bende böyle bi gsi olsa kesınlıkle satmazdım
CLA 45 AMG Beyaz
Connecting site...
Connecting site...
90 model arabada yol bilgisayarı
Connecting site...
5.4 motor v8
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
önden görünüşü yıkım olmuş
Connecting site...
Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30248203/detay
işte param olsa bugun gidip alacağım tek araç http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...22994328/detay
amg yi çok severim ama 325 bin tl heleki cla ya verilirmi sorgulanır..
ben şahsen vermem neticede 360 beygir 300 bin tl ve üstüne alabiliceğim ferrarisi dahil porsche si lambosu dahil iki üç yaş diliminide katarsak en vare çeşit araç var.. hani e kasa olsa neysede cla ben şahsen o parayı hayatta vermem..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
hani derler ya; şu araca şu para verilmez, bu araca bu para verilmez... cla'ya da gerçekten o para verilmez başkan. veren çıkar mı? evet çıkar, saygı duyarız.
ikincisi yukarıdaki kasa laguna'dan sonra doğru dürüst bi laguna üretilmedi. o kasaya harbiden hastaydım zamanında. hele bu 3.0'lık dehşete düşürdü beni. avrupa'daki kadar olmasa da memleketimizde bunun gibi gizli saklı arada bir ortaya çıkan ekstrem makineler var.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Bunlara avrupada gariban porchesi diyorlarçıkdığı yıllardada ismi fakir porschesi imiş
ne olursa olsun ben beğeniyorum neticede koltuklar porschemi motor porschemi aracı yapanlar porsche mühendislerimi direksiyonu tuttuğunda tuttuğun direksiyon porschemi gerisi bitmişdir 10-15 bin tl ye ucuza porsche keyfi daha ne olsunki
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Çok güzel gözüküyor S40, Onur tam sana göre
Connecting site...
Volvoya ayar oluyorum.En güzel motorlarına son derece dandik şanzımanlar takarak sinir katsayımı arttırıyorlar.Yoksa ne güzel 2.3t5 falan almıştı peder bey.Bmw gibi 1500 liraya manuel şanzıman swap yapılabilse keşke şunlarada![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)