User Tag List

Sayfa 67/210 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
3973 sonuçtan 1.255 ile 1.273 arası

Konu: Tasiş güzelleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    170 veren 172 yide verirdi diye dusunmeyin ordaki ortam cok farkli bazen gaza gelip butceni cok aşabiliyosun, ordaki herkes emimim aklindaki miktarin yuzde 10,20 sini asmistir teklifte, e30 m3 nadide bir arac alana hayirli olsun, para varsa, gerisi bos laf kalabaligi

HardCore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    170 i veren adam 172 yi verse, 171 verende 173 verse bu döngü böyle gider arabada m4 fiyatına gelirdi o yüzden alan adam hayrını görsün, güle güle kullansın. benimde mantık sınırlarımı aşıyor böylesi, saygılar..

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HardCore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    170 i veren adam 172 yi verse, 171 verende 173 verse bu döngü böyle gider arabada m4 fiyatına gelirdi o yüzden alan adam hayrını görsün, güle güle kullansın. benimde mantık sınırlarımı aşıyor böylesi, saygılar..
    Yani şu foruma yazıp da bunu düşünemiyorlar mı anlam veremedim ben de. 170 veren niye 172 verememiş. Komik oluyor valla.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Silvia17
    Misafir
    Beyler duyduğuma göre aracı alan adamın araç çocukluk hayaliymiş ve o yüzden ihalede kim ne derse desin üstünü verecekmiş ve bu yüzden ihaleyi erken bırakanlar olmuş.İhaleye giren birisinden duydum.300 bin lirayı gözden çıkarmış o kişi.

Sadece bir ihaledeki bir kişiden duyulan duyumdur ne kadar doğru bilemem.

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İngiltere'de 30.000gbp ye iyi kondisyonunda e30 m3 lerin fiyatları hatta geçenleri gördüm. Hatta 70.000gbp'ye satılmış Sport Evo'nun konusunu hatırlıyorum. (km de 120.000lerdeydi, öyle çokta az değildi yani)

Almanya'da E30 M3 Carbio fiyatları 40-65,000Euro arası değişiyor.

Ülkemizde adet azlığı vs durumları düşünülürse ederine gitmiş. Sonuçta "hadi" deyince burada bulunacak bir otomobil değil.

CenKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    facebookta buraya ihaleye gitmeye niyetlenen ama sonra araştırdıklarında alan kişinin direk almak için gittğini öğrendiklerinde vazgeçtmiş
    alan kişinin çocukluk hayaliymiş 300 bin deseler 301 diyecek pozisyondaymış
    Alıntı Sh4rk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi biz sakliyamadik evde bahcede araba varsa yoksa gazliyoruz hiaminaa

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayal için 170 bin lira verilirmi bence verilir hayrını görsün

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Helal olsun, hayalini gerçekleştirmiş para adamın mal adamın. Bu araca 170 veren 300 diyecek pozisyonda olan adam a lafım olmaz zaten para mara değil e30 m3 müş derdi bitti gitti O nun oldu Güle güle toplar ve inci yapar inşallah

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alan nasıl almış kim almış kaç para vermiş umrumda değil şahsen.alana hayırlı olsun der geçerim. Tek dileğim en güzelinden orijinal şekilde restore edilip müzelik hale gelmesi.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle ortaya yazdım Özgür
    Özel araçlar fabriakdan çıkarken daha marka tarafından özel diye belirtilir, limited edition vs diye de belli edilir. Misal, 2014 golfun bile limited edition diye bir versiyonu çıkabilir ve özel araçtır, ha değerlimidir pek değildir (günümüzde) ama limiteddır.

Evo serisi e30 olsa özeldir. ama bu yukarıda belirttiğim tanımca bence özel değil. tabiki kimine göre özel gelebilir haklıdır.

Bi arkadaşda yazmış her köşe başında görüoz demi heeee diye güldüm sadece mantığına neyse
    M3 e limited edition yazmak???

dün akadaşlarımın abartmıyorum üçte biri ihalede idi, 200bine kadar yolu vardı, neden mi? çünkü sağda solda gazlayacak bir araç değil, kolleksiyon aracı... kolleksiyonlarda ne arabalar var, 850CSI ler, 635CSI ler kaç paradan el değiştiriyor piyasasını bilenler biliyor... temiz e46M3 coupe de 10 sene sonra astronomik rakamlara satılacak ama temiz olanlar tabii ki... e36M3 kazasız belasızlar yine aynı şekilde el değiştirmeye başladı...

ben de garajımda e30M3,e36M3 ve e46M3 isterim, ileride o kadar para kazanırsam da hiç acımam basarım parayı...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi Paraya satılmış...
    fakat teslim alacaklar mı ???
    Hafızayı zorlarsak İstanbul Park ın ilk ihalesini kazanan Mecidiyeköy de bir cep telefoncusu idi. Teminat parasına inanılmaz reklam yapmıştı. Adamla kimler gitti tanıştı kimler gidip gazetelere haber yaptılar. Her yerde konuşulur olmuştu. Tıpkı şimdi olduğu gibi.
    Bekleyelim görelim.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi Paraya satılmış...
    Hafızayı zorlarsak İstanbul Park ın ilk ihalesini kazanan Mecidiyeköy de bir cep telefoncusu idi. Teminat parasına inanılmaz reklam yapmıştı. Adamla kimler gitti tanıştı kimler gidip gazetelere haber yaptılar. Her yerde konuşulur olmuştu. Tıpkı şimdi olduğu gibi.
    Bekleyelim görelim.
    hocam alan ENKA holding, bir araştır istersen ben Cezayir'deki Amerikan elçiliğini yaparken tanışmıştım 10 sene önce, hala dünyadaki Amerikan elçiliklerini yapmaya devam ediyorlar, Çibuti, Afganistan vs...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi Paraya satılmış...
    Bekleyelim görelim.
    keşke şu forumda yaptığınız tüm yorumları yazarken biraz araştırsanız . Hep aynı uslup hep aynı ben bilirimler ....
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke şu forumda yaptığınız tüm yorumları yazarken biraz araştırsanız . Hep aynı uslup hep aynı ben bilirimler ....
    bu İstanbul park işini söylediğimde de aynen sizin gibi demişlerdi.. Şimdi adam kayıp. Başka birilerinde işletme hakkı. Olmamış bir şey söylemedim ki.
    keşke bekleyip fikrinizi söyleseydiniz. Ya olmaz ise...
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

dün akadaşlarımın abartmıyorum üçte biri ihalede idi, 200bine kadar yolu vardı, neden mi? çünkü sağda solda gazlayacak bir araç değil, kolleksiyon aracı... kolleksiyonlarda ne arabalar var, 850CSI ler, 635CSI ler kaç paradan el değiştiriyor piyasasını bilenler biliyor... temiz e46M3 coupe de 10 sene sonra astronomik rakamlara satılacak ama temiz olanlar tabii ki... e36M3 kazasız belasızlar yine aynı şekilde el değiştirmeye başladı...

ben de garajımda e30M3,e36M3 ve e46M3 isterim, ileride o kadar para kazanırsam da hiç acımam basarım parayı...
    Niye bu kadar düz mantık ?
    Limited yazılmak zorunda mı? m3 evo örneği verdim demi onu da okusana abi, evo limited bir araç değilmi? 205turbo 16 da limited mı yazıyor. hey allam

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

misal renault 5 turbo 2, 400 tane üretmeyi planlayıp 445 tane üreten renault müşteri talebi doğrultusunda 1300 leri aşan bir adette üretmiş gene de özel bir otomobil olarak kalmıştır. yani fabrikanın aracı çıkartış stratejisi önemli bir kriter.

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya biri benim cahilliğime versin ve anlatsın ne olur.

bir enkadır gidiyor

alan kişi emre b., enka ile ne ilişkisi var biri yazabilir mi? ama bilen biri yazsın oğlu falan gibi kulaktan duyma yazmasın.
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi madem bu konuda bir bilginiz var üstü kapalı anlatıp durmayın. Kim aldı bilmiyoruz, muhtemelen bu yorumu yazan arkadaşta bilmiyor. Açıklayın ozaman susturun herkesi. Sürekli bi alan kişiyi çok yakından tanıyormuşçasına yorumlar yapıyorsunuz ,kaçınızın muhabbeti var samimi olarak, söyleyin kimdir neyin nesidir. Herkes ona göre yorum yazsın. Bu tartışmanın başka turlu son bulacagı yok

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada cidden olay son bulsun dıye yazdım, bu m3 hakkında tek bır yorum bıle yapmadım bu konu ıcınde. Merak falanda etmıyorum kım aldı ne kadar aldı vs dıye. Sadece tartışmalar son bulsun bari.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)