User Tag List

Sayfa 16/16 İlkİlk ... 6141516
293 sonuçtan 286 ile 293 arası

Konu: Kullanıpta memnun kalmadığınız her türlü ürün.. (sakın almayın dediklerimiz)

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pronet güvenlik sistemlerinden uzak durun. hangi çalışanı olursa olsun satışını yaparken aylık abonelik şeklinde oldugunu iptal ettirmek istediğinizde hiç bir ücret ödemeden taraflarına bildirdiğimizde gelip aletleri alıp aboneliği bitireceklerini söylüyorlar. ama sözleşmede 4 aylık daha ödeme yapılacagı yazıyor. elemanlara sordugunuzda önemi yok işte iptal ederiz o orada öle yazıyor önemsemeyin gibi yanıtlarla karşılaşıp ama iş ciddiye bindiginde iptal için basvurdugunuzda 4 aylık daha ödeme yapmamız gerektiğinin peşini bırakmıyorlar.
    ayrıca pronetin alarm sistemi olsun yada kameram sistemi olsun hiç bir zaman adam gibi çalışmıyor. sürekli aksaklıklar var.
    önermiyorum...
    İptal prosedürünü bilmiyorum ama 5-6 senedir Pronet alarm sistemini aktif olarak kullanıyorum ve son derece başarılı buluyorum.

Sorun çıktığında müdahale ( kapı sensörlerinin arızalanması ) gayet başarılı ve ücretsiz.

Dalgınlıkla alarm kurulu halde kapıyı/pencereyi açtığımda geri bildirimler vaad edildiği gibi hızlı ve başarılı..

Ayrıca seneler önce bir arızadan dolayı sistemin devamlı olarak sinyal gönderdiğini ve bu sebeple yüklü bir telefon faturası geldiğini fark ettik. Sistemden kaynaklanan bu sorundan dolayı oluşan fatura artışını sorgusuz sualsiz hızlıca iade ettiker.

Bir de ufak dip not;

Bu tarz sözleşmeli durumlarda elemanların sözleri önemsizdir. Elemanın aptallığından, bilgisizliğinden kaynaklanan "iptal ederiz" cevabı değil, sözleşmede altına imza attığınız maddeler geçerlidir. Yani sözleşmede 1 sene kullanma mecburiyeti maddesi varsa ve altına imza atıldı ise bu süre tamamlanmak zorundadır.

olcay_bora
    Misafir
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İptal prosedürünü bilmiyorum ama 5-6 senedir Pronet alarm sistemini aktif olarak kullanıyorum ve son derece başarılı buluyorum.

Sorun çıktığında müdahale ( kapı sensörlerinin arızalanması ) gayet başarılı ve ücretsiz.

Dalgınlıkla alarm kurulu halde kapıyı/pencereyi açtığımda geri bildirimler vaad edildiği gibi hızlı ve başarılı..

Ayrıca seneler önce bir arızadan dolayı sistemin devamlı olarak sinyal gönderdiğini ve bu sebeple yüklü bir telefon faturası geldiğini fark ettik. Sistemden kaynaklanan bu sorundan dolayı oluşan fatura artışını sorgusuz sualsiz hızlıca iade ettiker.
    bölgesel olarak değişiklik gösteriyor olabilir

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bölgesel olarak değişiklik gösteriyor olabilir
    Mümkündür Olcaycım, Erenköydeyim ben ve dediğim gibi son derece memnunum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsiburada.com sitesinden ; flash bellek siparisi verdim , 3 gün sonra elime gecti.

Üründe süper hızlı gönderi yazıyordu , süper hızlısı buysa bisey demiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en büyük operatör ve her yerde çeken vodafone her duamda ilk sıradadırlar
    bunun dışında angel farlar diyorum
    hayatta ayar tutmaz, uzunu hiç yok ne için yapıldıklarını hiç anlamadım (marka junyan)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    carpex yagmur kaydırıcı camlara uyguladım lanet birşey yağlı cama bulaştı yolu zor görüyorum camdan sökene kadar canım cıktı fiyatı 5tl camdan cıkarması 20tl buldu. sakın almayın.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nokıa N73 ün symbıan ışletım sıstemınden hıc memnun degılım acayıp agır bır telefon cok yavaş. işletım sıstemı olarak nekadar kotu de olsa ozellıklerı superdı ama adamı yavaslıgıyla cınnete bağlayınca o ozellıkler hıc aklınıza gelmıyor. NOKIA nın symbıan lısını onermem.

cagri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LCW den aldığıınz ürünü faturasıyla birlikte götürün değişim yapıyorlar bilginiz olsun
    keten pantolon almıştım, birkaç hafta sonra x5'e binerken bacağımı kaldırmamla yırtılması bir oldu Ankara'dan aldığım pantolonu Çorum mağazasına götürdüm görevlilerden birisine dedim mağaza müdürünü çağırdı adam ayağımıza kadar geldi, hiçbirşey demeden değişim onayı verdi, üstelik geçen zamanda %50 indirime girmişler, bir pantolon iade ettim, farklı model keten pantolon + tshirt aldım

akbank, garanti vs. kaliteli bankaların şikayetleri yazılıyorda sanırım hiç finansbank göremedim ben? hayatımda bu kadar şerro banka görmedim, birkaç yıl önce nerden buldularsa annemin cep telefonundan arayıp ev hanımlarına özel kart diye bişey aldırdılar, kart postayla geldi ve bir sefer kullandık, 12 taksitle fotokopili laser vs. samsung printer aldık, taksit bitince kartı kapattırdı babam. ne kadar olduğunu hatırlamıyorum bir süre sonra eskisinin süresi geçtiği için yeni kart göndermişler, kartı almamamıza rağmen her ay kart ücreti adı altında 35 lira hesap ekstresi gelmeye başladı. ödemediğimiz için biriken faizle bir ara 70-80'e çıktı.uzun uğraşlar sonucu iptal ettiler..

diğer olayda ev arkadaşım yine finansbanktan öğrenci kredi kartı aldı, topu topu 250tl kullanmış, ödemediği anda icra takibine girdi, taksite bağlattı, faizleriyle felan ayda 30 30 kaç ay anlaştılarsa ödedi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)