tuning show ve auto show artık çok gereksiz geliyor apaçilik diz boyu
Printable View
tuning show ve auto show artık çok gereksiz geliyor apaçilik diz boyu
birkaç senedir boş işler boş şeyler bişeyler bişeyler modunda...gitmem.
landrover,a herkezı beklerız :D astonmartın ve yenı evoque gorucuye cıkıyor :D
Eğer çarşamba vıp gunu öğleden sonraysa ben gidemeyebilirim sabahtan başlarsa gidicem.Öğleden sonraysa 2 bilet boşa cıkıcak isteyene veririm.Low rider haber vericem sana.
basın gunune gırmeye calıscam beles alkol spec :D
ben ve 1-2 arkadaş daha gitmeyi düşünüyoruz konvoy olayı nedir ücretsiz girme şansımız varmıdır?
Metin abi gelirsen VIP gününde uğrarım yanına:p
Elinde fazla 2-3 bilet olan varsa makbule geçer.Vip olur basın olur apaçi olur hepsinin olururu var yani :D
kaç kuruşlar biletler bu arada?
Gidicem inşallah :)
İstanbulda olursam gitmeyi düşünüyorum. Büyük ihtimallede istanbuldayım o tarihler arasında.
mercedes standı iyi oluyo ya devamlı yeme içme
arkadaşımın abisi güzel ağırlamıştı geçen fuarda:D
ahaha beleşçi değil sıcakkanlı misafirperver milletiz
bize ikramı geri çevirmemek öğretildi bizde çevirmedik:D
Gideceğim.Bir bakayım ne var ne yok yenilerden.Belki güzel bir indirim kaparım Evoque'den..
Kötü haber...Olsun,en azından fikir sahibi olurum neye benziyormuş.
degisik marka varmı :soru:
ben gitmeyi düşünüyorum basın açılışı dahil her gün uğramaya çalışıcam ama basın açılışında ordayım
basın açılışı perşembe günü
Yarın fuardayız.Bakalım ne var ne yok.Ufaklığımdan beri heyecan sarar cok hoşuma gider hepsini birarada görmek :)
açılışta orada olucam ınsallah :)
Yarın kolaçan edelim etrafı bakalım ne var ne yok:D İsteyen varsa VIP bilet satabilirim:p. 1 tane
yarın açılışa gidiyorum..birde hafta sonu uğrarım..fazla bilet olursa dağıtırım..
bende birini bulsam gidicem ailem hariciyle gitmek istiyorum yav:p
Bu arada bu fuara elbette sitemizin değerli üyeleri de gidecek ve bunlar arasında da ciddi anlamda profesyonel fotoğraf çeken arkadaşlarımız da olacak.Kendislerinden ricam;aşağı yukarı sergilenen tüm modelleri çekebilirler mi?:)
Yoksa çok mu aç gözlü davrandım..?:(
Aslında fuara kendim de gideceğim ama makinam yok yanımda..Kaldı ki olsa da kaliteli çekimler çıkmıyor.Yani amacım aslında arşiv yapmak fotoları bir bakıma..