8500 tl ye bu araç dışarıda çok rahat bir şekilde toplanır tramerde 8500 Tl lik hasar gözükür bu da typer için fazla bir hasar değil ama karar senin...
Printable View
GECMİŞ OLSUNN :(
çok üzücü bir olay amaaa
tabiri yerindeyse tatlı kazalıııı
CINCIKKKKK GİBİNNN araç vallaa toplanılabilir bencee çok kötü durmuyorrr
hayırlısı olsunnn
enes koltuklarınıda sat, 2 yarış koltuğu emniyet kemerlerini sabit şekilde yaptır airbagleri iptal et, klima iptal, arka koltuklar iptal 4 noktalı bir cage, race spec typer mis :)
Pert kaydı oluşmayacağından 8.500 TL lik para ile araç toplanır.
boş haliylede 32.000-35.000 bandında araç satılır düşüncesi var bende şuan enes iyi ce düşün derim.
motor şase şanzuman bunlara iyi bakmak şartı ile tabii kide :(
Enes Kardeşım(tanısmıyoruz Ama Ictenlıkle Kardesım dıye hıtab edıyorum) Bence Durumun varsa Topla bu arabayı Inan ben ılk duydugumda cok daha buyuk bısey zannetmıstım tavana kadar gırık arabalara kazasız dıe bınenler var sen ıcını ferah tut. Yada En azından motorunu degerlendır arabanın .
Gercı zor bısey ne zaman bınsen kaza yerınden gecsen aklına o zamanlar gelcek belkı ama Yıne de karar senın ben senın yerınde olsam ımkanım varsa eger YApar bınerdım bu arabaya.
Enes bu arabayı bu şekilde kaç paraya satarsın.
Geçmiş olsun...kardeş..içinden geleni yap..
İlla serviste yaptırma zorunda değilsin Mesela X kaskodur ve bu kaskonun anlaşmalı olduğu ahmet ustanın servisi vardır. örneğin Ben Renault bayiinde çalışyorum anlaşmalı olduğumuz sigortalar ile farklı marka araçlar servisimizde yapılıyor. Geçen hafta Proton GEN2'ye tavan değişiyorlardı mesela bunun bilgisini al anlaşmalı servisle görüş. sen çıkma parça bulursun onlar ucuza takarlar parça ve işçiliğe fatura keserler kaskodan parasını alır servis
valla kusura bakmayın ama adam çok emek verdiğim araba çok sevdiğim araba diyor çıkma parçalarla toplayınca adam bi daha o arabaya aynı hevesle nasıl binicek sonuç olarak bu arabayı sadece rolling için kullanmıyordur... miniks yada bilalin in dediği gibi proje yapıcaksa o başka
aracında az masraf olduguna kendınde ınanmalısın yoksa ıhalede okadar parayı görmezdı .
orjinal sıfır parçalarla o araba 8500 rakama zor toplanır malesef olabilecekler hakkında konuşuyoruz...
bence enes motor şase ve şanzımana baktırıp birşey yoksa toplayıp satmalı pert arabanalara bugün 34.000 isteyenler var bu araç her türlü o rakamlara satılır düşüncesi oluştu bende 8.500 tl ye anlaşmalı servislerde toplanır yetkilide bu iş olmaz...
geçmiş olsun :(
hangi sigortadan kaskoluydu aracın
sigorta şirketi aracını kendi onarım servisine çekmeyi teklif ettimi?