkadaşlarıda bekleriz tabiki![]()
er arkadaşım 2aracın var biri 160 binde biri 80binde ikisinide kullanıgından daha iyi anlarsın perfonmans olarak fark oluyor mu 80binde olanla 160binde olan ben 170binde kullandım güzel geldi perfonmans ama km.az olan daha iyimidir.306 gtı.da.
+ çok iyi çekimlerden anlarım foto piskolojisini.var ama inş.gelirsem tanışmak isterim seninle.
İlk 2. arabayı aldığım zaman deneme yapmıştık JamdaJoker le o
224 ü sürmüştü (160.000 olanı) o 176hp halinde son paşaoğlu timingi ile 153whp
bende 741 i sürmüştüm o zaman daha 69.000 küsürdü175,2hp çıkmıştı 137whp
Denemede 224 en az 3 boy atmıştı açılıyodu ben 741 deydim gaz kestim
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
ama yeni arabada kayıp çok tekere aktaramıyo belki balata değişmediğinden olabilir
bu arada tabiki km az olsa daha iyidir ki aslında kmylede alakalı değil kullanımda önemli ben 224 ü 76.000 de almıştım onu dynoya soktuğumda 165,9 hp çıkmıştı yani fabrikasyon değerlerine yakın ama 741 i görünce çok şaşıdım araç Stock cidden stock yani filtre egsoz falan yok orjinal fabrikasyon neyse o yani STOCK kelimesi doğru kullanılıyor175 hp çıkması şaşırtıcı oldu benim için
![]()
2. bulusma anadolu yakasinda olsun bu tarafta heryerde 306 gti var.
foto icin gelecek olanlarida aramızda gormek isteriz..
videolarını araclarının bütün fotoları var 741 gerçekten kendini belli ediyor.
artık 160 170binde araç eskidiginden olsa gerek piskolojik olarak gitmiyor gibi bir piskoloji oldu bende.2hafta önce kullandım siyah bir 306 gtı ilanlarda var fiyatı yüksek geldi piyasa olarak.şuan ilanlarda siyah 2001 82binde olan var fiyatta anlaşırsak alıcagım.tşekkürler açıklamalar için.![]()
km takıntın olmasin gidip gitmemesiyle ilgili degil km si. ayrica km si orjinal 306 gti bulman zor.piyasda alianacak 10 tane 306 gti cıkar oda mumla araman lazim.
son 5 gün![]()
evet bu durum kötü oldu şimdi
eger o güne kadar bir değişim olmaz ise ertelemek gerekir mecburen
emre biz arabayi garajdan cıkarmiyoruz birisi gorur diye sen rollden bahsediyosun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)