User Tag List

Sayfa 16/20 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
374 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Honda İntegra Hakkında Bilmeniz Gerekenler

ahmetesay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya baskı balata almam gerekiyor xtd stage 1 alacagım adam şanzumanı sordu q1 olarak yazdım trde zaten ys1 92 ler q1 de 91 model başka yok oda bana B18A2 J1,S1,A1 and J1 cable tra diye meşaj attı bize hangisi oluyor arac 91 integra q1 yada adama hangi sini söyleyeyim bizimkisine hangi si uyuyor kullanan ve bilen arkadaşlar acil yardım 0534 685 28 29
    07 vcz 76 93 si
    44 np 329 91 teg
    BMW e90

kRo_bOy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alican görürse yazar hemen
    veya istersen pm at yardımcı olur jdm_vti nicki
    Alıntı psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her sx te bir sorun var benimkindede direksiyonu yanlış yere koymuşlar

Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
    Hangisini alsan aklın öbüründe kalır

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    malesef onu hiç öğrenemicez abi :d airmass'ı 5 dakka önce malii panpamla anlaşıp kendisine satmış bulunuyorum ama sesi fenaydı bee

hatırlatayım
    DB1 Integra Airmass Exhaust - ceRy - YouTube
    hayırlısı olsun, yerine ne alacaksın? 63 girişli buddy club'ı vereyim
    HONDA; KONFOR DA O'NDA ...

JDM VTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teg b18a2 4door 90-93model seçeneğini kullan.

a1 mi diye soruyorsa a1 cevabını ver.

efulim
    Misafir
    slmn.alykm öncelikle herkese hayırlı sahurlar diliyorum arkadaşlar buraya kaydolmak için 3 gündür uğraşıyorum çok şükür sonunda üye olabildim. burda integrayla ilgili baya bilgili ustalar var ve sizlerden ricam bana tlfnla ulaşabilir misiniz en geç cuma günü için sözleştiğim bi teg var onu alıp almamakta çok kararsız kaldım :s tecrübeli abilerin kardeşlerin bilgilerine başvurmak istedim. kısaca özetleyim ben ilk defa bu araçlara merak sardım ve kararlıyım alıp kendi zevkime göre yapmak istiyorum fakat bütcem sınırlı alacağım araçtada sıkıntılar var, conta yakmış yaptırmış ama duman sibopları ve silindir kapağıyla ilgili işlem yapılmamış.., distribitör kapağını dahi yanlış takmışlar anlamayan bir usta yapmış, araç sahinin dediğine göre 1binliralık bir masrafla motordaki sıkıntı giderlirmiş, araç ilk çalışmada duman atıyor motorda üfleme yok öyle horul horul çalışmasıda yok, giderken duman atmıyor sadece ilk çalışmada bi kaç gaz verişte duman atıyor daha sonra kesiyor, birde keçelerinden yağ kaçırıyor alt taraftan baya yağ atmış, araca kamber verilmiş, baklalar kesilerek düşürülmüş, sürttüğü içinde takoz koydurmuş. araç bursada izmir plaka bana bu konuda bilgili arkadaşların tlfnla ulaşamasını istiyorum lütfen bana bi iylik yapın tlfnda daha iyi fade ederim aracın sorunlarını anlatıcam alıp almayacağıma karar vericem yardımcı olan ve olmayan arkadaşlara şimdiden çok tşkkr ediyorum. 0539 256 81 30 (Fatih) çağrı atmanız yeterli ben sizi ararım Allah rızası için bana yardımcı olun aracı istanbula getirip tamamen orjinaline çevirmek kaydıyla orda toplatmak istiyorum . hayırlı geceler.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efulim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slmn.alykm öncelikle herkese hayırlı sahurlar diliyorum arkadaşlar buraya kaydolmak için 3 gündür uğraşıyorum çok şükür sonunda üye olabildim. burda integrayla ilgili baya bilgili ustalar var ve sizlerde ricam bana tlfnla ulaşabilir misiniz en geç cuma günü için sözleştiğim bi teg var onu alıp almamakta çok kararsız kaldım :s tecrübeli abilerin kardeşlerin bilgilerine başvurmak istedim. kısaca özetleyim ben ilk defa bu araçlara merak sardım ve kararlıyım alıp kendi zevkime göre yapmak istiyorum fakat bütcem sınırlı alacağım araçtada sıkıntılar var, conta yakmış yaptırmış ama duman sibopları ve silindir kapağıyla ilgili işlem yapılmamış.., distribitör kapağını dahi yanlış takmışlar anlamayan bir usta yapmış, araç sahinin dediğine göre 1binliralık bir masrafla motordaki sıkıntı giderlirmiş, araç ilk çalışmada duman atıyor motorda üfleme yok öyle horul horul çalışmasıda yok, giderken duman atmıyor sadece ilk çalışmada bi kaç gaz verişte duman atıyor daha sonra kesiyor, birde keçelerinden yağ kaçırıyor alt taraftan baya yağ atmış, araca kamber verilmiş, baklalar kesilerek düşürülmüş, sürttüğü içinde takoz koydurmuş. araç bursada izmir plaka bana bu konuda bilgili arkadaşların tlfnla ulaşamasını istiyorum lütfen bana bi iylik yapın tlfnda daha iyi fade ederim aracın sorunlarını anlatıcam alıp almayacağıma karar vericem yardımcı olan ve olmayan arkadaşlara şimdiden çok tşkkr ediyorum. 0539 256 81 30 (Fatih) çağrı atmanız yeterli ben sizi ararım Allah rızası için bana yardımcı olun aracı istanbula getirip tamamen orjinaline çevirmek kaydıyla orda toplatmak istiyorum . hayırlı geceler.
    A.s fatih aracın linki varmı fotografı filan ?

JDM VTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden masraflı integra istiyorsun? bu işlerde çevren yoksa integra'ya bulaşma derim ki gördüğümde yok..

10-12 arası güzel araç alabilirsin. bence girme bu araca sen mantıklı gelen o bana yazdıklarından sonra abicim.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım girme derim biz niyetendik bi arkadaş baktı kulelerin ölçüsü birbirini tutmuyo dedi benzin filtresinden bile kaçak var gerisi sen düsün demişti macun catlakları var yani baya bi masraf var tecrüben ve bilgin yoksa girme derim bide son dedi fiyat nedir ??

efulim
    Misafir
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım girme derim biz niyetendik bi arkadaş baktı kulelerin ölçüsü birbirini tutmuyo dedi benzin filtresinden bile kaçak var gerisi sen düsün demişti macun catlakları var yani baya bi masraf var tecrüben ve bilgin yoksa girme derim bide son dedi fiyat nedir ??
    son 6.500 diyor ama sekman kurtarırsa alınmaz mı? artı bu dediğinz arızalar bu araçtamıydı yani buna mı bakmıştınz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son 6.500 diyor ama sekman kurtarırsa alınmaz mı? artı bu dediğinz arızalar bu araçtamıydı yani buna mı bakmıştınz?
    aynen bu araç bursada kuzenimin arkadaşı var onunda teği var ve bizim için sağolsun gidiğ baktı ve kulelerin ölçüsü tutmuyo yağ kaçakları aşırısı fazla ve benzin filtresinden bile kaçırıyo mesela ön tampon makyajlı ve kasa makyajsız
    alırınır yapılır ama yorar zaman ve nakit sıkıntın yoksa senin bileceğin iş kimsenin malını kötülemek gibi niyetim yok bu arada yalnış anlaşılmasın

efulim
    Misafir
    aynen bu araç bursada kuzenimin arkadaşı var onunda teği var ve bizim için sağolsun gidiğ baktı ve kulelerin ölçüsü tutmuyo yağ kaçakları aşırısı fazla ve benzin filtresinden bile kaçırıyo mesela ön tampon makyajlı ve kasa makyajsız
    alırınır yapılır ama yorar zaman ve nakit sıkıntın yoksa senin bileceğin iş kimsenin malını kötülemek gibi niyetim yok bu arada yalnış anlaşılmasın
    çok tşkkr edrm kardeşim, şimdi siz daha iyi bilirsinz yani bu araca tahmini ne kadar masraf gider ? artı aracı istanbulda orjinal bi şekilde toplatmak istiyorum yani değer mi değmez mi onu öğrenmek istiyorum 10 bin tlye istediğim gibi herşeyiyle yaptırabilir miyim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok tşkkr edrm kardeşim, şimdi siz daha iyi bilirsinz yani bu araca tahmini ne kadar masraf gider ? artı aracı istanbulda orjinal bi şekilde toplatmak istiyorum yani değer mi değmez mi onu öğrenmek istiyorum 10 bin tlye istediğim gibi herşeyiyle yaptırabilir miyim?
    bitmez sadace kaporta boyaya 2 3 bin gider ve bence o araç selet koyulup şasesi ve kulesi düzeltilmesi gerekir diye düşünüyorum

motor tabi kapalı kutu sadace conta seti değiştirerkte kurtabilirsin ama sen herzmn kötüsünü düşün kapalı kutu sonuçta bilemiyosun ne çıkacağını

10 harçarmıyım diyosun bence üstüne 2-3 bişe daha koy adam akllı bişeler alman daha iyi olur

efulim
    Misafir
    bitmez sadace kaporta boyaya 2 3 bin gider ve bence o araç selet koyulup şasesi ve kulesi düzeltilmesi gerekir diye düşünüyorum

motor tabi kapalı kutu sadace conta seti değiştirerkte kurtabilirsin ama sen herzmn kötüsünü düşün kapalı kutu sonuçta bilemiyosun ne çıkacağını

10 harçarmıyım diyosun bence üstüne 2-3 bişe daha koy adam akllı bişeler alman daha iyi olur
    bu araç için kaporta ve boyaya girmeyi dşünmüyorum, motor ve mekaniğini eksiksiz bi şekilde aracın fiyatıda dahil 10 bine yaptırsam bana yeterli diye düşünüyorum ama şimdiden vazgeçtim desem yeridir. sizin dediğiniz gibi yapıcam galiba :s bana abileceğim bi teg önerir misinz sahibinden yada o tür sitelerde bildiğinz varsa link atar mısın yada eşinizde dostunuzda bildğinz satılık teg olursa yönlendrin olur mu (otomatik veya düz vites farketmiyor) ? çok tşkkr ederim sağolun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araç için kaporta ve boyaya girmeyi dşünmüyorum, motor ve mekaniğini eksiksiz bi şekilde aracın fiyatıda dahil 10 bine yaptırsam bana yeterli diye düşünüyorum ama şimdiden vazgeçtim desem yeridir. sizin dediğiniz gibi yapıcam galiba :s bana abileceğim bi teg önerir misinz sahibinden yada o tür sitelerde bildiğinz varsa link atar mısın yada eşinizde dostunuzda bildğinz satılık teg olursa yönlendrin olur mu (otomatik veya düz vites farketmiyor) ? çok tşkkr ederim sağolun..
    siz araça baktınızmı bu arada eğer baktıysanız gördükleriniz nelerdir..

facebookta böyle bi sayfa var burdan takip edebilirsin mesela
    Anmelden | Facebook

önerebilecklerimde bunlar
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86343539/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94748831/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6074456/detay#

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...78281072/detay

efulim
    Misafir
    siz araça baktınızmı bu arada eğer baktıysanız gördükleriniz nelerdir..

facebookta böyle bi sayfa var burdan takip edebilirsin mesela
    Anmelden | Facebook
    evet baktım ve baya incelettim tamircim dahi alma dedi ama ne biliyim birazda benim aceleciliğimden olsa gerek böyle üstüne düşüyorum, kaputu açtığımda göze ilk çarpan şey hem alttan hemde üstten fazlasıyla yağ kaçaklarının olması, distribitör kapağını dahi ters takmışlar tek bir conta tutuyor, kamber verilmiş, baklalar kestirilmiş arkalar sürttüğü için sonradan takoz koyulmuş, ilk çalıştırmada eksozdan duman ve çiğ benzin atıyor gördüklerim bunlar.. birde geri vitesde sorun var bazen cırrr diye ses geliyor dişlilerden yada debriyajdan diye tahmninde bulunmuştum.. gördüklerim bunlar. birde bu linkteki araca bakar mısın arkadaşım kıyaslıcak olursa sizce hangisi mantıklı? Honda Integra 1.8 1992 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 95681342

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Integra 1.8 1991 Model 9.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 94762778

buna bakmayı neden düşünmüyosun sende bursadasın sanırım

efulim
    Misafir
    Honda Integra 1.8 1991 Model 9.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 94762778

buna bakmayı neden düşünmüyosun sende bursadasın sanırım
    evet bursadayım bu aracada baktım ama hem beyaz hemde sanrufsuz olduğu için eledim, ayrıca motor yapılmış ben kendi ustama yaptırma taraftarıyım tabi yapılması gerekiyosa yani motor istemeyen bi araç bulsam çok daha iyi olucak oda ayrı bi konu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski model araçlarda sanrufsuz alman daha iyi olur çünkü çürüme olayı çok fazla oluyor
    klima olsunda sanruf olmasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)