User Tag List

Sayfa 17/18 İlkİlk ... 715161718 SonSon
337 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Ba Type-R gidiyor

-batu- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mert yazıcak bişey bırakmamış.

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Enes cok gecmis olsun allah korumus. Arkadaslarinda dedigi gibi ver kaskoya gitsin. Piyasa degerini vermek zorundalar senin aracinla asa yukari ayni ozelliklere sahip araclarin ilanlarini gonder ve bastir. 2 elde satacagin rakkamin az altinda bir parayi alabilirsin. Zaten hakkin.

HKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim şimdi gördüm, çok üzüldüm valla. Geçmiş olsun. Valla sana birşey olmadıysa boşver gitsin, dünya malı sonucta. Ben yerinde olsam maddi durum neye el veriyorsa, en mantıklı nasıl oluyorsa öyle yaparım. Araba sonucta bu yine alınır.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eger takintiliysan arabani toplasan bile hicbirsey eskisi gibi olmayacak ve soguyacaksin tipki benim 350z ile ufak bir kaza yapip topladiktan sonra cok sevmeme ragmen sogudugum gibi

Cogunlugugun dedigi gibi ver gitsin ve elinde kalacak parayla mumkunse borclanmadan icine sinecek bir araba al..

Cok gecmis olsun.

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabada bısey yok toplat bın bak keyfıne bu hasar sayılmaz

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim Cidden Büyük Geçmiş Olsun Yeni Gördüm Konunu

Kaskoyla İlgili Bazı Sıkıntıların Var Demişssin Yazmamışsın Özele Girmem Ama Bir Kaç Şey Söylemeden Geçemicem

Bence Ver Kaskoya Gitsin

Ayrıca Kasko 35 Bin Veriyor Diye Birşey Yok 43 Bin Yazıyor Kasko Değerinde Ve 35 Lira Veriyorlar Açıkcası Burda Böyle Sallarsan Durumu Üzgünlükle Sadece Ve Sadece Kaskoya Para Kazandırırsın..Üstüne Gitmen Lazım Bana Aracın Muadilini Bulun Demen Lazım Yani Açıkcası Ciddi Anlamda Saldırman Lazım Yanlış Anlama Ben Bu İşin Peşini Kesinlikle Bırakmadan 41 42 Almak İçin Bi Tarafımı Yırtardım Ve Yüksek Bi İhtimalle Karakolluk Olsamda Verdirtirim...Bu Kasko Şirketlerine Yüz Verme Bastır 35 binide Kesinlikle Kabul Etme Muadilini Bulun Getirin De

Herneyse Ben Buraya Ne Kadar Yazsam Boş Uğraşmak Istersen Uğraşırsın Ben Vti'da 18.750 Kasko Bedelinin 18.500'ünü Aldım İlk Teklifleri 16'ıydı,

Arkadaşım 206 ile Kaza Yaptı Kasko Bedeli 16.200 Hasar 9.500 İlk Pert Dediler Sonra Başka Bir Yetkili Serviste Anlaşmamız Var Oraya Çekin Dediler Orada Hasar 7.500 Çıkıyor Dediler,Nası Oluyor Bu Diyince Ya 7.500 Alın Yada Yaptıralım Dediler...Eksperle Konuşup Hakkında Dolandırıcılık Yüzünden Savcılığa Suç Duyurusunda Bulunucağı Söylenince (Çünkü Aracı Yaptırmak İstediğimiz Serviste Yaptırmak Zorundalar Ve Böyle Bir Yaptırım Uygulayamazlar) Perte Ayrıldı Araç İlk Başta 14 sonra 14.500 sonra 15 sonra 15.500 + Hastane Paraları + Çekici Paraları Şeklinde Sonuçlandı Bilgine....Eskiden Kasko Şirketlerine Zarar Vermiyim Haram Diye Yaptırmazdım Herşeyi...Şimdi Y...ğı Yediler Analarının Bi Tarafından Kan Getirticem Kuş Sıçsa Boyatıcam En Azından Yarın Pert Olursa 3 5 Lira Zarardayım Demem Soktum Derim

Açıkcası Acın Büyük Gayet Net Anlıyorum Allah Sabır Versin...Ama Peşinide Bırakma Kaskonun Paranı Al Çünkü Üzüntüsü Az Da Olsa Geçince Araba Ararken O 3 liralar 5 liralar Büyük Önem Taşıyor

Tekrardan Geçmiş Olsun Allah Sabır Versin

hiç birşey okunmuyor nasıl yazabiliyorsun böyle anlamadım
    körler sağırlar

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Kaskoyla İlgili Bazı Sıkıntıların Var Demişssin Yazmamışsın Özele Girmem Ama Bir Kaç Şey Söylemeden Geçemicem

Bence Ver Kaskoya Gitsin

Ayrıca Kasko 35 Bin Veriyor Diye Birşey Yok 43 Bin Yazıyor Kasko Değerinde Ve 35 Lira Veriyorlar Açıkcası Burda Böyle Sallarsan Durumu Üzgünlükle Sadece Ve Sadece Kaskoya Para Kazandırırsın..Üstüne Gitmen Lazım Bana Aracın Muadilini Bulun Demen Lazım Yani Açıkcası Ciddi Anlamda Saldırman Lazım Yanlış Anlama Ben Bu İşin Peşini Kesinlikle Bırakmadan 41 42 Almak İçin Bi Tarafımı Yırtardım Ve Yüksek Bi İhtimalle Karakolluk Olsamda Verdirtirim...Bu Kasko Şirketlerine Yüz Verme Bastır 35 binide Kesinlikle Kabul Etme Muadilini Bulun Getirin De

Herneyse Ben Buraya Ne Kadar Yazsam Boş Uğraşmak Istersen Uğraşırsın Ben Vti'da 18.750 Kasko Bedelinin 18.500'ünü Aldım İlk Teklifleri 16'ıydı,

Arkadaşım 206 ile Kaza Yaptı Kasko Bedeli 16.200 Hasar 9.500 İlk Pert Dediler Sonra Başka Bir Yetkili Serviste Anlaşmamız Var Oraya Çekin Dediler Orada Hasar 7.500 Çıkıyor Dediler,Nası Oluyor Bu Diyince Ya 7.500 Alın Yada Yaptıralım Dediler...Eksperle Konuşup Hakkında Dolandırıcılık Yüzünden Savcılığa Suç Duyurusunda Bulunucağı Söylenince (Çünkü Aracı Yaptırmak İstediğimiz Serviste Yaptırmak Zorundalar Ve Böyle Bir Yaptırım Uygulayamazlar) Perte Ayrıldı Araç İlk Başta 14 sonra 14.500 sonra 15 sonra 15.500 + Hastane Paraları + Çekici Paraları Şeklinde Sonuçlandı Bilgine....Eskiden Kasko Şirketlerine Zarar Vermiyim Haram Diye Yaptırmazdım Herşeyi...Şimdi Y...ğı Yediler Analarının Bi Tarafından Kan Getirticem Kuş Sıçsa Boyatıcam En Azından Yarın Pert Olursa 3 5 Lira Zarardayım Demem Soktum Derim

Açıkcası Acın Büyük Gayet Net Anlıyorum Allah Sabır Versin...Ama Peşinide Bırakma Kaskonun Paranı Al Çünkü Üzüntüsü Az Da Olsa Geçince Araba Ararken O 3 liralar 5 liralar Büyük Önem Taşıyor

çekirge 1 zıplar 2 zıplar 3 de kaskonu iptal ederiz sonrada kara listeye alırız
    kimseden kasko yaptıramazsın

böyle bi durumda sicil temizliğide olmuyor böyle şeyleri yazarken insanları gakeyana getirecek şekilde değilde yardımcı olacak şekilde yazarsanız daha yararlı olur.
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Enes cok gecmis olsun allah korumus. Arkadaslarinda dedigi gibi ver kaskoya gitsin. Piyasa degerini vermek zorundalar senin aracinla asa yukari ayni ozelliklere sahip araclarin ilanlarini gonder ve bastir. 2 elde satacagin rakkamin az altinda bir parayi alabilirsin. Zaten hakkin.
    Herkes aynı şeyi söylemişte bu en bastırılmış hali Yinede uğraşcam biraz daha.

Alıntı HKA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim şimdi gördüm, çok üzüldüm valla. Geçmiş olsun. Valla sana birşey olmadıysa boşver gitsin, dünya malı sonucta. Ben yerinde olsam maddi durum neye el veriyorsa, en mantıklı nasıl oluyorsa öyle yaparım. Araba sonucta bu yine alınır.
    Sağol hakancım , çok mantıklı yazdıkların büyük ihtimal öyle olacak sanırım.

Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eger takintiliysan arabani toplasan bile hicbirsey eskisi gibi olmayacak ve soguyacaksin tipki benim 350z ile ufak bir kaza yapip topladiktan sonra cok sevmeme ragmen sogudugum gibi

Cogunlugugun dedigi gibi ver gitsin ve elinde kalacak parayla mumkunse borclanmadan icine sinecek bir araba al..

Cok gecmis olsun.
    Sağol, evet bende soğurum muhtemelen olmuyor eskisi gibi.

Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

böyle bi durumda sicil temizliğide olmuyor böyle şeyleri yazarken insanları gakeyana getirecek şekilde değilde yardımcı olacak şekilde yazarsanız daha yararlı olur.
    Aynen,

Tabi ki doğru değil sigortadan intikam alma planları..İnsanın damarına basınca ilk etapta bende düşündüm onu yaparım ederim diyede hem etik değil hem bize yakışmaz hemde zarar vercem derken zararlı çıkarsın.

Bence Ver Kaskoya Gitsin

Sağolasın sen beni çok iyi anlarsın bende seni çok iyi anlıyorum.Ama gereksiz öyle intikam alma çalışmaları , alabildiğimizi alacağız inşallah.
    Dr.Ecu

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aynen
    74 model sehpa...

seboerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmıs olsun ıns daha ıyılerını almak nasıp olur

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun ama bu arabada bişey yok bence topla mis gibi bin gene araban içinbe sınecek sekılde toplatırsan sıkıntısız bınersın
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sat bence başka birşey al

cheers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük geçmiş olsun Enes.

Bence kaskoya ver hiç ugraşma.Eger toplarsan da eskisi gibi olmayacak.
    ---BTU cupra---

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer ki fikren ep3'ten geçtiysen , daha da ep3 binmem diyorsan çok da fazla düşünmene gerek yok , arabayı toplamana da gerek yok
    vakit nakittir , bir an önce paranı cebine koymaya bak Enes'im
    her şekilde , hakkında en hayırlısı olur inşallah
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

gundogs
    Misafir
    geçmiş olsun....yeni sahibinin değerlendirmesi daha iyi olur bence.... rabbim herkezin gönlüne göre versin..

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumda ayni durumda bir araba daha var. perte cikmisti bir kac ay once baslik acmisti arac sahibi olan arkadas fotograflarini koymak icin. simdi o arac yapilmis ve satilik ilani verilmis satilacakmi satilmayacak mi cok merak ediyorum.

bu arada bence de perte ayrilmasi daha mantikli..

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sigorta firmalarını zarara uğratıp haksız kazanç sağlama düşüncesi ile yazmamışki adam.kaza bela olursa hakkımı sonuna kadar ararım verdiğim paranın her kuruşunu talep ederiz demiş.ne var şimdi bunda?bilerek pert edip bunu meslek haline getirmiş olsa eyvallah haklısın tabi.

senin firma hangisi ise isim verde uzak duralım ondan.firmalar kurumsal kimliklerine zarar gelmemesi için müşteri memnuniyetini had safhada tutarken bu şekilde düşünce tarzı çok yanlış.
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    35 değide biraz daha kastır 37- 38 e ver arabayı kaskoya.

sonra git 15 20 lira arası bi fiyata kaskodan arabayı geri al.

sok sanayiye 5 lirada masraf et.

daha sonrada araba bitince 30 liraya ver gitsin

her turlu kardasın kardesim...
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sigorta firmalarını zarara uğratıp haksız kazanç sağlama düşüncesi ile yazmamışki adam.kaza bela olursa hakkımı sonuna kadar ararım verdiğim paranın her kuruşunu talep ederiz demiş.ne var şimdi bunda?bilerek pert edip bunu meslek haline getirmiş olsa eyvallah haklısın tabi.

senin firma hangisi ise isim verde uzak duralım ondan.firmalar kurumsal kimliklerine zarar gelmemesi için müşteri memnuniyetini had safhada tutarken bu şekilde düşünce tarzı çok yanlış.
    Konu zaten bayaa karisti enesinde kafasi karisik bide boyle mesajlarla insanlari yanlis bilgilendirmek kendi basins gelenin herkesin basins gelicegini sanmak yanlis bisey ama suda bi gercek 1 sene icinde rucu hakki olmaksixin 3 defa kaza olursa sirket policeyi iptsl ediyor ve tramere girisini yapiyor siz police yaptirmak istediginizde sirketler hasar rizikosu fazls oldugu icin police kesmek istemiyor

Ben ak sigortadayim ve gorevim sahada dolasip servisleri ve suistimal hasar yapsnlari bulmak sigortali araclari kontrol etmek
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)