Afferim lan 40 yılın başında güzel bişey yazdın :D
Yazacak bişey bırakmamışın
Printable View
geçmiş olsun..şaselerinde birşey yoksa dışarıda toplatılıp güzelce binilir..ben olsam toplatır binerdim çünkü çok kötü durumda değil aham şaham birşeyi yok :)
Enes hala vermedin mi arabayı kaskoya kardeşim :D
Bu arada cem süper özetliyor konuyu her sayfada, tebrik ediyorum.
bana kalırsa kaskoya verın parasını alın daha sorada kasko satışa çıkardıgında ılk sıze soyler almanız ıcın durumunuz varsa gerı alırsınız
35000 güzel rakam :)
bencede biraz pazarlıkla fiyatı yukarı çekmeye çalışıp paranızı alın
sigorta satarkende ilk size teklif edecekse burdan alırım toplarım binerim diyen arkadaşlar versin size parayı onlar için siz alın, satışını verirsiniz hemen sonrasında
ver gitsin enescim, hiç uğraşma bence...iki gün sonra çok üzülürsün..
Geçmiş olsun öncelikle, sizde bir şey olmaması sevindirici..Kazanın üstünden baya geçti yanlış hatırlamıyorsam, aracın kazasını merak ediyordum, hatta kazayı daha küçük düşündüğmden, toplanıp yeni fotoları konuldu diye konuya girdm :)
Aracınızla ne kadar manevi bir bağ olsa da o arabayı bir gün satmak istediğinizde yukarıda da örnekleri verildiği gibi" perte ayrılacaktı 18k masrafı vardı, sahibi ayırmadı yan sanayi parçayla toplattı, uyduruk oldu kazası çok büyüktü airbagler açıktı, ön cama kadar girmişti vs. " diye sallayacak da sallayacak... Biri bana sorsa ben derim ki araba zamanında çok temizdi, beton bloğa çarptı kazalı fotolar aha bunlar bence bir şeyi yoktu, şu kadar masrafı çıktı, hatırlarsam tps bozuktu motor kulakları kırıktı vs. ama sahibi çok sevdiğinden perte ayırmadı topladı.. ki zaten sizi hiç tanımasam da anladğm kadarıyla düzgün biri olduğunuzdan bunları zaten siz söylersiniz.. Ama bir süre sonra bu moral bozma, *** atma yöntemi sizi bıktıracaktır..
Şöyle bir şey var umarım şaside ciddi anlamda hiç bir şey yoksa toplamak istediğinizde kafanız rahat olur, ama değilse işin rengi değişr çünkü allah korusun bir sonraki kazada aynı hızla aynı beton bloğa çarptğnzda hem kazanın araca etkisi çok daha fazla olur hem de size zarar gelebilir.. Bu durumda araba burada yorum yazan kimsenin s*kinde dahi olmaz.. Size zarar gelmesin yeter..
Diğer yandan bunlar benim moralimi bozar, sağlığımı tehlikeye atmak istemem diye düşünüyosanız ve araca kaskoya verecekseniz 35 iyi rakam sayılır.. Onu yukarı çekerseniz 38-39 civarına kesinlikle verilir.. 10 milyara topladınız diyelim tekrar satmak istediğinizde kazasız halini 40 düşünelim+10 lira masraf.. ama kazalı diyip 33 e falan vereceksnz, ciddi anlamda maddi zarar + bunun moral bozukluğu..
Benim seçimim perte ayırın kaskodan para alın, eğer uygun düşerse tekrar pertken alırsınız toplarsınız ve elinize para kalırsa çok güzel olur.. Ya da yeni otomobil alırsınız.. Umarım doğru kelimeleri kullanabildim :D Hayırlısı olsun, bu süreçte bol sabır diliyorum :)
Geçmiş olsun Enes.35 bin güzel para cidden ama senin düşüncelerin ne yönde bilemeyiz tabi,şu an ikilemde kaldığın konular illa ki vardır ama elinden çıkar gitsin.Bunun tadını almışındır şimdi başka araçların keyfine bak.yok abi illa Type-R olacak diyosan yine alırsın.Şimdi bunu toplasan içine sinmeyebilir belki güvenli bi şekilde basamazsın. :/
Ver gitsin..daha nicelerine binersin sen. Artı kaskonun verdiği fiyata satsan bile ilerde bi ton masraf yapacaksın
araç toplAanılınır
bence cok buyuk bı masraf yok gıbı secım senın genede :)
öncelikle gecmıs olsun bu arac hangı sıgorta sırketınden kaskoluydu acaba?
neyi seçersen seç hep seçmediğinde kalır aklın :D
enes haberim vardi kaza yaptigin dan ama ufak bişey diye biliyodum
bu kaza ayni EDS kazasi gibi yemin ederim 4 lira masraf yok arabada ama içine sinme
konusun gelirsen kardeşim evet biraz mide bulandirir.toplanir adam gibi toplandik tan sonra
hiç bişey olmaz emin ol nelerini goruyorum sanayide 5 parçadan araba yapıyolar.tekrar geçmiş
olsun.
ben net olarak 3 parçadan m3 gördüm,typer gördüm,106 gördüm.satılcaksada haber beklıyorum :)
kardesim arabada cok bir hasar yok sen gel bilali dinle bu arabayı topla.
hatta soylede yapabilirsin kaskoya ver arabayı al paranı sonra git kaskodan sen satın al toparla arabayı.
ayrıca kasko sirketiylede pazarlık etmeyi ihmal etme alacagın parayı yuksek tutmaya bak itiraz et biseyler yap emin ol işe yarıyor...
allah bidaha yasatmasın.
yetkili bir honda bayisinin 2.el departmanının yöneticisi olarak şunları belirteyim;
öncelikle geçmiş olsun,aracınızla ilgili yorumlara baktığımda %50 topla diğer %50'de ver gitsin demiş bende otomobili hem para kazanmak hemde hobby amaçlı kullanan birisi olarak şunu söyliyim,kesinlikle düşünme bile ver gitsin,seni tanıdığım ve forumdan takip ettiğim kadar ile titiz bir arkadaşsın (benim gbi :D) o araba toplandıktan sonra kazasız haline haftada 5 gün binerken kazadan sonra toplanmış haline haftda 1 gün binebilirsin (canın çekmicek çok eminim aynısını yaşadım) eskiden haftda 3 kez yıkatırken artık ayda 1 yıkatcaksın,eskiden yağmurda binmezken içinde çiğdem yiceksin :D eskisi gbi içine sinmicek arabanla arandaki bağ eskisi gbi olmuycak :(
toplanması konusundada şöle bir tezim var diyelimki topladın bak çok açıkca söliyim; bence topla,bunda bişey yok,buna binilir diyen arkadaşlardan biri ielrde senden bu arabayı almak isterse bu seferde 'enes önden kazalı ama' 'enes emsalleri 40 bu eder 35' 'değişen boya varmı enes e işte önden küçük tıkladık 2 airbag açıldı ama yerine koyduk hmm anladım enes ok ben sana haber vercem' bide bunlara kafa patlatcan bunları kafana takcan bunlarda gercek seni
sonucta bu araba 10.000 tl değerinde yada 92 model bır araba deil 35.000-40.000 tl'lik bir arabada herkes boyayada bakar değişenede bakar kimse kendini kandırmasın arkadaşlar ;)
çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...bence kaskoya ver gitsin...
ver gitsin çokta mühim araba deil sonuçta üstüne 15 koyar yenisini alırsın
Verme moruk :o yaptır,içinde ne var ne yok bütün döşemelerini güzel bi fiyata sat,jantlarını sat,ön konsolu sat,direksiyonu sat.Farlarını da dedıgım gıbı sat;).
Yap çıtırdan bi turbo,içi bomboş olsun arabanın da bu kadar basit.Golf VI alırsın yanınada bitane ohh mis :) Zaten gunluk kullanmıyodun bu arabayı,turbo yapman sana bıse kaybettırmıcek(kullanamama gıbı bı durum)..
Benım fıkrım bu yonde..Zaten atmo. artık hızlı arabalarda kalmadı,devır turbo deviri..En azından denıcek arac sayın cok olur,hemde doyarsın arabana..Arabanın komple içini zaten güzel bi fiyata satarsın ;) Jantlarını da aynı sekılde :) Bunu da bı dusun derım.Bi cutout ıstersen gunluk racespec car bıle yaparsın.Asırı besleme veya atmosferık ama ben senın yerınde olsam boyle yapardım.1lira olayı varya hanı verıyım yapılsın edılsın vsvs:D onu da dusun valla cıddı cıddı,bı cok kısıde yapar ;) unutma bunu :o :) :)
Dipnot;
Sankı yenı alıcagın arabanın ustune masraf yapmıcakmısın(modıfıye vsvs) ;) Millet motoru kırık arabaları catır catır satıyo,adam gıbı proje arabası yapıp guzelce tpladıktan sonra bu arabayı,kımse sana oncesınde kazası vardı demez.Sensorle alakalı zaten bu durum,40la gıderkende aırbag acılabılır.Aırbag acıldı dıye dunyanın sonu degıl kı.Saselerın tertemız cıcek gıbı.İyi düşün.