Opel Astra 2.0 GSi 1994 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 130491357
Çok orj duruyor maşallah.
Opel Astra 2.0 GSi 1994 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 130491357
Çok orj duruyor maşallah.
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
zaten nedir bu siyah yada beyaz takıntısı... bütün arabalar aynı.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
adam akıllı bi şanzımanı olsaydı çoktan altımdaydı şu araç...
Subaru Outback 3.0 R 2004 Model 38.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 100850151
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
kronik problemi falan yok ama şanzıman gidişi olumsuz etkiliyormuş. özellikle ara hızlanmalar falan... o motorla, o güçle uçması lazım aracın halbuki. yaktığı gibi gitmiyor yani şanzıman yüzünden...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Opel Corsa 1.3 CDTI Enjoy 2011 Model 32.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 135486270
elbistanda olup bu araca bakabilecek olan birisi var mı acaba ?
pederde 98 modeli vardı o zamanlar legacy outback diye geçiyordu yani legacy nin tam sw da değil tourer versiyonu gibi bir şey.. 2.5 motor vardı bizimkinde peder hastaydı sattıramadık yıllarcana arabayıallah var araçda taş gibi kaya gibi araçdı ne akdı ne bir günden bir güne arıza verdi yani başımıza büyük bir masraf çıkartmadı kasasıda çok hoşuma gidiyordu ben keskin kararlı hatları oldum olası sevmişimdir.
tek eksisi teknolojik olarak zamanın ilerisinde olsada donanım olarak donanım fukarası bir araçdı ama güzel keyifli bir araçdı çok yol yapdık adamlar arkada köpek perdesine kadar düşünmüşlerdi hani hayvanın varsa diye..
bu arada subarunun boxter dizellerinde benimde gözüm var makul bulursam legacy falan boxer dizel ilerde alabilirim..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
makyajlı BP kasa dizel manuel legacy hayalimdir. legacynin en güzel kasasidir bence.+.dizel ve manuel ise tadından yenmez.
"Korkmadık, savaştık"
manuele ben kendimce karşıyım bu saatten sonra kendim büyük konuşmıyım koaly kolay sürmem.. hani eski araç alıcak olsam tork konvertörlü eski nesil bir otomaitk alırım hantallığını atsın diyede yüksek hacimli bir şey alırım ama kolay kolay bu saatten sonra manuel'e geçmem.
Bir kaç araç dışında nadir bazı araçların manuelleri çok keyifli oluyor subaruda bunlardan biri bence.. subarunun dizeli manuel keyifli olur..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)