Ohh sonunda Ankara' da kar yağıyor ama Batıkent te tutmaz bu kar. Arabalar bile çok az beyazlamış, olsun buna da şükür![]()
Ohh sonunda Ankara' da kar yağıyor ama Batıkent te tutmaz bu kar. Arabalar bile çok az beyazlamış, olsun buna da şükür![]()
istanbulda bu sene sanki yagmicak gb gözüküo subata geldik hala çok souk deil peder tuturdu kar lastiklerini tak die takmadim iyide yaptim ztn araba sert kar lastigiyle beter olur.
Uz Vtec
HKA Typer
ankara bembeyazah kardan önce yağmur yağmıyacaktı ki baya bi kar olurdu şimdi
teyet geçti kar yine![]()
akşam lüleburgazda çok güzel kar vardı bütün gece 10 araba yanladık .şuanda devam ediyor hemde yoğun bi şeklde
dsfsdfsdfg
kar hala yok
taksim dolmabahçe beşiktaş lokasyonu soğuk ama temiz
ankara beytepede askerlik yapan arkadaşımla konuşmuştum dun bayağı soğuk falan kar var diyordu
burda tık yok sinir oldum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Hafta sonu yurt genelinde kar yağışı beklenirken, yağışların Doğu Anadolu'da gelecek haftaya kadar aralıklarla etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor. Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege'de 6 ila 8 kuvvetinde fırtına etkili olacak. Sıcaklıklar ise 2-4 derece azalacak. Bu haftasonu Ankara'da, Pazartesi ve Salı günleri de İstanbul'da kar yağışı bekleniyor. Pazartesi günü İstanbul için beklenen en yüksek sıcaklık 5 derece olarak öngörülüyor.
bakalım ne derece dogru olucak![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)