Benim icin genc(15-17yas arasi) oyuncu bulmak ve yetistirmek cok onemliydi,ki fm devam ediyorum hala oyle. Daha sonraki oyunlarinda cikti ama Her oyuncu icin ayri ayri idman programi ayarlar alt liglere kiralardim.. Onlar yetisene kadar takimdn kovulmamak icin oynardim sadecesonrasi gelsin sampiyonluklar
E-kolay,turk.net,superonline internet paketleri vardı paralı 7-15-30-40 günlük falanCd ile yüklüyorduk kontörlü internetti bir nevi
Ah ulan neydi o günler,E-kolay'ın fıstık diye bi paketi çımıştı en son onu almıştım,hala paketi ve cd'si duruyor
![]()
Xsir mi ne birde oyle bir internet firması vardıgarantiden almıstık ilk internet i pentiumII 333 vardı heyyy
![]()
benım efsane oyunum need for speed porsche unleashed........birde toca race driver...
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
+
tekken1
+
![]()
oo ben de sega mega drive 2 almışdım ama oyun fiyatları çok pahalıydıgrafikleri çok güzeldi ama
![]()
off
sensible soccer 95-96
AC milan - george weah diyorum abi .. sen anladın onu
ayrıca benim aklıma gelenler
Age of empires 2 - Highland haritasında belkide haftalarım geçmiştir.
red alert 2 -muhteşem sinematikleri ve tabiki tanya
King Of Fighters 97
şimdilik klasiklerden bunlar geldi aklıma , arada bi tane daha geldi of ne oyundu dedim ama diğerlerini yazarken unuttum![]()
outrun zamanın guzel oyunlarındandı comodere 64 de oynardım
@ altima
aynen ! joystcikcileri zengin ettik
Commodore 64 ün Efsane oyunlardan bide " raid over moscow " vardı .
+ 146 ya hiç girmek istemiyorum aileyi bölüncekti neredeyse![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Driver oynardım küçükken hey gidi günler hey![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)